Menu
 

Topic:

Alternatief voor luchtbed

Inky69  schreef op: 26-03-2013 17:34:42
Het duurt nog even....maar wij gaan met de zomer 3 weken kamperen in een tent. Nu hebben wij vorig jaar voor het eerst gekampeerd met een tent en hadden wij een hoog 2 pers luchtbed.

Nou wat een ramp........ik ben niet een van de slankste.......en het sliep echt niet lekker, hij liep ook steeds iets leeg waardoor we naar het midden rolden hihi.
In Zuid Frankrijk hebben we toen 2 1 pers luchtbedden gekocht, maar het is gewoon niet ideaal. Ik krijg er een ontzettende zere rug van...

Nu zoek ik dus iets waar we wel lekker op kunnen liggen....manlief wil een matras meenemen maar ik weet niet of dat wel zo handig is..........

Heeft iemand ervaring met iets wat wel lekker slaapt
 
Quote
Navigatie
RE: Alternatief voor luchtbed
Bepje  schreef op: 26-03-2013 20:07:47
Had je het luchtbed heel hard opgeblazen ? Toen het nog heel was dan . Je moet er namelijk net zoveel lucht uit laten lopen totdat je lekker ligt, ik lig dan net niet met mijn kont op de grond. En ieder een eigen, het is een ramp als de ander zich omdraaid op een luchtbed.
 
Quote
RE: Alternatief voor luchtbed
Mar80  schreef op: 27-03-2013 13:10:36
Misschien kan je het overwegen om op je vakantiebestemming een goedkoop matras bij ikea oid aan te schaffen? 3 weken slaap zou mij wel wat waard zijn haha
 
Quote
RE: Alternatief voor luchtbed
Jarofe  schreef op: 27-03-2013 19:44:41
Wij hebben hier ook SI matjes ik vind het ideaal slaap er rustig 3 weken op heerlijk ze blazen zichzelf op en makkelijk mee te nemen.
Je hebt ze in verschillende diktes wij hebben 10 cm de kinderen 7.
Luchbedden zijn zo groot met meeslepen
 
Quote
RE: Alternatief voor luchtbed
Kim  schreef op: 28-03-2013 12:57:00
Wij hadden een 2 persoons dik luchtbed en een 'gewoon'. Ik dacht dat ik op die dikke fijner zou liggen (heb nogal snel last van mijn rug), maar ik slaap juist op het luchtbed met 'normale' dikte fijner.
Dat veldbadje met luchtbed erop ziet er trouwens wel comfortabel uit hoor.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Alternatief voor luchtbed
Naam
Bericht