Menu
 

Topic:

ik doe het even zo als de modjes het ook

Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 25-02-2013 20:58:47
vinden
de afgelopen dagen heb ik een aantal pb gehad van een aantal lieve meiden hier op ml.
wil allereerst zeggen dat ik ernom ontroerd ben door de berichten en medeleven hier op ml.
hihi ik sta nu geloof ik bekend als de armste ml-er maar weet wel dat ik dolgelukkig ben met mijn man en kids. ik waardeer de kleine dingen en kan genieten van de stomste dingen.
en ja het is hard en soms heel moelijk vooral dat je de kids niet kunt geven wat je wilt geven.
en we zijn er nog lang niet. maar we komen erwel. 
dit stukje schrijf ik puur uit gevoel en let dus aub niet opschrijffouten of iets dergelijks.
ik ga mijn schaamtegevoel inmiddels uit de weg puur eigelijk ook voor de kinderen.
zoals de meeste weten heb ik 3 kids 2 bijzondere kids. jurre de oudste van 7 heeft pdd-nos en is erg erg matrieel voornamelijk geficeerd op computers telefoons noem maar op en natuurlijk zijn lichaamlijke beperkingen wat het dus gewoon soms moeilijk maakt om hem uit te leggen dat sommige dingen niet gaan.
stijn is een mannetje van 6 en heeft odd-adhd-autisme ze zijn nu klaar met onderzoeken dus de definitieve diagnose komt ook binnekort wat erg spannend is. en natuurlijk ons kleinste mannetje joris van nu 15 maand. de kleine boef en totaal geen slaper hahahaha maar goed ik durf gewoon bijna niet meer te reageren op pbtjes het liefst zeg ik bij alles ja graag ben overal blij mee maar dat zit niet in me.
meschien dat er iemand hier op ml ook geholpen wil worden. 
tijdens de sinterklaas heeft mafkees een heel mooi pakket gegeven met cadeautjes en chocolade en wat lekkere dingentjes en nog steeds lieve mafkees heb je dit gedaan in een periode waarin jou leven op zijn kop staat nog wel maar je snapt me wel dat heeft me nog het meeste geraakt
ben dat nog steeds niet vergeten. wat wil ik met dit stukje geen idee alleen laten weten dat ik me ernorm gevleid voel dat er mensen aan ons denken.
mijn man en ik moeten alles alleen doen familie woont te ver en dat vind ik echt verschrikkelijk zijn baan hield hem hier en mij 26 maart zijn we alweer 12,5 getrouwd mijn moeder zegt dat mag je niet zomaar voorbij laten gaan nee weet ik wel maar hoe dus graag meschien tips van jullie 
degene die mij beter wil leren kennen en mijn gezinnetje en die vragen heeft stel ze gerust wellicht zijn sommige nieuwsgierig hoever zoiets komt of iets dergelijks heb het geloof ik wel al meerdere malen verteld maar goed.
nou meiden ja hahaha jullie geloven het niet maar had nog pepernoten ja daar wordt je mee dood gegooid bij de vb na december dus dat ben ik nu lekker aan het smoepen hahaha 
nogmaals allemaal bedankt voor jullie interesse 

 
Quote
Navigatie
RE: ik doe het even zo als de modjes het ook
Bepje  schreef op: 26-02-2013 22:11:51
 
Quote
RE: ik doe het even zo als de modjes het ook
Krumelke  schreef op: 26-02-2013 22:17:25
 
Quote
Navigatie


Reageren op ik doe het even zo als de modjes het ook
Naam
Bericht