Menu
 

Topic:

wie drinkt er ook er een wijntje bij het

Mvi  schreef op: 20-03-2013 11:13:39
ff bij slap hoor! ik drink bijna iedere avoind een wijntje tijdens het koken, mijn moeder deed dat vroeger niet anders, weet nog wel dat zij vroeger met vriendinnen om 2 uur aan de sherry ging en ons dan gingen halen van ons school een beetje waggelend hahaha! ouder collega's die deden dat vroeger ook en drinken ook iedere avond een of twee glazen rode wijn. ik merk dat er maar wing leeftijdsgenoten zijn die dat doen, die zien alcohol echt als iets voor het weekend, stapen, feestje, en dan gelijk grotere hoeveelheden   die associeren alcohol echt met zat worden en niet voor de lekkere smaak. hoe doen jullie dat?
 
Quote
Navigatie
RE: wie drinkt er ook er een wijntje bij het
Nina1  schreef op: 20-03-2013 23:07:59
Ja dat heb ik nu ook, dat anderen het raar of ongezellig vinden dat ik niet drink! Huh? Hoezo ongezellig? Ik drink wel maar geen alcohol is mijn standaard antwoord. Alsof het alleen gezellig met alcohol kan zijn .
Ik vind overigens niets leuker dan hartstikke nuchter te bekijken hoe anderen door alc veranderen! Haha.
En mocht ik al 1 glas drinken dan komt die bij mij hard aan hoor!
 
Quote
RE: wie drinkt er ook er een wijntje bij het
Dani  schreef op: 20-03-2013 23:22:55
ik drink ook niet zo vaak , en als ik drink , geen wijn.... doe mij maar lekker likeurtje...
 
Quote
RE: wie drinkt er ook er een wijntje bij het
Ikke  schreef op: 21-03-2013 08:12:16
Niks mis met een enkel wijntje per dag of 1 biertje als je het daarbij kan laten. Ik doe het zelf niet, ik drink alleen een paar keer per jaar tijdens een feestje ofzo. Mijn schoonouders drinken ook elke avond een wijntje of biertje en genieten daar echt van, die zullen er echt niet meer van nemen. Kende 1 iemand die helaas wel steeds meer is gaan drinken, begon met een biertje na het werk en dat werden later steeds meer en meer van die grote halve liter blikken, hij moest steeds meer hebben om dat lekkere gevoel te krijgen.
 
Quote
RE: wie drinkt er ook er een wijntje bij het
Onsjanneke  schreef op: 21-03-2013 10:18:11
ik doe het vaak in het weekend, of op de dagen dat ik wat uitgebreider kook. Komt mijn man er bij zitten aan de keukenbar, ik lekker rommelen en ondertussen kletsen * en af en toe de kinderen uit elkaar trekken* heerlijk relaxed vind ik dat.

Voor mij is het ook echt de combi met eten.

Op een verjaardag/borrel of s avonds hoef ik verder geen alcohol. Dan taal ik er net naar.
 
Quote
Navigatie


Reageren op wie drinkt er ook er een wijntje bij het
Naam
Bericht