Menu
 

Topic:

Bench?

Baasje  schreef op: 13-02-2013 14:28:48
Ik heb sinds kort een americaanse stafford..
deze hond is best pittig..
ben druk bezig met opvoeden als hij wakker is, verder wel een lief beestje,

nu twijfel ik zal ik een bench nemen voor hem?
mijn kinderen laten hem wel met rust als hij slaapt dus daarvoor hoef ik het niet te doen!!
verder probeert hij wel te slopen als ik even van huis ben
 
Quote
Navigatie
RE: Bench?
Anna28  schreef op: 13-02-2013 14:34:26

Ben het niet helemaal met Sis eens.... Een bench is een rustpunt voor de hond waar hij even tot zichzelf kan komen. Deurtje kun je eventueel gewoon open laten na verloop van tijd. 


Hij kan zich terugtrekken in zijn 'hol' en voelt zich prettig daar als het druk in huis is. 
Het is een veilige slaapplek voor hem en geeft veel rust. 

Tuurlijk kun je hem ook gebruiken om te voorkomen dat een hond de boel sloopt als je wegbent. Maar hij moet wel op een positieve manier gebruikt worden. Het moet leuk zijn voor de hond om er in te mogen. 

Ik heb m bij mn vorige hond altijd gebruikt, die vond het heerlijk om er in te liggen. Die gebruikte hem als mand. Mijn huidige hond heeft een mand waar hij altijd in ligt. 

 
Quote
RE: Bench?
Anna28  schreef op: 13-02-2013 14:35:15
Oh en dat sloopgedrag kun je uiteraard door de opvoeding afleren. Een bench is dan wel een hulpmiddel daarbij, maar moet echt geen strafplek worden dan. 
 
Quote
RE: Bench?
Minou  schreef op: 13-02-2013 14:42:14
Vroeger hadden wij ook een hond en die had haar mand. Bench..ik heb er niks mee ( ook omdat ik het niet  ken..ik zie het als een eeh gevangenis)
 
Quote
RE: Bench?
Baasje..  schreef op: 13-02-2013 14:42:44
Hij heeft idd een mand waar hij altijd ingaat als hij slaapt. Verder druk bezig met opvoeden. En het slopen opzich gaat wel. Het zijn de kleine dingen die hij pakt.. Berg nu alles goed op. Verder loopt hij los door huis als ik weggaa. Ben bang als ik hem in de gang opsluit dat hij dan aan plinte ect gaat beginnen
 
Quote
RE: Bench?
Minou  schreef op: 13-02-2013 14:45:03
Onze hond had in het begin aan geld gevreten ( ja stom..lagen briefjes op tafel) maar idd opvoeden. Daarna nooit meer gebeurd.
Hond lag altijd op de bank ( op kleed) of in de mand als we weggingen. Deuren gewoon open dat ze naar keuken kon om te drinken.
 
Quote
RE: Bench?
Baasje  schreef op: 13-02-2013 14:46:29
Ik houd alleen de slaapkamer deuren dicht altijd, maar dat deed ik zoieso ivm de poes..
verdr wil ik hem niet op de bank. Hij word best groot. En derest van gezin moet wel kunnen zitten normaal hoor haha
 
Quote
RE: Bench?
Minou  schreef op: 13-02-2013 14:48:17
hihi, die van ons was wat kleiner ( labradorgroot) Naar boven ging ze al niet, alleen als we gingen slapen. Dan lag ze lekker in haar mandje op de overloop ( of bij een van ons in bed ) We waren nog kinderen he, jaartje of 14
 
Quote
RE: Bench?
Meanne  schreef op: 13-02-2013 14:53:31
Onze hond ligt wel n een bench en eigenlijk wat sis zegt is wel zo maar het deurtje is alleen dicht als wij weg zijnn en snachts.

Hij weet niet beter en heb ook een kleed liggen maar 9 van de 10 keer gaat hij zelf in de bench liggen.


