Mamajaxx schreef op: 17-02-2013 18:49:59 |
Hoi Dames! Zondag 10 maart vier ik mijn verjaardag in combinatie met de house warming.. We zijn niet zolang geleden verhuisd en iedereen is reuze benieuwd naar ons EINDELIJK grote huis.. haha Vanwege de blauwe zone voor de deur doen we het pas vanaf 16.00 uur.. 1 uur parkeren met de blauwe schijf, en vanaf 17.00 vrij parkeren.. Ik moet dus het eten verzorgen.. Nou wil ik niet te moeilijk doen.. Normaal is het een stokbroodje met soep.. Nu twijfel ik over soep.. mensen willen dan aan de eettafel zitten, en die wil ik eigelijk gebruiken om het eten op uit te stallen.. Ik wou eerst kleine hapjes, maar ben daar van afgestapt.. Ik wil nu 2 salades maken.. Bieten salade & antilliaanse macaroni salade.. En daarbij verschillende (zachte) belegde bolletjes bij maken.. Hebben jullie suggesties voor het beleg? En ik zat te denken om alles zonder boter te doen, mijn man (+schoon familie) eet geen boter.. echte antillianen dus haha.. Dan misschien toch maar een soep er bij zodat we toch iets warms hebben?! Jullie ideeen zijn welkom!! Zijn niet veel eisen, alleen moet het kaas/word gescheiden zijn.. Mijn vader kan geen kaas eten.. Niet te moeilijk, en mensen moeten het zelf kunnen pakken! |
Quote |
Xxx schreef op: 17-02-2013 18:57:38 |
Hier deed ik altijd een grote pan soep, maar ben daar ook vanaf gestapt. |
Quote |
Mamax2 schreef op: 17-02-2013 19:03:11 |
Wat dacht je van salades, brood en sateh? Ipv brood met beleg kun je op turks brood nemen en
roosteren en besmeren met tapenade naar wens. Evt kruidenboter ernaast voor liefhebbers.. |
Quote |
Mamajaxx schreef op: 17-02-2013 19:05:10 | ||
Kinderen komen niet.. dus dat scheelt al weer.. Mijn kinderen zijn de jongste van mijn familie.. Ja mn schoonzus komt met mn neefje.. maar die scheelt 1 maand met mijn zoon.. en mijn zoon is dan 8 maanden haha Misschien komt mn achter nichtje van 10 jaar.. maar ja die kan wel een broodje (kaas) mee eten toch! | ||
Quote |
K schreef op: 17-02-2013 19:07:32 |
Ik doe altijd een pan soep, salades en broodjes. Die snij ik dan open en verder maak ik dan een
belegbuffetje: bord met verschillend kaasbeleg (plakken jong / oud, brie en een franse smeerkaas) en
vleeswaren (ham / kipfilet / salami / grillworst (die doe ik dan even in de oven, zodat ie warm is
mmmm)) Boter en zoet smeerbeleg erbij voor de liefhebbers. |
Quote |