Menu
 

Topic:

eisprong heel snel na mijn menstruatie

Anoniem  schreef op: 21-12-2011 20:55:02
Ik heb mijn eisprong altijd rond de 3 dagen na mijn laatste menstruatie dag, dus al heel erg snel. We zijn ook al 1,5 jaar bezig om zwanger te raken zonder resultaat. Zou het hiermee te maken kunnen hebben? Ondertussen houden we natuurlijk rekening met dat ik de eiprong zo snel heb, dus het zou wel moeten kunnen lijkt mij. Heeft iemand hier ervaring mee?
 
Quote
Navigatie
RE: eisprong heel snel na mijn menstruatie
Anmv3  schreef op: 22-12-2011 10:58:21
heb je dan ook een hele korte cyclus ? want 14 dagen na eisprong heb je toch weer een menstruatie ? volgens mij heb ik weleens gehoord dat een te korte cyclus ook niet helemaal oke is en dat je dan moeilijker zwanger raakt..zou er eens mee naar je huisarts gaan, die weet er vast meer van
 
Quote
RE: eisprong heel snel na mijn menstruatie
Anoniem  schreef op: 22-12-2011 11:17:03
Ik heb wel altijd 14 dagen zitten tussen mijn eisprong en de menstruatie, dus dat is wel goed. Want als daar kortere tijd tussen zit kan het niet goed innestelen maar dat is dus niet het geval. Het gaat om de tijd na de menstruatie tot de eisprong dat is vlak achter elkaar.
 
Quote
RE: eisprong heel snel na mijn menstruatie
Anmv3  schreef op: 22-12-2011 11:26:06
oke, dat is wel gunstig idd..maar je hebt dan wel een korte cyclus toch ? want je hebt een paar dagen je menstruatie, dan na 3 dagen je eisprong en dan nog 14 dagen tot je volgende menstruatie..dan kom je toch op begin 20 dagen uit ? ik heb geen idee of dat er wat mee te maken zou kunnen hebben..ben je hiermee nog niet naar een huisarts geweest ? misschien zou het toch gunstiger zijn als er meer tijd tussen je menstruatie en je eisprong zit..misschien groeit het eitje dan beter en is het beter toegankelijk ?
 
Quote
RE: eisprong heel snel na mijn menstruatie
Mamavankristel&anouk
&daan
  schreef op: 22-12-2011 12:12:19
Toen we zwanger probeerden te worden van onze eerste, bleek uit onderzoek dat ik 11 dagen na de eerste dag van mijn menstruatie ook mijn eisprong te hebben, dus ook wat vroeger. Ik had wel een normale cyclus van 28 soms zelf 30 dagen. Toen we dat wisten gingen we dus gerichter klussen en gelijk raak in ronde 1.

ik zou naar de huisarts gaan en je verhaal uitleggen, misschien dat hij tips ofzo heeft.

Succes!
 
Quote
RE: eisprong heel snel na mijn menstruatie
Anoniem  schreef op: 22-12-2011 22:49:42
We proberen nog 1 ronde en ga dan wel eens langs de huisarts. Je gaat je toch afvragen of het daar niet aan ligt. En ondertussen wordt ik er ook wel zat van, dat het nog niet raak is!
 
Quote
Navigatie


Reageren op eisprong heel snel na mijn menstruatie
Naam
Bericht