Menu
 

Topic:

baby niet lekker

Mirandamvtenl  schreef op: 09-01-2013 11:29:07
Hoi dames,

Heb net de huisarts gebeld voor mijn zoontje van 11 weken.
Hij is erg verkouden, die verkoudheid zit er al 4 weken met een stop van 3 dagen. Sinds gisteren drinkt hij slecht ( 65 cc elke voeding) hij slaapt veel, huilt veel en hoest veel en na het hoesten moet hij huilen, net of het pijn doet. Hij groeit verder goed, gisteren nog wezen wegen.
Ik weet niet zo goed waarom ik het hier neer zet, maar hij is mijn derde kindje en mijn andere 2 hebben dat nooit gehad, dus nu toch een beetje onzeker.
 
Quote
Navigatie
RE: baby niet lekker
Mamavankristel&anouk
&daan
  schreef op: 09-01-2013 11:35:12
Mijn zoontje is dus maandag bijna opgenomen geweest, die dronk dus niets meer en had hoge koorts. Van mijn vriendin haar mannetje van 7 weken ook. Het heerst onder de kleintjes, oorontsteking, keelontsteking, hoesten en hoge koorts. Dit vertelde de huisartsen op de huisartsenpost mij. hier liep het snot ook uit zijn neus en hij bleek dus een flinke keelontseking te hebben. Hou hem goed in de gaten hoor. Mijn mannetje is dan al 11 maanden. maar die van jou is nog zo klein
Beterschap!
 
Quote
RE: baby niet lekker
Mirandamvtenl  schreef op: 09-01-2013 11:43:02
Mijn zoontje heeft geen koorts, net nog gemeten. Ik hou hem zeker goed in de gaten.
Waarom was jou zoontje bijna opgenomen geweest? En hoe is het nu met hem?
 
Quote
RE: baby niet lekker
Angelique  schreef op: 09-01-2013 11:45:37
er heerst veel en ja die ukkies  das sneu
r is wel al 16 mnd ook goed ziek en aan de ab hij heeft dit vaker gehad ook aan de pufs gezeten toen ie maand of 6a7 was
dus vandaar ab hier t lijk of hij er zelf niet lekker uit komt dus hopenlijk doorbreekt die ab het
veel drinken aan bieden gewoon vaker kleinere hoeveelheden beterschap
 
Quote
RE: baby niet lekker
Mamavankristel&anouk
&daan
  schreef op: 09-01-2013 11:56:46
Hij had al een dag niet gedronken. en niet geplast. Ze wilde hem toen maandagavond eigenlijk opnemen om vocht toe te gaan dienen. Hij zat tegen het uitdrogen aan. Gelukkig mochten we weer naar huis. Als ik hem maar bleef aanbieden en hem goed in de gate hield.  Als hij gistermorgen nog niets gedronken had, werd hij opgenomen. Zijn oogjes vielen al dieper in de oogkasjes. hij zag er niet uit. Gelukkig dronk hij wel gisterochtend, een paar slokjes. Toen ik hem gisterochtend vast had, rook hij zo uit zijn mondje. Dus toen naar de eigen huisarts om weer te beoordelen. Heb ik gevraagd om ook even goed naar zijn keel te kijken en ja hoor fikse keelontsteking. Nu dus ook een ab kuur. Omdat hij moest gaan drinken. Gelukkig doet hij het nu wel met beetjes. Hij had gewoon ongelooflijke keelpijn.
Beterschap! en als je het niet vertrouwd ff de huisarts laten kijken.
 
Quote
RE: baby niet lekker
Mamavankristel&anouk
&daan
  schreef op: 09-01-2013 11:57:30
zie net dat he de huisarts gebeld hebt, sorry niet goed gelezen. wat zei die?
 
Quote
RE: baby niet lekker
Mirandamvtenl  schreef op: 09-01-2013 13:20:39
Ben terug van de huisarts. De longen, oren en keel waren goed. Hij was nog niet aan het uitdrogen. Goed in de gaten houden en wat vaker kleine beetjes melk geven.

 
Quote
Navigatie


Reageren op baby niet lekker
Naam
Bericht