Menu
 

Topic:

Vriendje

Anoniem  schreef op: 21-12-2011 15:56:11
Mijn dochter is verliefd op een jongetje uit haar klas. Nu heeft ze daar vanmiddag gespeeld en vertelde ze me net dat ze kusjes hebben gegeven, dat is allemaal niet zo erg, maar. Hij heeft haar ook gevraagd haar plasser te laten zien, hij liet hem eerst zien en dan moest zij het doen. Ze vond het niet erg maar wilde het wel even verteld hebben (ze weet dus blijkbaar wel dat dit niet netjes is en dat je privé delen voor jezelf moet houden).

Ik ben heel erg blij dat ze het verteld heeft zodat ik het in de gaten kan houden. Ze zei dat ze het niet meer zou doen aangezien ze vond dat ik gelijk had, en ze vond het echt niet erg. Hij heeft wel gevraagd of ze het niet wilde doorvertellen (logisch).

Ik weet dat kids hier interesse voor krijgen op een bepaalde leeftijd maar 8 (ze zijn allebei 8).

Ook vraag ik me af of ik de ouders van die jongen op de hoogte moet stellen, ik wil niet dat die jongen straf krijgt oid en dan vervolgens niet meer het vriendje wil zijn van mijn dochter omdat zij hem "verlinkt"heeft.

Wat zouden jullie doen?

Alvast bedankt.
 
Quote
Navigatie
RE: Vriendje
Bernarda  schreef op: 21-12-2011 16:02:42
moeilijk, maar ik zou het wel bespreken met de ouders, niet bozig ofzo, zoals je het hier hebt neergezet is een prima toon.
 
Quote
RE: Vriendje
Anoniem  schreef op: 21-12-2011 23:01:11
Ik kan me nog herinneren dat ik dat soort dingen ook deed met mijn 'vriendje' maar dat had niks te maken met het vriendje en vriendinnetje zijn, maar wel met nieuwsgierig zijn en iets doen wat eigenlijk verboden is. Was ook heel onschuldig, broek naar benenden weer omhoog, best genant eigenlijk

Ik denk dat ik het gewoon luchtig zou bespreken, zoals jij al hebt gedaan en het dan ook met de ouders van het vriendje bespreken en duidelijk laten weten dat je niet boos bent en het kindergedrag is, maar zo kunnen zij er net zo op inspelen als jij met je dochter. Het is een goede aanleiding er even over te praten.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Vriendje
Naam
Bericht