Menu
 

Topic:

regels tav 2e hands aangeboden

Debbel79  schreef op: 25-03-2013 12:50:31
ik gooi het toch maar even in de groep omdat ik merkt dat hier vaker meiden tegenaan lopen.

op het tweedehand hoekje wordt wat aangeboden, en dan reageert iemand dat ie het wil hebben. die is dan als eerste reageerder en helemaal blij, maar achteraf blijkt dat er iemand via de PB ook gereageert heeft, domper...

vorige week was er al zo'n soort discussie, en ik merk het vaker hoor.

is het misschien niet handig om een regel te maken dat de geinteresserden gewoon moeten reageren via de site zodat ieder ander ook kan zien dat er al wel of niet iemand voor is? en dat de uiteindelijke gegevens dan via PB uitgewisseld worden?

of als je een bod wilt doen wat je liever niet zichtbaar wilt hebben, dat je dan in elk geval wel een berichtje achterlaat dat je de aanbieder een PB hebt gestuurd zodat andere ook weten dat er gegadigden voor zijn?

ik heb zojuist bijvoorbeeld nog geen 6 minuten na plaatsing gereageerd op een aanbieder, ik was als eerste, helemaal blij, na mij kwamen en nog een paar berichtjes binnen, van als debbel toch afhaakt sluit ik aan enz..

ik helemaal blij, kids helemaal blij, door het dolle, (afspraak gemaakt dat ze wel mee moesten betalen) hadden de spaarpot al tevoorschijn gehaald, en dan ineens verschijnt er een berichtje dat een PB eerder was... helaas pindakaas natuurlijk, maar is het misschien een idee om hier een regel van te maken?

of zeg ik iets heeeel stoms?
 
Quote
Navigatie
RE: regels tav 2e hands aangeboden
Liefje  schreef op: 25-03-2013 15:44:47
Ben ik het mee eens niemand moet zich schuldig voelen soms heb je pech en soms geluk
 
Quote
RE: regels tav 2e hands aangeboden
Danimvsenna  schreef op: 25-03-2013 15:52:49
Daarom zet ik altijd in een topic, dat ze bij interessen een PB moeten sturen. Zo hou ik het overzicht wie er als 1e heeft gereageerd.

Maar helaas heb je er dan altijd mensen bij zitten die dan gewoon niet lezen en allemaal reacties in het topic zelf neer zetten.


Ik vind het zelf overzichtelijker om een PB te krijgen. Als iedereen in het topic zelf gaat reageren "Ik heb interesse in dat!" / "Ik wil dat jurkje hebben!" En de helft haakt af, dan heb je een topic van 3 pagina's en dan raken mensen het overzicht kwijt wat er nog wel is, en wat er verkocht is.
Als iedereen een PB stuurt kan ik zelf in het topic zetten welke dingen gereserveerd/verkocht zijn en hoeven mensen niet door 3 pagina's heen te scrollen.
 
Quote
RE: regels tav 2e hands aangeboden
Debbel79  schreef op: 25-03-2013 16:18:16

Quote :
Sorry hoor, vind dit een beetje belachelijk... De koopster moet zich nu bijna gaan verontschuldigen omdat ze iets heeft gekocht... Iedereen mag toch zelf weten aan wie hij wat verkoopt... Wat een gedoe... Volgende keer beter Debbel, zo gaat het op mp en verkooptopics... Soms heb je pech en soms geluk... 



ow maar dat zeg ik toch ook helemaal niet? zij was eerder dus ik heb idd vette pech. dat heb ik ook eerder gezegd. maar na aanleiding hiervan en van eerdere inciidenten dacht ik. ik gooi het in de de groep om te kijken of we er een soort regel van te maken is.

maar dat kan niet en dat begrijp ik.

mamaaimy moet zich zeker niet schuldig voelen en dst weet ze ook wel. dat heb ik haar al gezegd. dit gaat ook over algemeen in de toekomst.

maar zoals nu blijkt zijn de meningen erover verdeeld. de 1 heeft liever via. pb en de ander weer niet.

dus ik weet dat ik de volgende keer niet te vroeg moet juichen
omdat er altijd mensen xijn die om welke reden dan ook niet via het topic reageren.

ikzelf blijf dat wel doen omdat ik dat wel zo netjes vind. maar dat is aan ieder persoonlijk.

een gewaarschuwd mens geld voor 2 he
 
Quote
Navigatie


Reageren op regels tav 2e hands aangeboden
Naam
Bericht