Menu
 

Topic:

Nesteldrang??

Kim Mv J En B  schreef op: 29-01-2013 10:00:05
Hoi meiden,

Laat ik voorop stellen dat ik absoluut GEEN schoonmaakwonder ben. Sterker nog de rollen zijn hier omgedraaid. Ik werk.. Mijn man is huisvader. Ik heb een hekel aan schoonmaken en alles wat daar maar mee te maken heeft. Mijn man dot dus alles. Hij is iedere dag thuis en runt ons huishouden..

Maar nu.... Hij word gestoort van me zegt ie. Ik geef hem nergens de kans toe. Voor hij zijn koffie op heeft ben ik door ons huis heen gesjeest.. In mijn ogen doet hij niks goed terwijl hij sinds een jaartje ons huis draaid en heus wel weet hoe hij moet stofzuigeren.
Binnen een uurtje heb ik het hele huis gedaan. Ik lijk wel een wervelwind. Bedjes opmaken boven, wasje aanzetten, stofzuiger erdoor, naar beneden daar de vaatwasser leegruimen, toilet een doek stofzuiger erdoor en de dweil erachter aan. Ondertussen ren ik met mijn schoonmaakdoekje achter mijn zoontje aan want owwwww als hij toch een kruimelt met dat koekje. De tafel word afgenomen enz enz enz enz...

Ik zit nu even rustig met een kopje thee maar denk dat ik zo de ramen even ga lappen..

Ik ben nu 31 weken zwanger en herken dit totaal NIET van mijn vorige zwangerschappen..
Is dit nou dat zogenaamde nesteldrang?? En wanneer is het normaal dat dat komt opzetten. Ik heb het nu een week of 2.. Inmiddels heeft mijn man zich er maar bij neergelegd want ik word toch boos als hij iets wil doen...

Tis toch ongeloofelijk ..

Eigenlijk heel erg benieuwd naar jullie ervaringen hierin... Vind het namelijk ernstig raar...
 
Quote
Navigatie
RE: Nesteldrang??
Mafkees  schreef op: 29-01-2013 10:04:54
Wahahahhaa, supergrappig om te lezen!

Ik ben ook geen huisvrouw, helemaal niet zelfs, maar ik ging hele rare dingen schoonmaken en doen in laatste zwangerschap.
Ook mijn man was thuis en deed alles prima hoor, maar ik ging dus idd ineens de vriezer ontdooien midden in de nacht en de onderkant van mn gordijnen opnieuw een zoom erin (serieus nog nooit een naald vastgehad)

kan er wel om lachen, laat lekker gebeuren, gaat vast ook weer weg
 
Quote
RE: Nesteldrang??
Littleteddy  schreef op: 29-01-2013 10:29:15
Nou aangezien wij maar 1 dag schelen kan ik je misschien gerust stellen.... ik heb het ook!
Heb net zelfs de stoffen bank staan boenen en gisteren alle voegen in de douche weer wit gemaakt.
Ach zo weten we in ieder geval zeker dat het huis heeeeel schoon is als de kleine komt 
 
Quote
RE: Nesteldrang??
Joyce_1979  schreef op: 29-01-2013 14:06:13
Mijn gordijnen zijn 2 keer gewassen sinds ik ze heb 1x vlak voor de geborte van de oudste en 1x vlak voor de geboorte van mijn tweede meid. hahaha heel herkenbaar.

 
Quote
RE: Nesteldrang??
Dan  schreef op: 29-01-2013 14:10:32
Ha ha, hier ook al weken behoorlijke nesteldrang (nu 38,3 weken zwanger)!
Ik ben altijd al behoorlijk van de poets, maar als ik zwanger ben dan ben ik echt niet te houden. Zit mezelf er soms echt mee in de weg. Hier word op het moment iedere dag de wc schoongemaakt, beneden gestoft, 2x per dag beneden gezogen, 2x per dag beneden gedweild, 2x per dag staat ongeveer de vaatwasser aan en voordat ik naar bed ga moet alle was weg zijn. Ik word echt moe van mezelf, ha ha. Mijn vriend doet 1 maal per week de hele bovenverdieping grondig en stofzuigt tussendoor nog een keer.

Vrijdag krijg ik een keizersnede. Er ligt al een briefje klaar. Voordat ik naar huis kom moet zondag de bovenverdieping worden schoongemaakt, moet het toilet beneden schoon zijn en moet er beneden zijn gezogen en gedweild. Ik ben echt te erg....

Succes de komende weken!
 
Quote
RE: Nesteldrang??
Kim Mv J En B  schreef op: 30-01-2013 08:42:04
Hahahaha wat ben ik blij en opgelucht te lezen dat ik niet de enige ben hahaha. Maak er ook echt wel misbruik van. En idd mijn huis is wel lekker aan kant en schoon als de baby straks komt..

Ik heb nu wel een nieuw project.. Ben gister begonnen met de meubels verven ..
Mijn man kwam binnen keek me aan vroeg me of ik wel helemaal lekker was om vervolgens vreselijk in de lach te schieten. 

Straks naar de kringloop voor een ronde eettafel en daar ook een lakje over heen.. Owww meiden ik word gek van mezelf haha. Wilde gisteravond nog naar de Gamma rijden om verf te halen voor de muren.. Mijn man heeft toen wel even gezegd dat project meubelen wel even genoeg is..
Daar heb ik me maar bij neergelegd.. Pffffff...

Afijn straks weer verver met schuren en verven hahahha..



 
Quote
RE: Nesteldrang??
Melissa  schreef op: 30-01-2013 09:23:10
Ik heb het ook! Al ben ik de 'huisvrouw' , normaal ben ik er erg slecht in ... maar nu. Heb alles bij, draai driekwart machines was omdat ik het geduld niet heb te wachten op volle machines. Sta tegeltjes te schrobben in de keuken, stofzuig elke dag .... echt een beetje mien dobbelsteen hier haha, ik draag zelfs een schort. Dus ik gooi het op nesteldrang, al heb ik het al sinds 14 weken ofzo. Haha.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Nesteldrang??
Naam
Bericht