Menu
 

Topic:

pfffff

Eventjes Anoniem  schreef op: 22-01-2013 23:43:33
degene die hier de afgelopen weken flink gelezen hebben zullen me denk ik wel herkennen.
maakt verder ook niet uit, maar als het maar even niet direct aan mij te linken is.
ik moet er gewoon even over klagen, ik kan dit zo echt niet langer, en zit nu behoorlijk klem.

wegens een erg vochtig huis hebben wij 3 jaar geleden besloten om bij familie van mijn vriend in te gaan wonen.
in de winter kon je op de oudste haar kamer het ijs van de binnenkant van de ramen krabben en we hadden last van vocht overal, boven, beneden echt van voor tot achter.
denk aan toen wij het huis uitgingen (en hadden er net een jaar gewoond) dat de schilderijen en fotolijsten aan de muur krom waren, bankstel vochtig, laminaat wat we eruit moesten halen van de woningbouw toen we eruit gingen trokken we zo de lagen van elkaar af (dus 1 plank kwam de bovenlaag los van de midden/onderlaag, en dat bij de gehele vloer). dus voor de gezondheid van onze oudste die toen nog een baby was zijn we daar niet langer gebleven.

nu loopt het hier dus helemaal niet van een lije dakje, terwijl het in het begin redelijk goed ging.
en echt niet om de beste man zwart te maken hoor, maar ik moet het kwijt, en kan er niet zo open en bloot met iedereen over praten.

er zijn zoveel dingen die samenkomen nu, en het stapelt maar op en stapelt maar op, en ik ben echt ten einde raad en zou het liefst nu nog hier weg gaan, maar dat kan dus niet.

punt 1, de hond.. die ging altijd met ons mee naar boven snachts.
toen vroeg hij (gene waar wij bij wonen noem ik even hij) een keer of de hond een keer met hem mee mocht.
nou prima,
zo sloop het er in die 3 jaar langzaam in dat de hond op een gegeven moment de hele dag door boven zat, steeds dikker werd, en zo hebben we vaak eens op zijn kamer gespiekt wat hij te eten kreeg, nou, daar sloeg je van achterover! bakjes voer (hond heeft altijd alleen brokken gehad, en soms een stukje boterham) friet, frikandellen, vleeswaren, snoep, koeken, chocolade, suikerklonten, en noem het maar op.
dus toen hebben we gezegd dat hij dat de hond niet meer mocht geven, nou hoop ruzie daarover, want hij gaf hem helemaal niks, terwijl we er de foto's van hadden!
na het een paar keer te hebben gezegd heeft hij alleen nog kluifjes gegeven, maar nu begint het weer van voorafaan, want weer staan de bakken blikvoer op de grond en liggen er regelmatig stukken frikandel of iets anders op de grond op de grond. (je kunt dus wel raden hoe het op die kamer moet ruiken)
zo dus ook ruzie gehad omdat wij al een paar keer hebben gezegd dat de hond overdags beneden moet zijn, omdat dus ook onze oudste de hond daardoor telkens achterna zit en verveeld (en als die sochtendsvroeg al beneden is is dat stukken minder) en de jongste begint er nu ook achteraan te gaan, want eerst was de hond niet weg te slaan bij de oudste, en als de oudste erachteraan ging nam hij de hond weer mee naar boven, en zo is het van kwaad naar erger gegaan, en ik durfde telkens niks te zeggen omdat ik dus weer bang was voor ruzie.
nu is de hond bang voor de kinderen, en dat lukt bij hun juist uit om er nog meer achteraan te gaan.
paar dagen geleden weer flinke woorden gehad, omdat ik dus zei toen hij smiddags om half 2 met hond naar beneden kwam, dat de hond gewoon om 9 uur sochtends beneden kan zijn.
toen was het waarom? ik zeg nou (en dat was ook zo, en is elke keer zo, en niet alleen in de gang, maar ook binnen overal als hij snachts met hond naar beneden gaat) omdat de hond net naar beneden kwam, en gewoon in de gang tegen de gordijn gaat staan te zijken!. en toen zei hij,en hij is vanacht om 5 uur nog mee naar beneden geweest....
ik zeg ja om 5 uur, en nu is het half 2! toen kwam er dus weer ruzie.
en het feit is, als ik zie dat de hond binnen plast, dan pak ik hem op en zet ik hem bij de plek waar hij het gedaan heeft, zeg dan boos dat hij dat niet mag, en stuur hem naar buiten, hij doet dat niet, doet de plas op en haalt hem nog eens een keer aan, dus hond denkt o bij hem mag het wel.
als ik thuiskom, of van boven kom als ik de kindjes naar bed heb gebracht en hij heeft geplast dan gaat die snel naar buiten (kattenluik, dus is geen excuus dat hij niet buiten kan, want dat kan zo vaak hij wil)
en als hij beneden komt en hij heeft binnen gedaan loopt hij er vrolijk heen, die denkt ik mag toch mee naar boven.

