Menu
 

Topic:

Beetje hoop nodig?

Mieps01  schreef op: 19-02-2013 15:29:22
Ik heb al eerder geschreven en het gaat nog niet goed.
Baby is nu 3 weken, en in die drie weken is het een groot gevecht om de bv op orde te krijgen. Ik ben moe. Heb nog drie kinderen. En begin het steeds moeilijker te vinden om licht aan het einde van de tunnel te zien. Ik ben met voeden, bijvoeden en kolven 8 x per dag een uurtje zoet. En dan kolf ik tussentijds om mijn productie op te krikken. Porbeer als ik kan nog te powerkolven ( extra keren kort kolven) maar dat mag niet dichter dan 2 uur bij een volgende voeding.. dus dat lukt niet elke keer. Ik slik reglan, een soort motilium. Maar lieve baby van mij, die drinkt gewoon nooit lekker de borst even leeg. Hij hongert liever dan dat hij die moeite doet. Ik heb het idee dat hij de toeschiet even pakt en dan stopt. Hij geeft ook niet altijd goede signalen af. Soms lijkt het alsof hij dan genoeg bij mij gedronken  heeft en dan heeft hij toch een te droge luier. Dus 3 weken in kolf ik nog steeds nooit meer dan 20 ml na een voeding en moet ik elke voeding nog 40 ml supplementeren. ( Wat ik kolf gaat daarbij) de week dat we dat niet hebben gedaan op advies van de lactatie deskundige viel hij nog verder af onder zijn geboortegewicht en had hij ineens urathen in de luier.. Teken van uitdroging.

ik heb nog drie kinderen en voel het alsof ik hun verschrikkelijk tekort doe, ik heb maar zoveel uren in de dag en ALS ik dan even tijd heb, dan wil ik liever even helemaal alleen zijn kan natuurlijk niet. Mijn man werkt  weken van 60 uur of meer, en doet zijn best. familie hebben we hier niet vrienden ook nog niet ( zijn pas verhuisd) iedereen zit. Dus er is geen achtervang.
ik heb de andere 3 zelf gevoed, tot een jaar. En voel het zo als falen dat het nu niet goed genoeg gaat. Maar begin geloof ik mijn breekpunt te raken. Ik denk niet dat ik dit zo nog heel lang volhoudt.

Heeft iemand zijn baby uit zo'n prut situatie nog weer gewoon vol aan de borst gekregen? geef me wat hoop? Want als dit modderen gewoon de voorbode is van vol aan de fles, dan weet ik niet of ik hiermee verder wil../kan. 
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Beetje hoop nodig?
Ivy  schreef op: 04-06-2013 18:17:01

Wat je ook gedaan hebt, het is zo te zien het goede   Wat een mooi manneke!


Jammer dat wat je graag wilde niet lukte, maar ik vind het toch knap dat je nog steeds deels bv geeft! 

 
Quote
RE: Beetje hoop nodig?
Mieps01  schreef op: 04-06-2013 18:18:50
toen ik eenmaal die reglan pillen had weggegooid en de kolf diep in de kast had gegooid heb ik 3 dagen nodig gehad om op te geven dat ik hem niet meer aan de tiet zou krijgen en ben ik maar bewust gaan denken dat elke druppel mooi meegenomen is. en daarmee kwam meer rust in de nacht en meer rust overdag. We hebben een goed ritme hier..er is ook weer tijd voor de andere 3. En het gekke is dat ik het nu ook niet meer erg vind in te kolven als dat zo uitkomt. ik kon nergens een verhaal vinden van iemand die het kind toch aan de borst kon houden. Vandaar de update het is niet wat ik wou.. Maar het is nu goed zoals het is!
 
Quote
RE: Beetje hoop nodig?
Ivy  schreef op: 04-06-2013 18:20:44
  Ik vind het echt knap en fijn dat het nu goed gaat met zowel jou, je baby als de andere 3 kindjes.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Beetje hoop nodig?
Naam
Bericht