Menu
 

Topic:

vraagje icing

Angelique  schreef op: 05-04-2013 14:39:56
ben druk bezig met taart te maken voor morgen
nu heb ik een icing van de xenos gehaald in vanile en choco maar hard dit nu ook uit als een glazuur of blijft dit zacht
las namelijk ergens dat dit zacht zou blijven dan is het niet zo handig op kleine taartjes
 
Quote
Navigatie
RE: vraagje icing
Angelique  schreef op: 05-04-2013 14:43:11
gaat om deze

 
Quote
RE: vraagje icing
Angelique  schreef op: 05-04-2013 16:31:10
 
Quote
RE: vraagje icing
Anne  schreef op: 05-04-2013 17:35:54
geen idee ik ken dit merk niet, maar als het niet uithard is het toch geen icing?
ik had het allang getest intussen hoor lol , maak het dan en leg een plasje icing op een bakpapier, dan zie je het toch vanzelf?
 
Quote
RE: vraagje icing
Angelique  schreef op: 05-04-2013 19:00:00
ja ga t maar gewoon testen maar dnek is zonde om dan alles weg te moeten gooien als toch niet ophard
en ja ik weet niet zo goed had ergens gelezen dat die juist niet zou harden en heb ze al tijdje in huis denk kan ik die mooi gebruiken anders gebruik ik wel candymelts

heb zon trein cake gemaakt kleine cakjes in vorm van trein heb ik gevuld en wil ze met choco omhullen
heb ook een stapel taart maar daar mag geen choco in ivm allergie van iemand dus denk leuk choco trein ernaast
we maken gewoon thomas en geheim van de blauwe berg na
 
Quote
RE: vraagje icing
Xxx  schreef op: 05-04-2013 19:07:28
je hebt royal icing en decorating icing..... De een wordt wel hard, de ander niet....... 

Uitproberen dus....

Deze lijkt me overigens we hard worden als je de foto bekijkt.
 
Quote
RE: vraagje icing
Angelique  schreef op: 05-04-2013 19:08:44
ja lijkt mij eigenlijk ook maar goed we gana straks testen ik heb ook royal icing in huis van jamin met als bedoeling om daar een spoorrails van te maken
 
Quote
RE: vraagje icing
Anne  schreef op: 05-04-2013 20:53:38
wordt vast weer mooi!
 
Quote
RE: vraagje icing
Angelique  schreef op: 05-04-2013 22:14:17
whahahahaha de trein is een zooitje geworden maaaar denk dat jayden het super vind
de icing zou ik dus heel dun moeten maken om de trien te bedekken dus dat werd hem niet heb daar wel de spoorrails van gemaakt het word hard maar melts toch harder
heb dus een trien nu met die icing en de rest gewoon melts gemaakt ze waren al misvrmt uit de hoes gekomen was vergeten inte vetten
en toen bekleden wilde niet te veel choco maar ach als kind maar blij is he zal morgen is foto maken voor ie op gaat
 
Quote
Navigatie


Reageren op vraagje icing
Naam
Bericht