daar komen we bij punt 2,
hij gaat dus meerdere keren per nacht naar beneden, geeft opzich niks, maar hond blaft dan ook nog eens elke keer, of hij slaat de deur zo hard dicht dat de kindjes dus vaak meerdere keren per nacht wakker worden.
al 2 dagen achter elkaar is het weer raak, om 5 uur sochtends, of om 6 uur.
en dan ook nog eens dat vaak zijn tv erg hard staat (savonds rond 9 uur als ze naar bed gaan, of wel ooit tot snachts 2 of 4 uur), zodat ik het op de oudste haar kamer (aangrenzend aan zijn kamer) gewoon goed kan horen, en zelfs op de jongste haar kamer, soms wel door de babyfoon heen!
en daar worden ze dus ook wakker van.
straks was dat ook weer, kindjes lagen net een half uur op bed of werden alweer wakker, heb beneden in de deuropening met mijn telefoon opgenomen en naar mijn vriend gestuurd (is werken, maar hoort het vaak ook snachts of als we rond een uur of half 1/1 uur net naar bed zijn)
zelfs door de ruis die mijn telefoon opneemt (denk iets stuk aan mijn telefoon) hoor je nog bijna presies wat er gezegd word, en dan sta ik in de deuropening beneden, en hij boven met de kamerdeur dicht.
zelfs door de tv beneden kan ik nog horen of er een man of een vrouw aan het praten is op de tv boven.
en ik durf er nu dus niks meer van te zeggen omdat ik de afgelopen 2 weken al zovaak woorden heb gehad, en ik elke keer degene ben die het over me heenkrijgt, omdat het elke keer is als mijn vriend is werken.

punt 3, verzorging , we lopen er dus ook vreselijk tegenaan dat hij zo ruikt... en dan druk ik me netjes uit.
zijn was moet je de hele tijd om blijven zeuren, en dan nog gooit hij het niet naar beneden.
op zijn kamer ligt dus een hele bult, en dat ruikt dus ook ontzettend.
en ik ga het er echt niet meer vanaf halen, want dan krijg je ook nog commentaar!
3 weken geleden was een vriend van ons hier. hij ging op een gegeven moment krom staan om iets te pakken (ik was al naar bed, dus heb het zelf niet meegekregen) zat er dus een hele vlek in zijn broek. dus mijn vriend de dag erna weer gevraagd om zijn was, en uitgelegd wat ze de avond ervoor zagen, zegt hij doodnormaal, o dat is bloed, en hij loopt weer naar boven (was het niet, bloed is niet bruin) trekt een andere (hoogstwaarschijnlijk dus ook vuile) broek aan, en nu loopt hij alweer een week in die broek waar het toen om ging.
ik heb in november op zijn kamer wat huisgehouden (wat volgens hem niet nodig was, mijn vriend heeft gezegd dat mijn vriend dit had gedaan)
heel de deur aan de binnenkant was aan de randen en klink zwart van de zweet, de muur waar het bed tegenaan staat idem dito, zelfs groen erbij, de gordijn waar zijn hoofd tegenaan ligt is zwart, kamer bezaaid met vuil, eten en hondenharen, zelfs het dekbed wil je niet weten hoe het eruit zag, dus dat heb ik meteen weggegooid en er 1 van onze dochter opgelegd die we over hadden, met beddengoed van onze dochter wat ik voor nood toen bij mijn moeder heb gehaald (gewoon blauw, zonder printjes)
nou daar zaten 2 dagen erna alweer de vlekken in.
echt ik ben 4 uur bezig geweesd met die kamer, en een paar dagen later ziet het er weer als vanouds uit. en schoon kreeg je het niet, maar wel een stuk schoner. (liepen zelfs beestjes op de grond, wat ik opgezocht heb en blijken tapijtkevers te zijn).

