Menu
 

Topic:

Loslaten.... toch wel lastig hoor.

Mama-van-aimy  schreef op: 16-02-2013 12:30:58
Vanmorgen mijn zoontje naar scouting gebracht. Ze hebben weekendkamp en dit is de eerste keer dat hij mee gaat (hij zit sinds november op scouting).

Ze overnachten in het clubhuis. Dus op zich wel vertrouwd voor hem. Maar ze gaan vandaag ook zwemmen. En dat vind ik best wel eng (hij heeft A en sinds kort ook B zwemdiploma).

En ik zit hier gewoon met mijn ziel onder mijn armen. Mijn keine jochie (hij is bijna 8 jaar ) nu niet onder moeders vleugels, maar gewoon stoer tussen de andere jongens.

Normaal gesproken altijd lekker knuffellig en een kus kreeg ik altijd wel. Maar nu......... bleef het bij een knuffel en een jaaaa daaaag mama.

Zit mezelf gewoon een soort van in de weg. Kijk de klok vooruit totdat ik hem weer op kan halen (gelukkig is het maar 1 nachtje).

Pfffff even slikken hoor.


Mijn oudste dochter blijft vandaag onverwachts bij oma slapen. Dat is vertrouwd en allemaal prima. Hier heb ik dus geen moeite mee.  Ik heb alle vertrouwens in oma dat het goed gaat.

Het grote loslaten is dus aangebroken. Nog meer mama's die er moeite mee hebben? Of ben ik de enige 
 
Quote
Navigatie
RE: Loslaten.... toch wel lastig hoor.
Valorei  schreef op: 16-02-2013 13:18:36
Dominiek is vorig jaar op npk geweest, twee nachtjes dacht ik. Hij was toen net 6. Ik heb er niet zo heel veel last van gehad, hij heeft er echt een supertijd gehad, we kregen een poepiebruin kind terug zonder stem, echt geweldig!

Succes
 
Quote
RE: Loslaten.... toch wel lastig hoor.
Mafkees  schreef op: 16-02-2013 13:45:26
o kan me zo voorstellen!
ik vind het wel dapper dat je hem laat gaan!

ga iets leuks doen voor jezelf en voordat je het weet is het morgen
 
Quote
RE: Loslaten.... toch wel lastig hoor.
S@ssefr@s  schreef op: 16-02-2013 14:59:11
O ja, dat heb ik ook, bij alledrie. Nu is mijn dochter al 15, maar die ging vorig jaar een week met school naar Engeland in een hotel, vorige week ging ze skiën, uren in de bus, naar Winterberg en in mei gaat ze een week naar Frankrijk in een vreemd gezin. Over loslaten gesproken, brrr. Oudste is 17 en gaat in mei op kamp. Ik zal blij zijn als hij terug is. Ik gun het ze hoor en probeer het ook gewoon los te laten en zwaai ze vrolijk uit, maar de dag dat ze terug komen kijk ik de klok vooruit. .
 
Quote
RE: Loslaten.... toch wel lastig hoor.
Pien  schreef op: 16-02-2013 18:39:35
Onze 10jarige zoon ging in oktober voor het eerst mee op scoutingkamp. Hij zat er net 4 weken bij. Het was denk ik voor mijn gevoel het langste weekend uit mijn leven. Hij ging van vrijdagavond tot zondagmorgen mee. Hij had het natuurlijk super gehad. In maart gaan ze weer een weekend op kamp.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Loslaten.... toch wel lastig hoor.
Naam
Bericht