Menu
 

Topic:

Zooo blij voor mn meissie

Made  schreef op: 06-02-2013 13:58:57

De aankomende juf van Demi belde me net om een afspraak te maken voor de eerste wendag.
Waren zo even een praatje aan het maken dat Demi er zo enorm zin in heeft om naar school te gaan, zestaat iedere dag op dr tenen...kijk mama ik ben groot, nu mag ik naar de grote school, dus zei juf dat ze ook wel eerder mocht komen omdat de klas nu nog heel klein is (instroomklas).
Volgende week woensdag heeft ze haar eerste wendag en na de vakantie begint ze op woensdag iedere dag.


Het voelt zoo dubbel. Ben zooo blij voor dr omdat ze dan eindelijk naar de grote school mag en ook nieuwe dingen gaat leren. Aan de andere kant zit ik hier te vechten tegen mn tranen (wat nu heel slecht lukt haha)...,mn kleine meissie wordt groot...en ik heb er maar gewoon mee te dealen

 
Quote
Navigatie
RE: Zooo blij voor mn meissie
Kaasje  schreef op: 06-02-2013 14:00:17
 
Quote
RE: Zooo blij voor mn meissie
Onsjanneke  schreef op: 06-02-2013 14:02:59


Leuk toch.

Mijn zoontje gaat sinds de kerstvakantie naar school. Hij is nog steeds elke middag teleurgesteld als de school weer uit is. Hij was er zooooooo aan toe.

Ik was heel bezorgd hoe mijn iele, stille, verlegen mannetje het zou doen tussen de andere binken, maar hij vind het geweldig. Kletst honderduit, is de hele dag buiten aan het spelen. Een totaal ander ventje geworden in een paar weken tijd.
 
Quote
RE: Zooo blij voor mn meissie
Made  schreef op: 06-02-2013 14:07:17
ooh ik vind het ook heel leuk hoor....voor haar vooral haha, en het wordt qua oppas voor ons allemaal wat makkelijker en stabieler, wat voor Demi ook weer beter is.

Ik sta nu 3 dagen in de week op een school voor de overblijf op groep 1 en 2 en als ik zie hoe wijs en groot die kinderen al zijn Daar is die van mij nog een heel onwetend vrolijk huppelend kleins peutertje bij (denk zij anders over hoor )...dan moet ik haar echt loslaten in de boze buiten wereld voor mijn gevoel
 
Quote
Navigatie


Reageren op Zooo blij voor mn meissie
Naam
Bericht