dan de wc en badkamer.
continu zit de wasbak op de badkamer onder de haren, dan denk ik spoel het gewoon eventjes weg, of er word in de douche geplast, en niet weggespoeld (lekker als je de volgende dag de douche inspringt, en ruikt eerst een walm van oude plas...)
en de wc pot, ik snap nog steeds niet hoe hij het voor elkaar krijgt, maar op het potgedeelte aan de voorzijde onder de bril komen nog de spetters, , achter ook alles vol, en of hij het nu niet ziet omdat hij de bril niet omhoog doet als hij de wc borstel gebruikt, of het gewoon negeerd weet ik niet, en zelfs op de bril zit na elk toiletbezoek een bilafdruk van p...
je kunt je dus wel voorstellen hoevaak ik de wc uitdoe, en standaard doekjes en schoonmaakmiddel op de plank in de wc heb liggen.

zo zijn er nog veel meer dingen, ik maak elke dag eten, vlees gaat op, en de rest word door de wc gespoeld, blijft op het bord liggen, of word de kliko ingegooid.... zeg dan gewoon dat je niet hoeft te eten, dan kook ik minder, scheelt mij ook weer boodschappen en geld.
dat hij zelf vanalles haalt en boven eet boeit me niet, maar zeg het dan gewoon dat je het niet wilt.

en liegen over vanalles, hond had laatst op 4 plaatsen binnen geplast toen wij even weg waren.
deur naar de woonkamer was dicht, en toen we terugkwamen open.
zegt hij ook nog doodleuk die is nog niet beneden geweest! ik zeg dat weet ik toch zeker.
zegt hij dat is niet waar, er zal wel een kat door het luik naar binnen zijn gekomen.... grrrrr (en dan dus ook weer ruzie)
ook met eten van de hond, met kerst lagen er kerstkransjes (schuim snoepjes), vleeswaren en stukken chocoladeletter op de grond toen ik de hond van boven ging halen omdat hij tussen de deur door glipte naar boven, daarna gezegd dat hij dat niet moet doen, en hij zegt gewoon dat heb ik niet gedaan, wie heeft dat er neergegooid dan?!

de oudste zegt nu vaak tegen hem ga weg jij stinkt (tja die ruikt dat ook he,) en dan zegt hij ja ik heb een scheetje gelaten (wat dus niet zo is), en als hij bij haar in de buurt komt omdat hij haar iets wil geven o.i.d. dan schreeuwt ze ga weg! .... moet weg! of andere dingen.
zelfs snachts in haar slaap schreeuwt ze dat dus vaak, dus ze zit er echt mee, en ik vind het zo sneu dat ook zij er last van krijgt.

