Menu
 

Topic:

ik weet het ff niet

Mamavankristel&anouk
&daan
  schreef op: 06-03-2013 15:29:20
Even van me afschrijven...Ik heb 3 kids, meisje 8 jr, meisje bijna 6jr en een jongen van net 1. In 2007 ben ik geopereerd aan een galblaasontsteking. Deze operatie gaf veel complicaties, dat ik uiteindelijk op IC ben beland. Nu na 5 jaar. Is onder mijn litteken (ik heb zo grote jaap) een breuk ontstaan, waar continu ontstekingen komen. er zijn fistelgangen aan het vormen, was te zien op de MRI. De gaatjes vielen erin. Dus Ab kuur op AB kuur. Uiteindelijk toch weer doorgestuurt naar de chirurg. En nu word ik morgen geopereerd, Ze gaan het 'zieke'gedeelte vewijderen en ik krijg 2 matten geplaatst. Ik moet ong 5 dagen in het zieknhuis verblijven. Maar hoe moet het nu thuis? Mijn man is per 1 maart begonnen bij zijn nieuwe baas. Ik zou eigenlijk in februari geholpen worden, dan had hij zorgverlof kunnen nemen, maar chirurg had spoedgevallen en dan wordt je opgeschoven. Mijn schoonouders komen wel wat  helpen, maar sukkelen zelf met hun gezondheid. Mijn moeder is overleden 24 jr geleden. Mijn vader verblijft in het buitenland en kan niet terug komen. Mijn broer en schoonzus werken, net zoals vrienden. Dan heb ik nog een tante die mij altijd verzorgd heeft, maar die heeft net zelf een nieuwe knie gehad. Ik mag mijn zoontje 6 weken niet tillen, Dat is het grootste probleem. Mijn man zegt dat het allemaal goed komt. Maar ik zie er zo tegenop.

Ik weet nog dat wij vroeger gezinshulp hadden toen mijn moeder ziek was, dan was er iemand gewoon een hele dag in huis. Maar dat bestaat vlgs mij niet meer. (ik werk zelf als vepleegkunidge in de thuiszorg en ik weet het niet eens hihi.)
 
Blehhh ik wou dat het 6 weken later was.....
 
Quote
Navigatie
RE: ik weet het ff niet
Mamavan2boys  schreef op: 06-03-2013 15:33:55
Je woont vast niet in de buurt anders was ik je zo komen helpen! Misschien een moeder van school of een buurvrouw die kan helpen? Lastig, sterkte in ieder geval!
 
Quote
RE: ik weet het ff niet
Kim Mv Sem  schreef op: 06-03-2013 15:37:32
Je kunt wel thuiszorg nemen zolang je dat nodig hebt maar dat moet je wel uit eigen zak betalen.
Ik heb dat vorig jaar ook gehad met mijn operatie maar ik kreeg onverwachts hulp uit andere hoek dus heb er geen gebruik van hoeven maken.
Misschien kun je informeren?
Sterkte met de operatie!
 
Quote
RE: ik weet het ff niet
Mama Van Drie  schreef op: 06-03-2013 15:48:09
Je man kan op zijn werk niks regelen? al is het maar voor de eerste paar weken, en hoe doe je eht dan als je in het ziekenhuis ligt? Dan is je man wel thuis?

Lastig dit he...ik herken je gevoel erin......ik heb helemaal niks geen familie bij mij in de buurt wonen maar gelukkig kan ik wel terug vallen op m'n man als er echt iets is.

En thuiszorg kan...hele dagen geen idee maar is wel duur denk ik.
Ik weet niet of je verekering nog iets vergoedt daarin?
 
Quote
RE: ik weet het ff niet
Mamavankristel&anouk
&daan
  schreef op: 06-03-2013 17:34:52
Morgen is mijn man vrij. Vrijdag komt mijnschoonmoeder. Mijn man werkt in ploegen en hoeft vrijdag maar een halve dag s' middags. Zaterdag en zondag is hij thuis. Ik zie gewoon een hele berg op de weg, mijn man niet....
 
Quote
RE: ik weet het ff niet
Joyce Even Niet Inge
logd
  schreef op: 06-03-2013 20:45:44
Ik zou als ik jou was toch even met je zorgverzekeraar bellen. Misschien heb je toch een paar uurtjes per dag recht op thuiszorg.

Veel succes in iedere geval met je operatie.
 
Quote
RE: ik weet het ff niet
Nala  schreef op: 07-03-2013 08:44:19
Ik heb ook een matje in mijn buik ivm breuken,niet zo heftig als jij hebt, maar was na een weekje wel aardig op de been, tillen mocht inderdaad niet en zwaar huishoudelijk werk, maar dat kan je laten liggen tot je man thuis komt eventueel.
Merk wel dat nu jaren later ik nog altijd niet volledig kan uitrekken, verder is het mij alles meegevallen.
Wat ik bij mijn dochtertje toen deed zodra ze getilt wilde worden, was om zelf laag te gaan en dan vanaf haar hoogte te knuffelen.
Je meiden zijn inmiddels wat ouder en die zou je het uit kunnen leggen dat je de komende weken beperkt bent omdat je gaasjes in je buik hebt gekregen, waarschijnlijk doen ze je versteld staan kijken door je te helpen zover als ze kunnen.

Heel veel sterkte!
 
Quote
RE: ik weet het ff niet
Spatje  schreef op: 07-03-2013 08:47:34
owwwwwwwwwwwwww nu lees ik wat er aan de hand is, je mailde het al

komt allemaal goed, ik zag ook altijd beren als ik weer eens onder het mes moest, maar je zou idd versteld ervan staan, in ieder geval heel veel sterkte
 
Quote
Navigatie


Reageren op ik weet het ff niet
Naam
Bericht