Menu
 

Topic:

Druk in de buik ...

Melissa  schreef op: 02-02-2013 21:16:17
Druk buiten de buik?

Kleine man is echt zo aan het sporten, bijna de hele dag door. Het doet nu echt zeer, en mijn buik bounced, puilt uit, zit dan links en dan rechts. Om de nodige aanvallen op mijn bekkenbodem en blaas nog maar achterwege te laten ...

Maar hoe zit dat straks? Druk in de buik, druk buiten de buik? Wie heeft ervaring?
 
Quote
Navigatie
RE: Druk in de buik ...
C@th  schreef op: 03-02-2013 11:48:25
mijn oudste is in het ziekenhuis geboren omdat hij voor de 37e week geboren werd. heeft er 8 dagen gelegen omdat hij geel zag en omdat hij niet goed wilde drinken. daarna geen problemen. mijn dochter is thuis geboren met 37,2 en was iets  meer als 6 pond. en zij deed het verder super goed. 
het ligt denk ik ook aan de lengte. mijn zoon was 47 cm en mijn dochter 50 cm. 

ik ben de enige als vergelijkingsmateriaal (tenminste toen mijn kinderen geboren werden haha) mijn zus heeft er nu 1 en 2e onderweg maar die had dus een kind met groot hoofd en dat kwam van de kant van mijn zwager af. dus echt vergelijken kan ik niet 
 
Quote
RE: Druk in de buik ...
Melissa  schreef op: 03-02-2013 11:52:45
Ik heb twee broertjes en een zusje, beide heren ware 9,5 pond, zusje was 11 pond (54 cm)
Mijn moeder zelf was volgens mijn oma 12 pond bij de geboorte
mijn nicht heeft twee kinderen, alletwee boven de 10 pond

Dus daar kom ik aangezet met mijn kleine kruimeltjes.

Of ze er echt last van gehad hebben weet ik niet, maar het is elke keer dat gezeik (correctie) gezeur over het afvallen en bijvoeden. Valentijn was 3410 bij de geboorte en was op dag drie 2990gram, en dan komt er zo'n 'paniek' vanuit de verloskundige en kraamhulp (het was volgens mij een weegfout, hij zou 400 gram zijn afgevallen in 1 dag). En in mijn idee zijn ze wat sterker met wat meer spek, misschien drinkt hij dan ook wat krachtiger en komt hij sneller weer op zijn geboortegewicht (ja wishfull thinking).
 
Quote
RE: Druk in de buik ...
C@th  schreef op: 03-02-2013 12:02:28
kijk daarin zit verschil mijn 2 kinderen hebben geen bv gehad. deze zal bv krijgen. 


 
Quote
RE: Druk in de buik ...
Melissa  schreef op: 03-02-2013 12:05:25

Quote c@th:
kijk daarin zit verschil mijn 2 kinderen hebben geen bv gehad. deze zal bv krijgen. 


succes, als je vragen hebt mag je ze altijd stellen!

Maar hoe dan ook, ze komen zoals ze komen en het is afwachten wanneer ze zelf de wereld in willen komen. Voor de zekerheid heb ik nu wel alles klaarstaan, mocht deze kleine man ook besluiten om met37 weken het levenslicht te willen zien heb ik in ieder geval alles in huis.
 
Quote
RE: Druk in de buik ...
C@th  schreef op: 03-02-2013 12:10:11
hihi hier stond alles al klaar voor 30e week (bed je niet opgemaakt hoor)

tja dat hele bv ding.. ik ben er wel zenuwachtig voor. mijn ex had geen respect voor mijn lijf waardoor ik blij was dat ik weer controle had over mijn lijf en dus wilde ik geen bv geven. mijn vriend is erg respectvol en we hebben het erover gehad. zijn 2 kinderen zijn voor de 30e week geboren en de oudste heeft geen afgekolfde bv gehad en de jongste wel. de oudste is er "slechter" uit gekomen. veel ziek de eerste jaren en de jongste die voor de 27e week geboren was kwam er beter uit.

ik heb al een "cursus" gevolgt via de vk, ik heb ook al duidelijk aangegeven dat ik voor het eerst bv ga geven en daarbij graag ondersteuning heb. ik weet ook wie mijn kraamhulp zal zijn en bij haar heb ik het ook al aangegeven. ik heb er vertrouwen in dat het zal lukken zeker met medewerking van deze mensen om mij heen.

mocht het uiteindelijk niet lukken, weet ik dat mijn kindje ook groot en gezond zal worden op fv (ben zelf ook een fv-kind)
 
Quote
Navigatie


Reageren op Druk in de buik ...
Naam
Bericht