kortom, ik ben het zat, na de ruzie van 2 dagen geleden heb ik gezegd dat we wel ergens anders gaan wonen, zegt hij ook nog dan zorg maar dat mijn spullen terugkomen (heeft hij zelf gezegd gooi die maar weg en zet dat van jullie maar neer!!) ik heb gezegd ik laat dit wel staan en koop zelf wel nieuwe (vriend wil toch andere meubels, en ben blij dat hij dit niet 2 maanden geleden al gekocht heeft, want ik wou er nog mee wachten omdat hond dus toch elke keer overal tegenaan blijft plassen als wij niet binnen of beneden zijn).
alleen het loopt dus allemaal niet zo snel als we zouden willen,

het ergste is nog, ik raak er weer depressief van (heb AD geslikt, maar werd toch elke keer weer erger door het gedoe hier in huis, en ik hoorde mijn kindjes snachts niet meer en mijn wekker ook niet, dus daar ben ik in overleg met de ha mee gestopt) ben soms erg hatelijk tegenover mijn vriend hierdoor, terwijl ook hij hiermee zit, en ook klem zit, en nog erger, ik reageer steeds vaker geirriteerd naar de kindjes toe, terwijl die hier al helemaal niks aan kunnen doen!

ik wil gewoon kunnen genieten van mijn gezin, en vooral van mijn kindjes, en de rust, en een helemaal schoon huis, en niet een half.

zo even van me afgeklaagd, en het lucht op, maar veranderd niks aan de situatie helaas
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: pfffff
Joyce_1979  schreef op: 22-01-2013 23:55:56
Jeetje wat een verhaal. Ik denk dat jullie echt wat vooor jezelf moeten gaan zoeken.

Deze ergenssen blijven zich opstapelen en gaan uiteindelijk ten koste  van jezelf en je gezin. Maar ik lees ook dat je dit zelf nu beseft.

Een dikke knuffel in iedere geval van hier. Ik hoop voor je dat je niet al te lang nog hoeft te ergeren aan deze situatie

 
Quote
RE: pfffff
Liefje  schreef op: 22-01-2013 23:59:55
waarom woon je daar nog?
 
Quote
RE: pfffff
Liefje  schreef op: 23-01-2013 00:01:06
oke op zoek naar wat anders dus en heel heel snel en wat hij wilt doet niet terzake hij luisterd ook niet naar jullie.

wees daar snel weg dit is toch geen omgeving waarin je je kinderen wilt laten opgroeien?
 
Quote
RE: pfffff
Mirella  schreef op: 23-01-2013 00:02:38
Meid ga naar de woningbouw en maatschappelijk werk. Neem fotos mee en laat zien hoe jlie leven. Zo kan het niet langer, ze moeten jullie een huis geven.
 
Quote
RE: pfffff
Eventjes Anoniem  schreef op: 23-01-2013 00:43:36
al 2x tekst weg doordat ik vergeet een naam in te vullen.
heb nu niet echt de puf meer om wéér alles te typen.

kortom, overal is het schoon, behalve dus die kamer, en meerdere malen per dag de wc en badkamer.
tja dozen kleertjes enzo staan er wel, omdat ik bezig ben met uitzoeken wat te klein is, en dat en nog wat spulletjes op mp aan het zetten ben (1 doos en 1 tas beneden), en de kleertjes die ik bij mijn moeder opgehaald heb die de jongste nog aankan staan op de oudste haar kamer en bij ons op zolder.

we zijn bezig te kijken of we kunnen kopen, morgen de bankn bellen, heb nu al mijn papieren bij elkaar en even horen of ze dat moeten hebben of iets anders, meer is er niet dus als ze iets anders moeten hebben houd het verhaal kopen op en moeten we de woningbouw inschakelen voor een huurhuis.

ik ben alleen dus bang dat hij er dan achter komt, dat wij er zo van a tot z over denken (en het is ook echt zo hoor, anders schrijf ik het niet, maar hij denkt er heel anders over blijkbaar)
omdat hij vrijwilliger is in de buurtvereniging, vaak op het gemeentehuis en bij de woningbouw komt, en iedereen in de buurt en heel de stad hem kent.
van de andere kant moet ik daar lak aan hebben, dat weet ik, maar ben zo bang voor weer een ruzie, en dat IK het weer gedaan heb, want dat is elke keer zo.

