Menu
 

Topic:

Grrr vuurwerk

Made  schreef op: 27-12-2011 20:11:05
Oh ik heb toch zo\\\\\\\'n verschrikkelijke hekel aan vuurwerk, en dan met name die bommen, sier vindt ik nog wel mooi achter mn keukenraam.

Hier is het al aan de gang sinds september/ oktober en dan het liefst om 3uur s\\\\\\\'nachts bommen afsteken, zo hard dat je tegen het plafond aan vliegt.

Net ook, zit ik rustig op MB te lezen, ineens een mega harde knal hier in het zijstraatje, zo hard dat mn huis gewoon trilde en ik met een hartslag van 200 tegen het plafon aan sprong, dochter huilend en hysterisch wakker.....ik heb heel kinderachtig de politie gebeld, waar mevrouw de agent heel blij was met mn melding. Ik snap dat het voor jochies leuk en spannend is rond deze tijd en tegen een paar rotjes of hoe die krengen ook heten heb ik echt niks tegen, zolang ik niet buiten ben, maar dit moet wel illegaal geweest zijn... het is hier net oorlog

pff ben blij als oud en nieuw straks weer geweest is
 
Quote
Navigatie
RE: Grrr vuurwerk
Anoniem  schreef op: 28-12-2011 19:23:06
@Dicha, natuurlijk weet je niet echt alles maar als ik hier jongens van een jaar of 10 met een tasje met vuurwerk zie lopen dan mis je als ouders iets hoor, als je dan op die leeftijd al niet meer weet waar je kind mee bezig is en wat hem bezig houdt dan mis je dus iets, want met 10 jaar kan je zijn gangen nog wel nagaan lijkt me, bovendien mogen ze op die leeftijd niet eens vuurwerk in hun bezit hebben, en vaak zie je dat ze er gevaarlijk meedoen, naar dieren gooien, of naar nog jongere kinderen, naar elkaar als ze met een groepje zijn.
Ik vraag me ook af hoe ze eraan komen? Maar misschien dat die ouders dat zelf wel kopen voor hun kind, hun oude jeugdverleden in gedachten dat het zo leuk is allemaal misschien......want mijn zoon was ik denk een jaar of 14/15 dat hij een doosje knalerwten wilde halen voor zijn zusje, wij zaten in de auto en zouden even wachten...komt tie naar buiten....zonder knalerwten....hij kreeg ze niet mee want hij was geen 16, en dat ging maar om knalerwten haha.....dus ik vraag me af hoe een kind van bv 10 aan vuurwerk komt, ze zijn daar best streng in als het goed is.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Grrr vuurwerk
Naam
Bericht