Jessmveliah schreef op: 17-02-2013 12:03:35 |
Ik wil vanavond een gerecht met hartige pannenkoeken en ricotta maken. Dat moet nog in de oven. Maar
nu moet ik onverwachts weg vanmiddag en ben pas tegen etenstijd terug. Kan ik dat nu al klaarmaken
tot het punt dat het in de oven moet? Worden de pannenkoeken dan niet zompig of zo? Thanks alvast! |
Quote |
Jessmveliah schreef op: 17-02-2013 12:03:51 |
Quote |
Saskia70 schreef op: 17-02-2013 12:16:20 |
Oei.. dat durf ik zo niet te zeggen... Het lijkt me dat als de pannekoeken liggen dat de saus/vocht
van de ricotta erin gaat trekken. |
Quote |
Jessmveliah schreef op: 17-02-2013 12:24:23 |
Ja daar was ik al bang voor. Dan maak ik het apart, de pannenkoeken en de vulling in een schaaltje
ernaast. Dan kan ik terwijl de oven voorwarmt de pannenkoeken vullen. Komt vast goed, iig bedankt! |
Quote |