Menu
 

Topic:

Maandag sollicitatie gesprek ...

  schreef op: 27-12-2011 21:24:32
Spannend, ik heb maandag een sollicitatie gesprek om bij ons in Medemblik post rond te gaan brengen bij post.NL voor 10 uur per week elke dag behalve zondag.. Ik hoop dat ze me gaan aannemen en dat het weer een beetje mee wil zitten.
 
Quote
Navigatie
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Minou  schreef op: 27-12-2011 21:25:36
We gaan er gewoon vanuit meis dat het een TOPjaar gaat worden! Ik hoop dat je de baan krijgt, geeft toch afleiding en wat extra centjes!
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Patriciia*  schreef op: 27-12-2011 21:30:43
Ik ga voor je duimen.......
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
  schreef op: 27-12-2011 21:35:23
Dank je Minou, ik houd er geen geld aan over, dat wordt van de uitkering afgetrokken, maar dan verdienen we wel gewoon zelf wat geld en dat voelt toch beter dan overal afhankelijk van te zijn, mijn man wil ook zo graag weer werken, al jaren als zelfstandige hard aan het werk en nu hele dagen thuis zitten is niets voor mijn workahollic, hij is dus ook gewoon nog aan het solliciteren, ook al moet hij 10 jan. voor de echo van zijn hart en zal hij daarna nog geopereerd moeten worden, hij wil gewoon werken, dat gat zit er al zijn hele leven zegt hij.. Tja dat is ook wel zo, maar hij heeft wel een TIA daardoor gehad en ik wil hem niet kwijt. Hij heeft ook een soort Artrose in zijn schouder en daardoor kan hij ook niet zwaar tillen of zijn arm hoog op tillen, wat hem ook beperkt in het zoeken naar werk helaas. Nou ja eerst maar eens aangenomen worden maandag.
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Minou  schreef op: 27-12-2011 21:38:30
Ik ga voor je duimen Sandra!! Geeft alleen maar een goed gevoel dat je zelf wat verdient. TOP!

En je man wil graag lees ik, maar gezondheid gaat voor hoor! Je wilt er niet aan denken dat hij daardoor weer een TIA krijgt of erger..

Knuf voor jullie en dat 2012 jullie jaar mag worden!
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Blauwtje  schreef op: 27-12-2011 21:39:39
Alvast heel veel succes!!
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Made  schreef op: 27-12-2011 21:44:23
Succes maandag!!
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
  schreef op: 27-12-2011 21:51:42
Ik ga mijn best doen en hopelijk kan ik dan snel beginnen, ik bedoelde dat ik hoop dat het weer mee zal zitten, ik heb kranten bezorgd en toen heb ik wel eens door zulke sneeuwhopen moeten ploegen dat het echt geen doen was.. Dus ik hoop dat het weer mee gaat vallen, zijn er nog meer postbezorgers hier toevallig ??? Mijn zusje heeft een paar jaar geleden ook post rond gebracht in haar buurt, maar die heeft het niet zo lang vol gehouden, die heeft al vanaf haar geboorte een hartafwijking en het was gewoon te zwaar voor haar.
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Minou  schreef op: 27-12-2011 21:55:43
Ik heb vroeger ( van 12-19 jaar) kranten gelopen.

Tja het weer..dat is het enige nadeel af en toe denk ik. En ook in de zomer als het heel heet is, heb ik wel met ze te doen.

(had ook met mezelf te doen, we moesten ook met heet weer, altijd ons complete legerpak aan en die is warm)
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
  schreef op: 27-12-2011 22:19:12
Ik heb hier het NH dagblad en de Telegraaf en een paar financieel dagbladen weggebracht, ik liep ook bij Appie Baantjer, die nu overleden is, hij had een jonge hond toen en het was echt hond laat baas uit, zo speels ding.. Mijn kinderen mochten nog eens langs komen om naar de treinen te komen kijken, maar dat is er niet van gekomen.. Toen ik zwanger van Youri was en mijn buik echt te dik was geworden ben ik ermee gestopt, maar ik heb het wel met plezier gedaan hoor..
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Anoniem  schreef op: 27-12-2011 22:32:51
Succes maandag, zet hem op meis.

