Menu
 

Topic:

Gek kind!

Valorei  schreef op: 26-02-2013 10:51:53
Valentijn is een moeilijke eter als het op warm eten aankomt, lees ... Hij eet al anderhalf jaar niet meer warm tenzij het pizza, patat of pannekoeken is.

Nu sinds mijn man een week gekookt heeft proeft hij wel steeds een hapje (dat is al echt een unicum!!), en dat terwijl mijn man dus echt heel minimalistisch kookte .... (i kheb nog een jus of sausje, lekker stukje vlees etc)

Gisteren had ik gekookte aardappels met doperwtjes en een kipsnitschel gemaakt, en hij weigerde weer in alle toonaarden zijn mondje open te doen. Treintje, autootje, fiets, helikopter voor niets deed hij zijn mond open.

En toen kwam papa thuis, Valentijn rent naar de voordeur, doet die open, schreeuwt heel enthousiast "HAALLLLOOO PAAPPAAAA" rent naar de tafel en eet in 3 minuten zijn hele bord leeg ....
 
Quote
Navigatie
RE: Gek kind!
Nina1  schreef op: 26-02-2013 10:58:18
hahahaha! grappig! hij houdt wel van de 3 p's he!

hier ook moeilijke eters.
gisteren zegt de jongste: mama kun je stamppot wortel maken? is lekker heb ik bij oma gehad. tuurlijk jonge...
kook je voor papa maar wat anders want die lust dat niet! klopt! ik ook niet schat. maar ik zal voor jullie stamppot maken.
1 winterpeen, paar aard. klaar.
ik geloofde mijn ogen niet! hele bord in mum van tijd leeg. de oudste die voor een tweede keer opschept en ook dat bord leeg eet! wow!! hahaha
(gewone worteltjes lusten ze beide niet! ook al eens gekookt!...)
kinderen...rare wezens!
 
Quote
RE: Gek kind!
3prachtkinders  schreef op: 26-02-2013 12:40:56
Heb ik met de spruiten, rollend van een bord moeten ze niet hebben, maak ik er stamppot van, eten ze het wel...

Dan maak ik er stamppot van. Klaar doe ik niet moeilijk over, en mijn man, eet er ook lekker van, en hij is het moeilijkst hihihi.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Gek kind!
Naam
Bericht