tuurlijk wil ik hier weg! voor mijzelf, mijn relatie met mijn vriend, maar zeer zeker voor mijn kindjes!! ik vind het zo erg om te zien dat onze oudste er nu dus ook de last van ondervind, en zelfs in haar slaap ermee bezig is.

morgen een nieuwe dag, en om de stappen te nemen die nodig zijn, helaas wel alleen weer, want vriend heeft de late ploeg, ik zou dit het liefst samen doen, maar dan gaan er weer dagen overheen
 
Quote
RE: pfffff
Mieps01  schreef op: 23-01-2013 03:04:14
die man heeft een flink probleem. Ik zou mijn kinderen daar niet bij in de buurt willen hebben. Erger nog, als ik lees dat je oudste in haar slaap nog ga weg zegt, dan gaan bij mij mijn nekharen overeind staan.ik zou hem niet alleen bij mijn kinderen laten. 
maak haast. Dit is totaal ongezond
 
Quote
RE: pfffff
Sapperdeflap  schreef op: 23-01-2013 08:55:57
Eens met Mieps.

TO, een huis kopen doe je niet zo snel en vaak gaan er maanden overheen eer je in je nieuwe huis kunt zitten. Ik zou Marktplaats en makelaars afstruinen voor een mooie huurwoning. Er staat genoeg te huur!
 
Quote
RE: pfffff
Satekroket  schreef op: 23-01-2013 08:58:52
Snap ik het nou goed, dat jullie bij hem in zijn gaan wonen. Hij woont op een kamer en jij zorgt ook voor zijn was en je kookt voor hem??
Wat natuurlijk prima is, zolang die persoon zich normaal gedraagd.

Jullie moeten daar weg!! En wel zo snel mogelijk!
Daar zou ik werk van maken en proberen om zo min mogelijk raakvlakken voor een ruzie met die man te hebben. Trek een hele duidelijke grens. Het is jullie hond. Dus de hond blijft beneden, klaar.
Valt verder niet over te praten. En ik zou het lawaai in de nacht zeker aanspreken. Dat kan toch niet!! Wat een aso zeg!!

Sterkte!!!!
 
Quote
RE: pfffff
Caithy  schreef op: 23-01-2013 09:02:59
Brrr ik zou daar idd zo snel mogelijk weg willen, zeer herkenbaar dus....... Is het niet mogelijk om idd via mp iets te regelen of bel eens de makelaars op of zij niet een woning hebben, die je kan huren??
 
Quote
RE: pfffff
Emv3  schreef op: 23-01-2013 09:06:23
Of het linksom of rechtsom is...GA daar weg!
Om alle redenen die je aangeeft maar vooral voor je kindjes.
Kun je niet bv tijdelijk bij je ouders in of een zus?

Sta je al wel ingeschreven voor een huurwoning?
Een huis kopen kan snel, als een huis bv leeg staat.

Heel veel sterkte in de op alle fronten ongezonde situatie!
Neem je de honden dan wel mee?
 
Quote
RE: pfffff
Myself  schreef op: 23-01-2013 10:22:04
Er komt maar één vraag in mij op als je verhaal even in grote lijnen heb gelezen : Wat doe je daar nog?
 
Quote
RE: pfffff
Eventjes Anoniem  schreef op: 23-01-2013 10:23:51
ik zie mijn bericht van net niet staan? jullie wel?

wat ik hier nog doe? ik kan toch niet zomaar met vriend en kinderen, en al onze spullen de straat opgaan??
 
Quote
RE: pfffff
Myself  schreef op: 23-01-2013 10:26:44
Nee dat snap ik, maar dit speelt niet sinds gisteren, ik vraag het uit verbazing dat zoiets al zolang kan duren zeg maar.

Je laatste bericht zie ik ook niet staan.