grt ikke
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Missangel2  schreef op: 27-12-2011 23:11:04
Succes
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Tiesmv3jongens  schreef op: 28-12-2011 07:35:55
Succes zal voor je duimen
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Anoniem  schreef op: 28-12-2011 09:15:03
Succes ook ik ga hard voor je duimen!!!!
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Anoniem  schreef op: 28-12-2011 10:30:26
Hier een postbezorger, het is best wel zwaar werk ja, weer en wind, hele zware zakken post, maar zo lekker meegenomen dat geld. Ik doe het al een jaar.
Ik snap alleen niet dat je beetje zenuwachtig bent voor je sollicitatie, want dat stelt niks voor hehe. Ze zitten te springen voor postbezorgers, dus waarschijnlijk ben je al aangenomen .
1 nadeel, je krijgt lelijke handen en dat is bloedje serieus
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Anoniem  schreef op: 28-12-2011 10:32:09
Ow en nog iets, bereken goed hoe je dit gaat doen, want de post komt vaak heel laat en voor je het weet ben je al je geld kwijt aan opvang. Ik heb nu een beetje mijn draai hierin gevonden, dus hou best wel wat over, maar als de post echt laat is, haal ik het vaak niet om mijn kind op te halen van school
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
  schreef op: 28-12-2011 12:02:39
Anoniem, mijn man is thuis en ik ga hier in Medemblik lopen, dus mischien dat ik tussendoor ook even snel Youri naar school of van school naar huis kan brengen, anders kan hij wel met een andere mama mee gaan lopen, ik neem haar dochter ook vaak mee (wonen op de andere hoek) en hij blijft tussen de middag altijd al op school aangezien dat voor hem duidelijkheid geeft met zijn ADHD, eerst omdat ik aan het werk was en ik nooit wist wanneer ik nou weg moest en hem steeds onverwachts moest laten overblijven, maar in overleg met de overblijf hebben we besloten dat het voor hem rust geeft als hij weet dat hij op school blijft en als ik hem dus kom halen hij ook niet weer naar school hoeft, hij is op woensdag en op vrijdag middag vrij. Het zal even wennen zijn, maar het komt allemaal wel goed.. Quinten blijft ook gewoon lekker thuis bij papa en papa kan evt ook wel Youri naar school brengen of ophalen natuurlijk, Quinten kan dan ook gewoon mee.. Komt allemaal wel goed. Ik weet dat mijn man Quinten ook nooit alleen thuis zal laten, dus ook daar hoef ik me geen zorgen over te maken.
Wel fijn te horen dat ik waarschijnlijk al aangenomen ben, ik had online gesolliciteerd en toen werd ik 2x gebeld dat ze al voorzien waren en wilden ze me wel op een lijst zetten voor als ze weer iemand zochten en dus heb ik dat toen goed gevonden en nu kreeg ik dus een telefoontje dat ze nu wel iemand nodig hadden en ik dus aan de beurd ben begrijp ik.. Tja en als mijn man straks wel werk krijgt (hij heeft dus ook wel gesolliciteerd) dan moeten we even kijken hoe we dat gaan oplossen evt. kan mijn moeder ook wel komen oppassen hier.. Dat heeft ze al eerder gedaan, dus komt wel goed allemaal..
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
  schreef op: 02-01-2012 15:37:59
Nou ik heb dus gesolliciteerd en ik hoor het nog of ik aangenomen ben of niet.. er waren nog meer sollicitaties en daar gaan ze er nu 1 uit kiezen en de andere gaan dan weer in de bak.. Morgen zou de man die erover gaat er weer zijn, vandaag was hij niet aanwezig en of ik gebeld wordt wist ze helemaal niet te vertellen, als ik volgende week nog niet gebeld was dan was ik in niet aangenomen en zou ik dus weer in de bak verdwijnen.. Ik zag op de papieren die open op tafel lagen dat er een jongen van 21 al voor mij was geweest die ook in de buurt van mij woond, ik weet niet of ze liever voor zon jongere kiezen en wie er nog meer zou komen .. Dus nog even spannend...
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 02-01-2012 15:50:43
Ik denk dat zij de goedkoopste nemen...

