Menu
 

Topic:

Elianthe

Elianthe  schreef op: 20-12-2011 10:58:12
pffff ik zit er even doorheen hoor... ben de hele nacht in de weer geweest met Yadah. Ze is nu 13 maanden en drinkt nog steeds lekker bij me, maar vannacht en eigenlijk al 3 nachten maakt ze het behoorlijk bont.
Ze wil eigenlijk alleen nog maar aan de borst, ze drinkt eerst ook echt wel maar vervolgens is ze klaar en wil ze niet van de borst. Ze zet ook echt de hele boel op stelten als ik dat wel doe. Ze mag best naast me liggen maar dat alleen is niet genoeg... met als gevolg dat ik een hele nacht een kind aan de borst heb en dat doet gewoon zeer en ik lig niet lekker meer op een gegeven moment.
Ze krijgt tandjes en ze heeft luieruitslag en zal daar ook best heel veel last van hebben...maar ik ben MOE!!! we hebben nog 5 kideren en als ik Yadah lang laat huilen wordt onze dochter van 2 daar ook echt wel wakker van, gevolg 2 wakkere kinderen in de nacht en dat vind ik dus ook niks... pffff wie heeft een tip waar doe ik goed aan?!?! ik zie t allemaal even niet meer nu...
 
Quote
Navigatie
RE: Elianthe
Grietje  schreef op: 20-12-2011 13:35:06
Ach wat vervelend. Ik kan me voorstellen dat je er doorheen zit. Als ik het zo lees heeft ze last van haar tandjes en wil ze graag bij jou zijn. Ik heb zelf geen ervaring hiermee (wel met nachtvoedingen, maar mijn dochter sliep/spaapt gelukkig na de voeding snel weer verder). Slaapt je dochter bij jullie in bed? Als ze in een eigen bedje slaapt zou je papa wellicht kunnen laten troosten. Eerst even lekker bij jou aan de borst en dan door papa naar bed laten brengen. Als ze dan gaat huilen kan papa haar na een paar minuutjes gaan troosten. Alleen heb je dan inderdaad kans dat ze de andere kinderen wakker maakt. Lastig! Van de andere kant: waarschijnlijk heeft ze nu ergens last van en gaat het dus ook weer voorbij met een paar dagen. Hopelijk hebben anderen nog betere tips.

succes!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Elianthe
Naam
Bericht