 
Quote
RE: pfffff
Janneke  schreef op: 23-01-2013 10:29:35
Jammer dat jullie niet drie jaar terug verder zijn gaan zoeken voor een eigen plekje.
Ik zou zo snel mogelijk daar weg gaan, dit is verre van een ideale situatie.
Kun je niet tijdelijk particulier huren voor je iets anders hebt?
 
Quote
RE: pfffff
Mamaartje  schreef op: 23-01-2013 10:30:03
Ik sluit me aan bij de rest, zsm een andere woonruimte zoeken!! Dit kan echt niet, ik vind het knap dat jullie het zo lang volgehouden hebben. 
 
Quote
RE: pfffff
Made  schreef op: 23-01-2013 10:30:31
pff wat een situatie....ik zou gillend gek worden. Het lijkt wel een pubertje van 15 waar jullie bij in wonen.

Wat ik niet snap....toen julliie het oude huis uitgingen, heeft de woningbouw toen geen andere oplossing gezocht? Die zijn toch verplicht om een ander huis aan te bieden als het oude huis onbewoonbaar blijkt?

Sta je ingeschreven bij de woningbouw? Is particulier een optie?
Anders praten met je huisarts of een maatschappelijk medewerkster, want dit kan echt niet langer zo....bah
 
Quote
RE: pfffff
Eventjes Anoniem  schreef op: 23-01-2013 10:35:23
nou mijn bericht van net zie ik niet, kwam bij nieuwe topics wel staan dat een bericht had geplaatst om 10.19, maar de tekst is foetsie.

in grote lijnen, nee ik ben altijd thuis, aan de kindjes doet hij echt niks, daar ben ik echt niet bang voor.

heb gekeken voor een huurwoning via internet waar je direct in kunt, maar dan zit je met 1 of 2 kamer appartementen in de stad, die tussen de 800 en 1100 huur doen, dus dat schiet ook niet op.

de hond is zeker van mijn vriend, maar het is net alsof hij vind/denkt dat het zijn hond is.
met de ruzie een paar dagen terug zei ik, wie zijn hond is het eigenlijk?! toen zei hij wie zijn huis is het eigenlijk?!
toen ook meteen gezegd dat we wel ergens anders gaan wonen.

hij heeft zijn dag en nacht ritme gewoon omgedraaid, ja moet overdags wel meerdere dagen in de week naar vergaderingen en gemeenteraad enzo, maar verder is die bijna altijd boven en kijkt tv of ligt te slapen, snachts veel beneden en typt dan verslagen, stuurt mails weg, enz.

hond luisterd bijna niet meer naar ons, denkt (denk ik) van hem mag ik toch alles.
als hond beneden is en hij boven, en hond hoort hem een keer begint hij te piepen en heeft nergens anders meer aandacht voor.
tja niks niet gek als je ziet wat die allemaal krijgt, de brokkenbak staat er hier al een jaar zo bij, en durf te wedden dat er nog geen 10 brokken uit zijn

als het aan mijn vriend ligt gaat de hond mee, kan ik ook begrijpen, is zijn hond.... als het aan mij ligt blijft ie lekker hier.
ik heb geen zin om de hele dag door te moeten zeggen dat de oudste hem niet mag vervelen (doordat die dus elke keer naar boven werd gedaan als de oudste hem achterna ging is dat best erg geworden), dat hij alles kapot pist in huis, dat er ergens plas ligt wat je zo op het eerste oog niet ziet,  en de kleinste er doorheen kruipt...
vaak genoeg gezegd, en hij zegt, o hoe kan da dan, boven plast hij niet! (nee tuuuuuurlijk, laatst nog allemaal opgedaan!)
en de hond kan zelf naar buiten, en wat doet de hond als hij beneden is, plast binnen of hij moet de deur voor hem open doen, anders gaat hij niet naar buiten. zegt hij ook nog, hij voelt denk ik de kou.... nou koud of niet, hij kan buiten plassen!
 
