Menu
 

Topic:

van tafel gevallen

Ff Anno  schreef op: 27-01-2013 09:19:22

hey meiden,

Even anno en nee dat is niet omdat jullie niet mogen weten wie ik ben maar om te zorgen dat bekende het niet te weten komen.
Mijn zoontje van 18 maanden zat net in de slaapzak op tafel, ik was een luier vergeten te pakken (2 meter bij me vandaan) en hij was gewoon op tafel aan het spelen met een bakje dus ik dacht kan wel ff snel....(hoe dom kun je zijn) maar toen viel hij dus van tafel, eerst op de stoel, met de zijkant van zijn hoofdje tegen de rugleuning en zijn voetjes op de zitting zeg maar en vervolgens viel hij dus zo vanuit die stand opzij op de grond, (laminaatvloer) ook op de zijkant van zijn hoofd, hij huilde meteen, ik draaide hem om en ik pakte hem op omdat hij omhoog kwam naar me....daarna was hij heel rustig....leek wel een beetje suf maar na 10 minuten op schoot "gehangen" te hebben heb ik hem een schone luier aangedaan, zijn kleertjes en nu wilde hij gewoon lekker op de grond spelen...


Moet ik nou nog bellen of kan ik het gewoon aanzien? Hij is alert, lacht, gaat op onderzoek uit, speelt en sjeest op zijn billen door de kamer...
Vind het zo eng als die kleintjes vallen!

Help deze oerstomme mama die weet dat ze dat NOOIT meer moet doen!

 
Quote
Navigatie
RE: van tafel gevallen
Ff Anno  schreef op: 28-01-2013 12:04:04

je spreekt jezelf gewoon tegen dus....
maar goed, nu weer ontopic en anders geen reacties meer...

 
Quote
RE: van tafel gevallen
Mama_anja  schreef op: 28-01-2013 12:13:11
zal in iedergeval voor je bidden dat is  het beste wat ik voor je kan doen

beterschap in je gezin en fijn dat het zo goed gaat met de kleine hoop dat jullie gauw weer beter mogen worden 
 
Quote
RE: van tafel gevallen
Anna28  schreef op: 28-01-2013 12:14:56

Quote SismvNick&Demi:
Anna is een spookje.

 



nou Anna had een heel verhaal geschreven maar die kwam niet tevoorschijn na het posten. Dus erg raar. Gebeurd steeds vaker.... Dus toen had ik even geen puf meer om het hele verhaal nogmaals te schrijven. 

Ik had geschreven dat Tim 2 weken geleden ook van de tafel is gevallen. Van de hoge eettafel. Als ik op mn laptop zit, zit hij vaak naast me op de tafel en heb ik 1 hand achter hem langs. Geen idee hoe het kwam: hij knalt ineens over mn arm heen met zijn hoofd recht op de grond. Een klap! Ben zelden zo geschrokken! Hij maakte zo'n rare smak met zn benen die nog naar achter klapten....
Hij heeft vreselijk gehuild, 3 kwartier lang. (waarvan een half uur nasnikken van de schrik) Was aan het twijfelen of ik de huisarts nog moest bellen, maar op t eerste gezicht leek er niks aan de hand. Heb hem de hele dag en nacht strak in de gaten gehouden, maar hij was al snel weer lekker aan het spelen en had behalve een blauw hoofd geen last meer.

Dat je je kind dan maar op de grond moet zetten.... tja, het gebeurd ons allemaal hoor. Iedereen heeft zn kind wel eens op de commode of tafel gezet/gelegd om vervolgens 1 stap naar achteren iets te pakken. 
Ik voelde me vreselijk schuldig dat hij door mijn schuld van de tafel af viel.... maar het heeft geen zin dan. Het is wel een leermoment geweest voor me, ik hou m nu nog meer in de gaten en laat hem in elk geval niet meer bij de rand zitten, maar gewoon in mijn armen ofzo. 

Fijn dat het weer beter gaat met je zoontje TO!
 
Quote
Navigatie


Reageren op van tafel gevallen
Naam
Bericht