Menu
 

Topic:

Zoon slaapt snachts bijna niet

Kimmy  schreef op: 29-03-2013 09:02:41
Hoi meiden,

Ik ben hier meer een meelezer.Maar ik zit nu toch wel met mn handen in het haar.
Mijn zoon is bijna 20 weken oud,bijna 5 maandjes dus.

Hij heeft verborgen reflux en hier krijgt hij Zantac voor.Dit werkt goed bij hem.
Hij is vanaf het begin een erg onrustige baby.Veel bij de kinderarts gezeten omdat hij veel huilde,heel veel huilde.
Kinderarts gooide het op buikrampjes en het zou beter worden na 3 maandjes.

We zijn er achter gekomen dat hij het kiss syndroom had.Zijn bovenste nekwervel stond dus scheef.Hij is hiervoor behandeld en kreeg een heel ander kind.Hij sliep overdag terwijl hij dat ervoor nooit deed.

Maar 's nachts is en blijft een drama.Hij heeft een weekje geslapen van 22.00 tot 6.30 WOW was echt verbaasd.

Maar dat was het dus ook.Overdag slaapt hij dus vaak in de kinderwagen omdat ik een dochter heb die op school zit.Savonds na zn flesje van 17.00/18.00 slaapt hij in zn bed.Dat gaat ook heel goed.Dan krijgt hij een voeding om 22.00/23.00 daarna weer naar bed en tot 01.00 gaat het meestal goed.Daarna is het huilen,beetje 'zeuren' en soms tot krijsen aan toe.En zo ben ik dus heel de nacht bezig.Hij slaapt ook niet bij mij in bed,anders had ik dat gewoon gedaan.

Hij slaapt op zn buik,op zn rug lukt slapen helemaal niet.
Hij is toevallig gisterenavond nagekeken op de huisartsenpost omdat ie wat hoestte en mn dochter heeft sinds deze week kinkhoest dus was erg bezorgd.Maar niks aan de hand volgens de arts.

Heeft iemand nog een suggestie,een tip of iets?Want ben nu echt radeloos aan het worden en ben ook erg moe.Echt versleten.
Begrijp me niet verkeerd,een nachtvoeding vind ik niet erg maar dit is dus vanaf een uur of 01.00 en dan slaap ik dus bijna niet meer.
Alvast bedankt voor het lezen.

groetjes Kimmy
 
Quote
Navigatie
RE: Zoon slaapt snachts bijna niet
Kimmy  schreef op: 08-04-2013 13:46:10
hoi meiden,

sorry dat ik ff niks van me heb laten horen.Mijn zoontje was weer goed ziek geworden en was weer een paar dagen opgenomen in het ziekenhuis.Weer het rs virus.Maar hij knapt nu goed op.

Ik moet zeggen dat het nu eigenlijk heel goed gaat.Hij komt voor 1 voeding snachts maar eigenlijk slaapt hij ervoor en erna goed.Niet te hard zeggen

Vanmiddag naar het cb maar heb besloten om de entingen van vandaag even wat uit te stellen.Hij is net opgeknapt en hij reageert erg heftig erop.

Echt heel erg bedankt voor alle tips die gegeven zijn en dat ik even mn hart kon luchten
 
Quote
Navigatie


Reageren op Zoon slaapt snachts bijna niet
Naam
Bericht