Menu
 

Topic:

andere bedrijfsnaam

Joltje  schreef op: 30-03-2013 09:50:56
Ik hoop dat ik dit berichtje in de goede categorie heb gezet, mocht het niet zo zijn, dan hoor ik dat wel.

Ik werk sinds 3 jaar als zzp-er in de zorg. Ik vind het super om te doen, maar de laatste tijd wordt het ons steeds moeilijker gemaakt. Dit heeft vooral te maken met de belastingdienst. Ik moet nu nieuwe visitekaartjes laten maken, op de oude staat mijn KVK nummer niet en de belasting ziet graag dat dat er wel opstaat.
Nu ik dan toch nieuwe kaartjes moet laten maken, wil ik graag mijn bedrijfsnaam veranderen. Nu sta ik gewoon op met mijn voorletters en achternaam. Ik wil heel graag een echte bedrijfsnaam waar duidelijk in wordt dat ik in de thuiszorg zit.
ikzelf kom helaas niet verder dan thuiszorg Jolanda, of Jolanda-care.

Zijn er hier meiden die veel creatiever zijn dan ik met het verzinnen met namen?  Weet iemand een leuke naam voor mijn bedrijfje?
 
Quote
Navigatie
RE: andere bedrijfsnaam
Mafkees  schreef op: 30-03-2013 09:54:04
Jo zorgt

of gewoon voor- en achternaam en daaronder precies wat je doet.
gewoon eenvoudig maar duidelijk

soms lees je bedrijven " de bonte beleving" zou persoonlijk er nooit een crematorium bijv achter zoeken.

dus misschien zoals het is. geen poespas (ook leuk trouwens) hahaha
 
Quote
RE: andere bedrijfsnaam
Mamalu  schreef op: 30-03-2013 10:34:08
Jocare.
 
Quote
RE: andere bedrijfsnaam
Ster  schreef op: 30-03-2013 11:35:04
waarom moet dit op een visitekaartje staan van de belastindienst???? nog nooit van gehoord
 
Quote
RE: andere bedrijfsnaam
Joltje  schreef op: 30-03-2013 18:26:03
tsja, Ster, ik heb geen idee....zo zijn er nog meer eisen, waarvan wij denken, waar slaat het op.......maar ik heb gisteren de boekhouder aan de lijn gehad die gespecialiseerd is in zzp-ers binnen de zorg en daar kreeg ik de bevestiging...per 2013 is een helehoop veranderd helaas. Tot 2012 kreeg ik automatisch mijn VAR verklaring, per dit jaar is dat niet meer het geval....ik zal moeten aantonen dat ik zzp-er ben en hun eisen aan zzp-er zijn ( in ieder geval binnen de zorg) zijn steeds meer geworden. Het is namelijk zo dat de belastingdienst eigenlijk van de zzp-ers binnen de zorg af willen. de zzp-ers binnen de zorg werken namelijk vooral via bemiddelingkantoortjes. En daar wil de belastingdienst vanaf. Hier zijn al meerdere rechtzaken over geweest.Die de belastingdienst trouwens allemaal verloren heeft.  Daarom is er ook een pilot gestart binnen CZ met het zelfstandig kunnen inkopen.  Ik heb een contract met het cz, maar het clienten werven is erg moeilijk. Ook op de bijeenkomst werd gezegd dat het erg belangrijk is dat ik mijn KVK nummer bekend maak, mensen moeten mij kunnen natrekken. Eigenlijk moet ik zelfs een eigen website hebben of flyeren en nee, dat heb ik allemaal niet, dus ik dek me in met de nieuwe visitekaartjes.
De zorg is schijnbaar de enige groep waar de zzp-ers op dit moment onder vuur liggen.  Dus ik volg maar liever de richtlijnen.
 
Quote
Navigatie


Reageren op andere bedrijfsnaam
Naam
Bericht