Menu
 

Topic:

Oordelen over tbm, waarom?

Spatje  schreef op: 15-01-2013 13:18:17
Ik krijg er zo wat van, iemand had een status van dat er bij ons geen sneeuw ligt, ik reageer ja jammer, krijg ik me toch een sneer van iemand van ja jij hoeft ook niet op de fiets naar het werk, nee klopt, ik ben tbm en dat wil toch niet zeggen dat ik het huis niet uit hoef. Ik ben mantelzorger van mijn moeder, ik doe vanalles voor school, heb veel sociale contacten en ja soms echt drukke dagen.

Ik heb nog nooit geoordeeld over werkende mama's , waarom dan wel steeds andersom? Hoe vaak ik moet aanhoren dat ik toch wel tijd genoeg heb, of dat tbm geen sociaal leven hebben, of dat ik me nergens druk om hoef te maken blabla,  man ik krijg er wat van. Heb zo'n zin om nog wat te zeggen op die ontzettende domme opmerking, maar zal me maar inhouden.

Dat zij 5 dagen in de week op de fiets naar het werk gaat is toch niet mijn probleem

Zo dat moest ff
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Oordelen over tbm, waarom?
Jomi  schreef op: 15-01-2013 21:19:10

Quote melissa:
[...]Ja dus ik vind het luie mensen, die werkende moeders. iemand anders voor hun kinderen laten zorgen, niet meehelpen de paden schoon te maken enzo, maar wel de hele dag op hun luie kont kopjes koffie drinken terwijl ze naar facebook zitten te kijken (en weg klikken als de baas voorbij loopt) .... LUIE DONDERS!!



Zal ik je nig sterker vertellen: Ik zorg zelf voor mn kinderen, ik maak mn paadje schoon voordat ik ga werken, ik ben de hele dag bezig, ik lust geen koffie en heb geen pc op mn werk.

Ik verdien een prijs!!
 
Quote
RE: Oordelen over tbm, waarom?
Melissa  schreef op: 15-01-2013 21:22:39
Wat voor prijs zou je willen?


 
Quote
RE: Oordelen over tbm, waarom?
Jomi  schreef op: 15-01-2013 21:54:51
 
Quote
RE: Oordelen over tbm, waarom?
Bepje  schreef op: 16-01-2013 10:35:06
Mogelijk was die persoon , op dat moment, even jaloers. Ik heb een geweldige leuke baan maar soms zou ik ook wel thuisblijfmoeder willen zijn. Het lijkt mij dat je je huishouden dan makkelijker bij kunt houden en niet achter de feiten aanloopt zoals ik nu doe, en je hebt alle rust en tijd voor de kinderen.
Ideaal lijkt mij dat maar dat kan hier niet, misschien ooit na de crisis maar dan zijn de kinderen al weer zo groot dat dat niet meer hoeft. Toch ben ik helemaal niet ontevreden, mijn werk is leuk en het is nu neenmaal zo.
Kortom: het is fijn als dat kan maar om nu allerlei onaardige opmerkingen naar elkaar te maken omdat iemand de keuze heeft kunnen maken om thuis te blijven is onnodig, je frustratie kun je wel bij jezelf houden. Bovendien is het misschien wel nooit precies goed, werken of thuis zijn, het is vast altijd wat.
Dit soort dingen lees en hoor je vaak en ik vraag me af wanneer het elkaar bekritiseren eens ophoud maar ik denk nooit. 
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Oordelen over tbm, waarom?
Naam
Bericht