 
Quote
RE: Bench?
Marie8  schreef op: 13-02-2013 15:08:33
Ik heb voor mijn am bulldog eerst een bench gehad, voor zijn gevoel van veiligheid, maar daarna zijn ruimte uitgebouwd. Hij kreeg een mand en als we weg waren mocht ie eerst in de hal, daarna korte momenten in de woonkamer en nu kan ie gewoon binnen. In het begin vrat ie de post op, knauwde aan meubelen en eigenlijk zo'n beetje alles. Maar dat is dus afgeleerd. Ik vind het ook prettig dat hij gewoon vrij in huis kan en de kids weten dat ze m met rust moeten laten als ie in zn mand ligt. Daarna nog wel eens geprobeerd in de bench toen we een weekend weg waren, maar toen wilde ie er al niet in. EN later bleek ook dat hij het deurtje open kon krijgen (snap nog steeds niet hoe). Maar hij wil het nu dus ook echt niet meer.
 
Quote
RE: Bench?
Dicha  schreef op: 13-02-2013 15:28:58
Mijn hond slaapt alleen s'nachts in de bench.. overdag ligt ze er ook wel in maar dan met het deurtje open.. zodat ze zelf kan bepalen waar ze wil liggen..
Ik ben nu maar wat blij dat ze aan een bench gewend is.. ze is 10 dagen geleden geopereerd en er ging wat mis bij de operatie.. en 10 dagen volledige benchrust..
Moet er niet aan denken.. dat ik hele dagen achter haar aan had moeten rennen.. hier blijven.. mag niet.. niet springen.. etc etc..

In principe hoeft ze s'nachts ook niet in de bench.. het is geen sloper...ze maakt er alleen een sport van om deuren te openen en in huis aan de wandel te gaan.. en ik slaap toch wel erg graag s'nachts..
 
Quote
RE: Bench?
Bepje  schreef op: 13-02-2013 16:52:58
Bij ons in mand en bench in een zeg maar. Het deurtje is eraf en het is een rustplek voor de hond. Het deurtje gaat er alleen voor als er eens een kind komt spelen dat bang is voor honden. Omze hond is een leiverd maar wel wat groter en sommige mensen blijven bang voor honden.
 
Quote
RE: Bench?
Alma  schreef op: 13-02-2013 20:14:32
wij hebben een bench.
één van onze honden is erg onzeker en nerveus en wil graag een beschutte plek om te slapen.
Dus voor haar hebben we een bench aangeschaft.
Momenteel wordt de bench gebruikt als slaapplaats voor alle honden.Wie zin heeft,gaat erin liggen.
het deurtje staat hier bijna nooit dicht.

ik vind een bench ,mits goed gebruikt,helemaal niet erg.
als het kleine dingen zijn die hij sloopt en dit opgelost kan worden door goed op te ruimen,dan zou ik geen bench aanschaffen.
 
Quote
RE: Bench?
Jen9  schreef op: 14-02-2013 08:09:57
De hond van mijn ouders vond het heerlijk, zijn bench.. echt een rustpunt.. Hij ging er uit zichzelf in.. de mand vond hij niks.... Deurtje bleef open... Ging id alleen even dicht bij mensen die ban waren, even rustig wennen.. daarna weer open.
 
Quote
RE: Bench?
Radijsje  schreef op: 14-02-2013 10:52:22
ja hier ook een bench voor s'-nachts en als we er een keer niet zijn.! Voor hem is het geen straf, we hebben hem dat aangeleerd. Hij voelt zich er veilig en gaat er ook uit zich zelf in gewoon met het deurtje open.

We willen het nu gaan afbouwen, hij is bijna 2 en kijken of hij niets meer sloopt.
We beginnen in het halletje dan naar de keuken dan naar de woonkamer. Vindt het zelf nog wel een eng idee, straks maakt hij wat kapot (hebben namelijk net een nieuwe bank en meubeltjes)uhm....
 
Quote
RE: Bench?
Suus  schreef op: 14-02-2013 10:54:53
Hier een bench ( lab van 15 mnd). Hij is er gek mee, heeft ook een mnd maar doet zelf debench open als hij erin wil. Is echt zijn hutje. Hij sloopt niet, loopt ook los als ik weg ben. 
 
Quote
Navigatie


Reageren op Bench?
Naam
Bericht