Menu
 

Topic:

Lekker duidelijk

Joyce_1979  schreef op: 22-01-2013 23:44:25
We moeten onze hyporheekrente opnieuw vastzetten en hebben gevraagd aan onze adviseur of hij nog wat extra kon betekenen voor ons.

Dus hij laat me weten dat als we een salarisrekening openen bij de betreffende bank dat we dan een extra korting krijgen van 0,2% voor de rest van de looptijd. Het enige wat we moeten doen is een rekkning openen waarop het salaris wordt gestort. Dus mijn man moet daar zijn slaris op storten. Ten eerste denk hij dat alleen mijn man geld verdiend. Dus aangegeven dat ik dat wel kan doen. Nou dat was ook goed. Ik vraag nog is dat het enige? Ja dat was het enige.

Dus ik heb een rekning geopend en zeg alles op bij mijn huidige bank en geef het rekeningnummer door aan hem. Per email want dat wil hij. Mailt hij me terug of ik en mijn man een verklaring willen ondertekenen waarop staat dat de hypotheek voortaan via dat nummer betaald gaat worden. Ja hallo.....dat heeft hij niet eerder gezegd. Wij hebben voor alle vaste lasten een gezamenlijke rekening.

Ik zet dus wat vragen op de email en vraag duidelijk dat hij maar even moet zeggen wat we moeten doen.
ZIjn antwoord is: prima.
Ja wat prima? Wat bedoelt hij daar nou mee. Dus ik mail hem netjes terug dat ik het niet helemaal begrijp en zet een paar vragen weer in de mail en vraag wat moeten we doen?
Geeft hij een volgende reactie:
Hallo jongedame, HET GAAT OM DE HYPOTHEEKRENTE. Als je het niet snapt dan bel je maar even.

ARGGGGGGG wat een oneerbiedige mail! Ik ben 33 en geen jongendame. Ik ben kostwinner dus ja ik verdien ook wat en breng ook wat in het laatje. Het gaat om een hypotheek van 2 tons dus hij kan op z'n minst mijn vragen serieus beantwoorden. De extra rente levert in totaal over 23 jaar nog extra 6000 euro winst op. Dus kan het even met wat meer respect?!!!! Ik loop te koken.

Volgens mij denkt de beste man dat we nog in de middeleeuwen leven en dat mijn man alleen verdiend en ik achter het aantrecht sta. En volgens mij denkt hij dat we maar 1 rekening hebben waarmee we alles doen. Nee we hebben een eigen rekening en een gezamenlijke. Dus ik heb onze huidige situatie op de mail gezet en dat ik iet begrijp wat er moet gebeuren.
En als afsluiter dat ik hem morgen bel.


Grrr ik kook en mijn vriend wil niet eens bellen morgen. Ik regel altijd alle financien maar ik kan deze beste man denk ik niet te woord staan zonder woedend te worden. En mijn vriend wil niet bellen want ja, dan moet hij dingen regelen en dat vind hij moeilijk en snapt er niets van. bla bla ba

Eigenlijk baal ik er gewoon van dat ik alles moet regelen qua financien en dat mijn vriend nooit wat regelt.. Maakt zich noot druk. Er liggen weer 5 rekeningen en ik mag me weer zorgen maken om hoe het betaald moet gaan worden. Het huis heeft echt onderhoud nodig maar meneer doet helemaal niets. Ik doe het maar weer want hij doet het nooit. En dan komt zo'n kutventje ook nog eens met een mail die hij begint met jongendame en dan gaat hij schrijven in hoofdletters.

Mijn jongste heeft een algehele ontwikkelachterstand en ik doe alles en regel alles. logopedie, bezoekjes Radboud, nu een eerste kennismaking met integrale vroeghulp. Volgende week gaan we kijken bij een mkd. Mijn vriend laat het allemaal gebeuren maar regelt niets.

Ik heb er gewoon even tabak van allemaal!!!!!!! Soms wou ik dat ik het gewoon niet eens hoefde te regelen maar dat een ander het allemaal kan doen. En een ander even zich zorgen kan maken.





 
Quote
Navigatie
RE: Lekker duidelijk
Joyce_1979  schreef op: 22-01-2013 23:47:13
Sorry de mail is heel erg lang geworden met typefouten maar het zat me even hoog.

Het is gewoon heerlijk even alles van me af te kunnen schrijven. Lucht op en dan kunnen we weer verder.

 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Liefje  schreef op: 22-01-2013 23:53:53
ben de fles aan t geven dus kan even niet uitgebreid reageren maar wat een *** ventje die adviseur
 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Ingemvmlj  schreef op: 23-01-2013 07:05:53
Misschien even een hartig woordje spreken met degene die boven hem staat? Tjonge dat is wel heel oneer iedig zeg! Wat d!enkt hij wel?! Succes
 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Jomi  schreef op: 23-01-2013 07:16:17
Niet hem bellen maar het algemene nummer en dan vrag Niks meer via hem regeleen, iemand die zo'n toon tegen je aanslaat dat moet je niet pikken.n naar zijn manager en je beklag doen. I
 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Minou  schreef op: 23-01-2013 07:25:48
Ooh, grrr...jij houdt thuis alle ballen hoog en zo' n broekventje zit in caps jou te beleren, bah!


 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Minou  schreef op: 23-01-2013 07:27:16
Zou er zeker wat van zeggen, het zijn hele normale maar oh zo belangrijke vragen en een antwoord als prima...heb je niks aan. Je wilt gewoon duidelijk weten waar de lasten afgaan.

