Inky69 schreef op: 12-02-2013 15:15:52 |
Ik wil een slagroomtaart bakken voor mijn dochter´s eerste verjaardag. Nu heb ik een bakblik van 23x33x7 en die heb ik eigenlijk nog nooit gebruikt. Hoeveel biscuitdeeg, eieren en water moet ik hiervoor gebruiken? En kan ik de slagroomtaart al een dag van te voren maken? Ik heb ook een eetbare foto bij de bakker besteld, die moet ik er denk ik, pas op de dag zelf op doen he? |
Quote |
Caithy schreef op: 12-02-2013 15:18:38 |
ik zou even kijken hoeveel water erin kan en dat vergelijken met een gewoon blik, daarna kan je
aantallen aflezen op de site. Ik zou een slagroom zo vers mogelijk maken! |
Quote |
Angelique schreef op: 12-02-2013 15:43:21 |
idd die site kan je hoveelheden terug vinden je kan prima dag van te voren maken hoor heb 2 weken terug op vrijdag een taart gebakken die voor maandag was die was heeerlijk slagroom zou ik zo laat mogenlijk doen foto kan je er ook gewoon dag van te voren op doen |
Quote |