Menu
 

Topic:

Fenoneem Internet

  schreef op: 15-11-2011 11:42:34
Hoe sta jij in het leven van het internet,schrijf jij alles gewoon op het net,mag iedereen bijna alles van je weten en waarom doe je dat?

Ik zelf ben heel erg voorzichtig op het net,bijna niemand weet mijn echte naam,bij niemand weet van wie ik de moeder ben(denk ik) en verder weet niemand denk ik hoe mijn leven is.Fotos heb ik misschien 3 keer geplaatst verder niet.

Ik vind het heel erg moeilijk om wat te vertellen op het net omdat daar in het verleden wel eens misbruik van gemaakt is.
 
Quote
Navigatie
RE: Fenoneem Internet
  schreef op: 15-11-2011 11:43:25
Lolll en het is natuurlijk Fenomeen
 
Quote
RE: Fenoneem Internet
Koelkast  schreef op: 15-11-2011 11:45:24
ik heb altijd heel veel geschreven omdat ik bij mn dagelijske contacten niet al mn dingen kwijt kan.
In verleden is gebleken dat ik daar voorzichtiger mee moet zijn maar ik vind het erg moeilijk om online anders te zijn dan in real life.
Bij mij is het echt veelal what you see is what you get en ja dat brengt af en toe problemen.
ik haat oneerlijkheid en onrechtvaardigheid en zal dat altijd aan d ekaak proberen te stellen als ik het zie ook vaak ten koste van mezelf.
tja leerprocesje voor mezelf denk ik dan maar
 
Quote
RE: Fenoneem Internet
  schreef op: 15-11-2011 12:18:34
Haha wat koelkast schrijft had ik kunnen schrijven, ik ben irl open en eerlijk en dus ben ik dat online ook, ik weet zelf niet wat dat is, maar het zit gewoon in me. Ik kan niet liegen en bedriegen en dus ook online zeg ik dus ook hoe het is..
 
Quote
RE: Fenoneem Internet
  schreef op: 15-11-2011 12:20:23
Als ik mijn eigen stukje zou lezen van iemand anders zou ik meteen wel zoiets hebben van daar moet je voor oppassen, mensen die zelf zeggen dat ze betrouwbaar zijn zijn dat dus meestal juist niet.. Gelukkig kan ik mezelf aankijken in de spiegel zonder me te schamen.
 
Quote
RE: Fenoneem Internet
  schreef op: 15-11-2011 12:21:43
Hmm vind dat zo raar,ik ben in real life iemand die het hart op de tong heeft,heel open is en heel veel vertelt.Maar op het net zo ontzettend voorzichtig omdat ik niet wil dat mijn kinderen bijv later bepaalde dingen kunnen terug vinden.
 
Quote
RE: Fenoneem Internet
Monica Mv 2  schreef op: 15-11-2011 12:22:17

Quote :
Haha wat koelkast schrijft had ik kunnen schrijven, ik ben irl open en eerlijk en dus ben ik dat online ook, ik weet zelf niet wat dat is, maar het zit gewoon in me. Ik kan niet liegen en bedriegen en dus ook online zeg ik dus ook hoe het is..Ik ben precies zo. Maarrrrr.

Ik heb wel mijn grenzen. Echt mijn grenzen. Huwelijks perikelen zal ik nooit op het net zetten. Ik zal nooit zeggen wat hier aan salaris binnenkomt, of wat op de spaar staat.

Ik ben best open, maar ik verbaas me er soms ook wel over wat sommige zomaar onder hun eigen naam durven te zeggen.

Alles wat ik op het net schrijf, durf ik in het echte leven ook mijn mond te laten komen.

En ik ben in het echte leven een heel rustig persoon en geen blaat die alles zomaar zegt. Maar als ik eenmaal met iemand praat ben ik wel een vrij open boek.
 
Quote
RE: Fenoneem Internet
Koelkast  schreef op: 15-11-2011 12:23:19
ik vind jou prachtig appel, altijd al gevonden ook toen ik je verlegen zag zitten in die speeltuin weet je nog?
 
Quote
RE: Fenoneem Internet
Made  schreef op: 15-11-2011 12:23:19
Ik ben zowel in real life als op internet open en eerlijk. Maar er zijn natuurlijk onderwerpen die ik liever niet op het i-net plaats, maar daarom blijf ik wel dezelfde persoon...vertel alleen niet alles
 
Quote
RE: Fenoneem Internet
  schreef op: 15-11-2011 12:24:30
Monica daar ben ik het wel mee eens, ik vertel ook niet alles, want niet alles gaat een ander wat aan.. Al vertel ik wel meer dan een ander zou doen denk ik, maar goed ik heb ook wel annoniem dingen gepost, waarvan ik niet wilde dat iemand zou weten dat ik dat postte.. Ik hoef niet alle vuile was buiten te hangen natuurlijk.
 
Quote
RE: Fenoneem Internet
  schreef op: 15-11-2011 12:25:58
Dat is zo grappig want van mij mag iedereen weten wat er hier binnenkomt aan salaris of wat ik op de spaar heb staan.
Maar ik zou bijv zo min mogelijk over mijn kinderenvertellen op het net.
En al helemaal geen fotos plaatsen op een forum,of hun namen voluit schrijven enz enz
 
Quote
RE: Fenoneem Internet
  schreef op: 15-11-2011 12:27:16
Oh ja ik ben heel verlegen en onzeker helaas..
Dat is niet altijd zo geweest hoor, maar ja ik vraag me altijd af wat anderen van me denken terwijl ik aan de andere kant juist overal schijt aan heb en toch lekker doe wat ik wil doen.. en dan ook op mijn manier ..
 
Quote
RE: Fenoneem Internet
Koelkast  schreef op: 15-11-2011 12:29:28
oh jee mn banksaldo is nul mn spaar ook
ik was altijd erg open over mn oudste dohter en mn beroep in het verleden en daar ben ik enorm op afgerekend tot aan dreigmails aan toe en daar zal ik nu voorzichtiger mee zijn
 
Quote
RE: Fenoneem Internet
  schreef op: 15-11-2011 12:32:51
En dat bedoel ik dus er kunnen zulke nare dingen gebeuren op het net wara ik mijn kinderen niet aan bloot wil stellen.
 
Quote
RE: Fenoneem Internet
  schreef op: 15-11-2011 12:33:06
Dat wij nu ons bedrijf moesten stoppen en een uitkering aan hebben gevraagd enzo, ja dat zeg ik gewoon open een ander zou daar mischien moeite mee hebben, maar het is niet anders en in deze tijd ben ik echt niet de enige, ik ga niet lopen doen alsof alles prima gaat, want dat gaat het nu gewoon even niet en we moesten net nog voor de uitkering naar het UWV en die vrouw zei ook dat we in ieder geval niet te beroerd zijn om te werken, kijk dat doet ons ook wel weer goed, hoeveel mensen leven er niet jaren van een uitkering en vinden het wel best ???
 
Quote
Navigatie


Reageren op Fenoneem Internet
Naam
Bericht