 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Jomi  schreef op: 23-01-2013 07:55:56
Mijn man werkt bij een bank en mailt ook veel met klanten en hij zit hier met zn oren te klapperen. Is deze mail via zijn officiele werkmailadres verstuurd?
Hier moet je echt melding van maken hoor.
 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Hope  schreef op: 23-01-2013 08:07:42
Ik zou hier ook melding van maken. Jij bent een klant en die horen ze met respect te behandelen. Je kan ook ergens anders je hypotheek laten regelen hoor, maar blijkbaar denkt dit mannetje dat hij alles kan maken nu hij jullie zover heeft.
Ik zou ook koken van woede en dit zeker ook kenbaar maken. Je hoeft je toch niet zo te laten behandelen!
 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Kim Mv J En B  schreef op: 23-01-2013 08:26:34
Ik zou ook per direct een ander eisen.. EN een klacht indienen.. Als hij zijn klanten allemaal op deze manier aanspreekt is hij de benaming adviseur niet waard.. Wie denkt deze jongeheer wel niet te zijn.. Gadverdamme.. Jullie hebben nog al een lullig hypotheekje ( sarcastisch bedoeld he ).. Het gaat verdikkie niet om een paar gymschoenen..

Nee ik zou hier zeker werk van maken en niks meer met de man in kwestie bespreken.. Wat een gek zeg
 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Sammy  schreef op: 23-01-2013 08:33:52
Dit zou voor mij al genoeg redenen zijn om over te stappen naar een andere hypotheek adviseur. Wat al eerder is gezegd, jij bent de klant en behoort normaal behandeld te worden.
Bovendien als er iets is moet je ook normaal contact met hem op kunnen nemen en niet dat je vantevoren al klotsende oksles en knikkende knieën hebt bij het idee dat je contact met hem op moet nemen!
 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Minou  schreef op: 23-01-2013 08:37:58
AMEN!
 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Mieps01  schreef op: 23-01-2013 08:42:39
Ik zou ook een ander eisen. Dit kan toch niet zo! Het gaat om een grote verplichting, maar drommels ook wil zelfs in de rij bij de Hema niet zo aangesproken worden. 
 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Satekroket  schreef op: 23-01-2013 08:45:42
Lijkt me dat een samenwerking met deze man niet meer goed mogelijk is. Kan je niet gewoon  naar een ander gaan en over deze man een klachtebrief sturen naar zijn leidinggevende?
Wat een eikel zeg. Wat een macho. Niet te geloven.
Vind het echt respektloos. Als stel je 10 keer dezelfde vraag. Zijn taak is om het uit te leggen tot je het snapt ookal is het bij de 10 keer nog niet duidelijk. Dan moet hij beter zijn werk doen.
 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Frama  schreef op: 23-01-2013 08:50:52
Echt belachelijk !!
Zou dit zeker doorspelen naar zijn hogere en ook niets meer via hem regelen.
Ze geven je maar een andere adviseur die jou wel serious neemt en andres zou ik eens in overleg gaan met een andere bank.
 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Roze  schreef op: 23-01-2013 08:53:53

Quote Frama:
Echt belachelijk !!
Zou dit zeker doorspelen naar zijn hogere en ook niets meer via hem regelen.
Ze geven je maar een andere adviseur die jou wel serious neemt en andres zou ik eens in overleg gaan met een andere bank.



Zou ik dus ook doen. Dit 'ventje' gewoon negeren en niet meer via hem regelen.
Ik vind dat hypotheekgedoe altijd al drama, moet het daarbij ook niet nog eens zo'n figuur zijn.
 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Emv3  schreef op: 23-01-2013 08:55:03
Nou nou wat een debiel ventje,

Joh ga lekker even googlen op meerdere verstrekkers/adviseurs ga in gesprek en hoor wat de beste mogelijkheden zijn.
Enne ik heb zo'n vermoeden dat er echt weliets beters te krijgen is dan dit
Succse
 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Mar80  schreef op: 23-01-2013 09:28:11
Ik zou opstappen en een andere adviseur uitzoeken of het gewoon zelf doen....
 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Marjolein852  schreef op: 23-01-2013 10:08:36
Wat een sukkel!

Zou het zelf wel leuk vinden om nog als jongedame te worden aangesproken, hahahaha.. (zonder de rest vd mail natuurlijk; dat is een beetje respectloos)
 
Quote
RE: Lekker duidelijk
Joyce_1979  schreef op: 23-01-2013 10:42:54
Ik heb hem gisteren nog een hele lange mail gestuurd. En daarin was denk ik wel duidelijk dat ik het niet op prijs stel.

Helass zit er een tijdsdruk achter en moet alles voor de 25e geregeld worden.

Vanochtend hebben we gebeld en hij gaf lichtelijk aan dat hij kon begrijpen waarom het niet duidelijk was. Maar hij zei ook dat ik dan maar even door de zure appel moest bijten en voortaan alles via die rekening moet gaan doen. Toen heb ik heb gevraagd wie ik dan wel kan bellen zodat ik eea kan navragen zodat het mij wel duidelijk wordt. Nou....dat was het toverwoord. Ineens ging hij er zelf alles wel even nakijken.

Hij zou me bellen maar stuurt nu toch weer een reactie per email. Redelijk duidelijk voor mij maar ik heb het nog even samengevat en gevraagd om een bevestiging of het zo klopt.

Het is dat het voor de 25e geregeld moet worden maar hierna kap ik het af en hoeft hij voor onze hypotheek en financien niets meer te regelen.

Thanks even dat jullie hebben geluisterd/gelezen. Het heeft wel even opgelucht al zit het me nu nog steeds niet lekker. Ik had de financien gewoon heel anders kunnen regelen op een normaal tempo als hij even normaal had aangegeven wat de bedoeling is. Nu moeten we rare fratsen gaan uithalen om eea geregeld te krijgen.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Lekker duidelijk
Naam
Bericht