Quote
RE: pfffff
Eventjes Anoniem  schreef op: 23-01-2013 10:39:06
particulier zit je dus met appartementen, een enkel woonhuis staat erbij, maar dan zit je nog rond de 900 a 1000 per maand huur.

nee woningbouw heeft toen geen andere oplossing gezocht. later is dus ook gebleken dat die huizen verkeerd gebouwd zijn, en er daar in die wijk een hoop verontreinigde grond is gevonden.

het is er de laatste tijd ingeslopen hoor, dan denk je het word wel weer beter, maar het word nu juist alleen maar erger (de laatste 6 maanden.

ik ga zometeen aan het bellen als de kindjes en ik in bad zijn geweest. hij moet zo ook weg hoorde ik gister aan de telefoon, dus dan kan ik mooi op mijn gemak eens rond gaan bellen!
 
Quote
RE: pfffff
Bepje  schreef op: 23-01-2013 10:43:54
Ga even met je verhaal langs maatschappelijk werk en kijk  met hulp van hen of jullie versneld in aanmerking kunnen komen voor een huurwoning. Het hangt van de regels van de gemeente waar je woont af en daar heeft hij echt geen invloed op.
Maak voor de tussenliggende tijd goede afspraken met hem, vraag eventueel of iemand erbij komt zitten als jullie de afspraken maken als tussenpersoon en getuige.

Wat de hond betreft : als het jullie hond is kun je die toch gewoon op vaste tijden uitlaten in het ritme van jullie gezin ? Hij hoeft hem niet uit te laten want het is zijn hond niet en zo zal dat plassen overal vanzelf ophouden, voor jullie daar gingen wonen was hij ook zindelijk neem ik aan, het ligt waarschijnlijk aan het niet regelmatig uitlaten.
 
Quote
RE: pfffff
Made  schreef op: 23-01-2013 10:46:31

Maar een appartement zou toch ook prima kunnen?


Zijn hier op ML volgens mij wel meer gezinnen die in een appartement zitten.


Alles beter dan dit lijkt me.

 
Quote
RE: pfffff
Janneke  schreef op: 23-01-2013 10:55:13
Al moest ik naar een twee kamer appartement zou ik nog gaan, daarna zou ik wel verder zien.
 
Quote
RE: pfffff
Bepje  schreef op: 23-01-2013 10:56:32
Een appartement kan inderdaad prima. Je moet er wel op letten dat je niet weer een noodsprong maakt om er vanaf te zijn en weer niet goed woont. Beter is het om het in een kaar goed te doen en gezien de voorgeschiedenis met het vorige huis is er mogelijk kans op urgentie. Als die woningbouwvereniging daarmee echt verkeerd heeft gezeten kunnen ze nu misschien een oplossing bieden. 
 
Quote
RE: pfffff
Anoniema  schreef op: 23-01-2013 11:07:48
ok ik heb je verhaal 2 x gelezen en nu komt het :

jullie wonen in zijn huis toch ?

waar bemoei je je dan mee ? ga ergens anders heen en laat hem in zijn vuiligheid !

de hond is jullie hond ? zorg er dan zelf voor !

Stop met klagen en doe er iets aan ! Er zijn vele wegen die leiden naar rome en voor alles is wel hulp te vinden .

Ja sorry hoor maar mijn nekharen gaan recht staan van dit verhaal .............
 
Quote
RE: pfffff
Anoniema  schreef op: 23-01-2013 11:09:04
wow nu zie ik ineesn de rest van je tekst....dat stond er net niet niet op mijn beeldscherm iig....

maar goed
 
Quote
RE: pfffff
Susanne-mv-daj  schreef op: 23-01-2013 11:11:22
nou idd , pak jezelf bij kop en kont en ga wat regelen dit is toch geen ideale situatie om je kinderen in op te voeden
je hebt er gewoon een klein groot kind bij , wat alles mag en doet omdat het zijn huis is
 
Quote
RE: pfffff
Orange  schreef op: 23-01-2013 11:43:00
Het eerste wat ik dacht, na het eerste stukje tekst, is wat hij met die hond doet boven? Bah! 
Blij te lezen dat hij je kinderen niets doet maar dat je dochter over hem droomt? Sorry hoor maar wegwezen daar!! 
 