Ik blijf het jammer vinden, dat er allemaal kleine contracten voor in de plaats komen.

Spannend. Ik hoop dat het gelijk bij jullie is

 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Minou  schreef op: 02-01-2012 15:53:51
Ooh meis...wat jammer dat ze je zo in spanning laten. De meeste werkegevers kijken dan naar leeftijd en gezinssamenstelling en beslissen dan (denk ik). Als het zou gaan tussen een mama van 4 of een jochie van 21 zonder verplichtingen, dan kiezen ze de laatste helaas...

Ik duim voor je lieve meid!
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 02-01-2012 15:55:18
geluk
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Maris1974  schreef op: 05-01-2012 10:27:08
En San?
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Ladyb  schreef op: 05-01-2012 17:52:04
Hebben ze niet iemand nodig bij de thuiszorg, als huishoudelijk schoonmaakster ? Ik heb dat werk tijdelijk gedaan, was zo aangenomen en kon elke dag werken als ik wou.
Ben toen ook bij PostNL geweest maar die betalen echt heel slecht.
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
  schreef op: 06-01-2012 00:58:52
@Ladyb heb je dan geen verzorgende opleiding nodig ofzo ??? Ik heb alleen een LHNO diploma, vandaag heb ik gesolliciteerd bij de optisport hier bij mij in de straat om daar schoon te maken voor 20 uur per week.. Ben benieuwd, zou wel lekker zijn omdat het in dezelfde straat is.. Bij Medistad (ook aangrenzend aan mijn straat) hebben ze ook mensen nodig, maar dat is in de avond uren tot 0:00 uur en dat vind ik wel erg zwaar denk ik.. Maar daar kan ik evt ook nog solliciteren, mijn man heeft ook gesolliciteerd, maar is afgewezen omdat hij dat werk al weer wat jaartjes geleden gedaan heeft en ze iemand met relevante werkervaring zochten zeiden ze, of ze vonden hem te oud ??? Mijn man heeft ook nog meer pijlen op zijn boog.. Maar ik wil eigenlijk dat hij eerst de tijd neemt voor de evt. operatie en het herstel daarvan, maar ja ik begrijp zijn gevoel ook wel, hij wil gewoon werken en niet thuis zitten.
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
  schreef op: 06-01-2012 09:49:19
Voor het poetsen in de thuiszorg heb je verder geen opleiding nodig (al ben ik van mening dat dat soms wel nodig is haha).
Ik vond het vroeger wel leuk werk alleen niet iets om jaren te blijven doen.

Sucses met het vinden van een Job
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
  schreef op: 06-01-2012 10:08:18
Nou post.nl heeft gebeld en me mee gedeeld dat ik het dus niet geworden ben, maar van optisport heb ik een mail terug gehad dat ze volgende week even contact opnemen. Dus dat is nog even afwachten, hopelijk heb ik daar dan meer succes..
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Corine  schreef op: 06-01-2012 10:09:07
Je hebt idd geen opleiding nodig om in de thuiszorg huishoudelijk medewerker te worden. Het zijn gewoon schoonmaakwerkzaamheden die je doet. Ik doe het nu bijna 1 jaar en heb vaste clienten, zo'n 2x in de week val ik nog ergens in. Ik vind het leuk, maar vooral dankbaar werk.
En ik zou het best jaren kunnen doen, maar dat is verschillend per persoon natuurlijk.
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
  schreef op: 23-01-2012 16:22:39
Nou optisport heeft me net gebeld en ik heb woensdag om 10 uur een sollicitatie gesprek.. Ben nu extra zenuwachtig na de vorige sollicitatie !!! Maar ja we zullen wel zien....

 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Cir  schreef op: 24-01-2012 13:13:20
Ik zal voor je duimen!
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
Marimammavanalec  schreef op: 24-01-2012 13:42:15
Succes
 
Quote
RE: Maandag sollicitatie gesprek ...
  schreef op: 24-01-2012 21:29:25
Bedankt !!! Zal morgen wel laten weten hoe het afgelopen is, ben echt zenuwachtig ...
 
Quote
Navigatie


Reageren op Maandag sollicitatie gesprek ...
Naam
Bericht