Menu
 

Topic:

Lilly  schreef op: 18-02-2013 20:47:52
Meiden even lekker klagen hoor, want dit vindt ik één van de moeilijkste gevolgen van hun autisme!
Mijn man is net weer naar de spoed vertrokken met onze zoon van 13, ik roep naar boven of hij even kan komen zegt hij neen want mijn voet doet pijn.
Dus ik ga natuurlijk kijken zie ik daar echt een grote opgezwollen bol ter groote van een appelsien op zijn enkel staan! Blijkt dus dat hij deze ochtend bij het turnen gevallen is en lelijk op zijn enkel terecht is gekomen. Hij heeft helemaal geen kik gegeven en natuurlijk niks gezegd tegen de juf. Niks gezegd toen hij thuis kwam, neen gewoon stilletjes op zijn kamer gaan liggen (ik dacht dat hij een beetje aan het computeren was)
Hij heeft dus al de hele dag gewoon op die voet blijven lopen en zelfs verder geturnd!
Vorig jaar is hij ook in de turnles gevallen, en had hij ook niks laten weten. Uiteindelijk belde zijn leefgroep dat ze ongerust waren omdat hij zo stil was. Bleek toen na lang zoeken zijn beide polsen gebroken te hebben!

En ons dochter heeft zo ooit eens drie dagen ponykamp blijven verder doen met een gebroken knie! Had ook niks gezegd, nou die knie zal ze daardoor de rest van haar leven last van blijven hebben.

Waarom kunnen mijn schatjes het nu nooit eens zeggen als ze zich erg kwetsen maar schreeuwen ze wel moord en brand wanneer ze een ienieminie druppeltje bloed zien?????
 
Quote
Navigatie
RE:
Lilly  schreef op: 19-02-2013 11:03:53
Vandaag gaat het heel goed met hem, ben al twee keren gaan kijken maar hij slaapt nog steeds

Ladyb; hij breek idd veel. En onze oudste dochter eigenlijk ook. Hij heeft geen broze botten ziekte maar al mijn kindjes hebben matige,stevige of 3 van hen zelfs extreme hyperlaxe gewrichten. Wat dus het vallen en daardoor ook de kans op breuken wel veel groter maakt.
 
Quote
RE:
Lilly  schreef op: 19-02-2013 11:06:24
nina1: bedankt voor je lieve berichtje.  Ja gelukkig laat hij het gipsen wel goed toe. Alleen wordt hij de volgende dag meestal wel erg verdrietig omdat dan langzaam binnensijpelt wat hij nu even niet kan doen.


 
Quote
RE:
Nina1  schreef op: 19-02-2013 11:13:30
Dikke knuffel voor jou en je zoon!!
Laat het hem tekenen. Zo kan hij het verwerken en een plekje geven. Daardoor ook veel "mapjes" weer sluiten in zijn hoofd. En dan toch nogmaals de afspraak maken met hem over vallen ed. ( herhaling)
Heftig he! Kan je soms zo moe maken!
Dikke knuffel!!
 
Quote
RE:
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 19-02-2013 20:08:09
 
Quote
Navigatie


Reageren op
Naam
Bericht