Quote
RE: pfffff
E  schreef op: 23-01-2013 16:28:21
ja ik vind het echt erg dat ze snachts zo reageerd.
gisteren had hij een frietje meegebracht voor ons, voor onze oudste ook een frikandel en een knakworstje, want dat wil ze altijd. toen hij zei hier is je knakworstje en frikandel reageerde ze ineens heel fel, ik vind het niet lekker, werd boos, gooide het in de vuilnisbak en zei jij moet weg! jij stinkt!

heb met de bank gebeld, ik moet de stukken meenemen die ik heb, en dan gaan ze beoordelen of dat genoeg is, of dat ze meer info moeten hebben over mij, als dat is dan hebben we pech.
dit moeten we met de rest van alle papieren meenemen en een afspraak plannen, dus ik ga even alles kopieeren, en dan is het wachten tot de bkr papieren in de bus vallen zodat alles compleet is.

ik ga ook even zoeken waar ik me bij de woningbouw in kan schrijven, dat is toendertijd voor ons gedaan (door hem) toen wij nog bij mijn moeder zaten zolang. we hebben hier verschillende woningbouwverenigingen (3 of 4 verschillende) dus even zoeken welke we moeten hebben.

ik ben er in ieder geval mee aan de slag gegaan vandaag, alleen vind het zo klote dat ik er allemaal achteraan moet omdat mijn vriend moet werken.


even terugkomen op een appartement, zoiezo ziet mijn vriend dat helemaal niet zitten, en ten 2e, als het maar 2 kamers zijn dan zal ik de kindjes bij elkaar op de kamer moeten leggen, en dat gaat helemaal niet goedkomen, jongste of oudste bij ons op de kamer is ook geen optie, vriend werkt 5 ploegen, en dan zitten we dalijk nog met het probleem dat ze snachts wakker worden, en dan is het door ons.
plus waar gaan we met alle spullen heen?

ik ga nog even verder neuzen op het net, zoeken naar waar ik ons het beste in kan schrijven en hoe dat in zijn werk gaat hier in deze woonplaats.

 
Quote
RE: pfffff
Eventjes Anoniem  schreef op: 23-01-2013 16:29:03
sorry, mijn naam staat alleen de E ipv eventjes anoniem, niet goed op de automatische invulling geklikt
 
Quote
RE: pfffff
San  schreef op: 23-01-2013 17:13:12
Had je je nog niet bij de woningbouw ingeschreven dan???
Zonde zeg... Ik weet niet hoe dat bij jou is maar hier zijn de wachttijden vrij lang!

Ik zou me echt even actief gaan opstellen en ZSM iets anders zoeken, liever een te klein huis dan hier blijven lijkt me... 

Veel sterkte met alles!
 
Quote
RE: pfffff
Emv3  schreef op: 23-01-2013 17:19:36
Tja...ik kan alleen maar reageren vanuit mijn eigen visie.
Maar dan ging ik toch echt wel in een klein flatje zitten hoor, kwestie van wennen en als het goed is dan ook maar een tijdelijke situatie.
Als mijn kind zoo zou reageren dan zorgde ik heel snel voor wat anders.
Maar als dit al langer speelt, waarom ben je dan niet overal al ingeschreven?
En wat bedoel je met als , of dat ze meer info moeten hebben over mij, als dat is dan hebben we pech ?
 

Ik  blijf nu ander kleurtje sorry.

Kun je niet ergens anders terecht?
Heb je al contact opgenomen met huisarts of iets dergelijks?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op pfffff
Naam
Bericht