Menu
 

Topic:

Faalangst

Made  schreef op: 19-12-2011 17:24:47
Pff nog 2 maanden en dan ben ik klaar met mn opleiding. Het was een zwaar jaar, doe een 4 jarige opleiding (spw jeugdzorg) in 1 jaar en ik zit er nu vreselijk doorheen. Ik heb verschrikkelijk last van faalangst en dat komt nu opzetten. Ben gewoon een wandelende tijdbom, kan alleen maar janken. Ben zo verschrikkelijk bang dat ik het niet ga halen, (al is daar eigenlijk helemaal geen reden toe, want heb tot nu toe alleen complimenten gehad, op wat opmerkingen na, maar dat zie ik als leerdoelen), want wil zo graag die bijstand uit en een nieuwe toekomst opbouwen voor mij en mn dochter.

Geen idee wat ik hiermee wil, gewoon even van me aftypen denk ik
 
Quote
Navigatie
RE: Faalangst
Made  schreef op: 27-12-2011 21:01:57
Ja en ik moet voor 8 januari reageren of ik mn opleiding af wil ronden aan het ROC anders is alles voor niks geweest...dat laat ik echt niet gebeuren, ben er nu bijna!!

Kreeg vanavond een mail van mn oude leercoach. zij was hier ook niet van op de hoogte en wist het dus niet op het moment dat zij ons een mail stuurde. Ze is een zzp'er die les gaf en ze gaat nu solliciteren bij het ROC zodat zij onze leercoach kan blijven en dan ook in groningen. Ik hoop zo dat dat doorgaat!
Heb zelf nog wel even een mail naar het roc gedaan, heb ik in ieder geval bewijs dat er contact is geweest, met de mededeling dat ik niet in staat ben die kant op te rijden ivm tijd, geld en oppas (schooldag van mn dochter) en of ik de laatste paar lessen thuis kan blijven, maar die beste man is op vakantie (tuurlijk), dus zal wel in het nieuwe jaar zijn voor ik wat hoor. Ik ga in ieder geval gewoon verder met leren....knappe man/ vrouw die me nu anderhalve maand voor examentijd tegenhoudt...ga koste wat kost dat diploma binnenhalen Maargoed het levert extra stress op en aangezien ik al zo'n stresskip ben nu, kwam dit even rauw op mn dak.
 
Quote
RE: Faalangst
Minou  schreef op: 27-12-2011 21:06:28
Juist!! je bent een kanjer meis! Dit gaat gewoon allemaal goed komen, alleen die extra stress, daar zit je niet op te wachten.

Vanachter mijn laptoppie ben ik heel trots op je wat je allemaal doet meis! TOP!
 
Quote
RE: Faalangst
Made  schreef op: 27-12-2011 21:16:04
Wat lief!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Faalangst
Naam
Bericht