Menu
 

Topic:

Brabbel deel 2!!

Moontje1981  schreef op: 18-12-2011 14:43:14
Topic aangemaakt voor Poppeke, Yvette en Liesje om verder te kunnen brabbelen!!!!!
Liefs, Monique
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende
RE: Brabbel deel 2!!
Liesje75  schreef op: 02-05-2012 14:28:19
Hoi meiden,

Gezellige koninginnedag gehad allemaal?
Ik mocht fijn werken, en ik liep er ala foto van facebook bij, met oranje pruik. Geweldig wat je dan voor reacties krijg! Van collega's, bewoners en familie, het werd wel gewaardeerd, en gelukkig ben ik wel zo gek om dat te doen, ik was de enige!
Verder niet veel bijzonders gedaan.
Vorige week nog een heel gezellig feestje gehad met alle meiden van de afdeling, ons laatste uitje als afdeling, straks wordt alles door elkaar gehusseld, dus was wel een apart gevoel.
Eerst deden we buiiten levend ganzenbord, borreltje erbij, en wat hebben we gelachen! Daarna was er warm en koud buffet en kwam er een dj draaien, dus de hele avond op de dansvloer gedanst, heerlijk! En wat een lol met al die vrouwen bij elkaar!
Ook nog nachtdienst gedraaid, was denk ik wel 3 jr geleden, maar dat verleer je niet. Was leuk om weer eens te doen, wat een drukte ook! Heb er heel wat calorien afgelopen!

Met Duitsland zijn we nog niet verder komt wel weer.
Heb soms toch echt het gevoel dat ik in de overgang ben ofzo....ben nog maar 3 dagen ongesteld terwijl dat normaal 5 volle dagen waren....beetje vreemd....

Moontje zing jij trouwens face in the crowd? Echt heel mooi!

Heb netbeen paar plantjes gekocht voor de bakken aan de veranda, het is ook nog zulk mooi weer, kan helaas niet buiten zitten,bij de buren zijn ze aan het schilderen dus dan zit ik niet echt lekker.

Hoe is het met jullie?
Fijne dag nog!

Xx Liesje
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Moontje1981  schreef op: 03-05-2012 09:36:33
Hoihoi!!

Haha ja ik heb je foto gezien, lachen toch!! Wij kwamen net thuis van het weekende weg, hoop vuile was natuurlijk en we zaten ook lekker in de tuin dus ben niet meer weggeweest. Klinkt gezellig dat feestje, leuk!!

Overgang ja? Hoe oud was je moeder dan?? Meestal is dat wel vrij overeenkomend.

Ja heb je onze demo beluisterd? Dat ben ik ja Dank je!

Ons weekendje was trouwens toch wel leuk, Johan kan al iets meer vooruit, alhoewel alles nog wel pijnlijk is, hij is nog steeds thuis. Maar we hebben wel wat op het park vertoefd in de speeltuin en op het terras, was wel voldoende ook. Ik moest zelf alleen enorm ontstressen, ook met hoofdpijn en pijn in schouder helaas.. omdat ik heel de week alles in mijn eentje moest doen en dan vrijdagochtend voor het vertrek ook nog inpakken, boodschappen, hond uitlaten, paardjes eten gaan geven, kinderen verzorgen pfffff en dan nog zelf auto rijden naar bestemming, ik was gesloopt!!! Moest donderdags natuurlijk ook gewoon werken, was niet relaxed!! Maar ja... ik ben de afgelopen dagen thuis weer helemaal bijgetrokken haha, wat is het dan weer heerlijk in je eigen huisje zeg ;-)

Fijne dag allemaal! Moet vandaag werken, ben gewoon helemaal alleen in het pand, zelfs niemand op andere locaties... saaaaiiii. Moet wel receptie bemannen, deuren op slot hoor, en heb genoeg te doen, maar wel een beetje stil zo!!

XXX
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Kwebbel  schreef op: 07-05-2012 19:44:30
Hoi Hoi,

Hier ben ik ook weewr, we zijn weer thuis na een heerlijke week in Italie. Weer was echt super ! Boven de 20 graden, Iris had op een gegeven moment een vriendinnetje dus die hebben we de hele vakantie niet weer gezien.. Leuk is dat als ze zo gaan spelen met vriendinnetjes..zo schattig, steeds mama en baby aan het spelen..hahahaha.
Verder was het echt super, ging goed met de kids !

Moontje, goede demos inderdaad. Ik kon ze eerder niet beluisteren nu wel ! Die van Alicia is ook erg goed zeg !
Saai zeg, zit je vaker alleen op kantoor?
Is Johan weer helemaal beter?

Liesje, Klinkt als een gezellig feestje van je werk !
Leuke foto van koninginnedag zeg !
Kan me indenken dat je even wacht met verder gaan in Duitsland. Waarom denk je dat je in de overgang zit dan? Inderdaad Moontje schijnt wel erfelijk te zijn als je moeder vroeg in de overgang zat.

Morgen ook weer werken, vandaag was ik nog lekker vrij. ach over een dikke maand ben ik weer een dikke week vrij. Dat is de week dat Iris voor het eerst naar school moet en Elise jarig is. Zucht wat gaat dat snel, Elise staat nu zelfs al en loopt achter zo'n Ikea stoeltje. Had ze ineens bedacht vandaag en nu gaat ze steeds achter de stoel staan en schuift ze de kamer door... zo lief !
en een lol dat ze dan heeft, ze giert het uit van plezier..hihihi..

Liesje, dus je hebt de tuin weer opgefleurd? Ik ook vandaag onkruid eruit gehaald en alles schoongemaakt. plantjes in de bakken. Alleen het gras moet nog gemaaid, maar daar heb ik een hekel aan dus dat mag manlief dit weekend doen

Nou ga hier mog maar eens een wasmachine draaien... zucht wat een was heb je na een week vakantie. Was ook nog eens geen wasmachine daar dus kon alles meenemen..

Groetjes
Yvette
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Kwebbel  schreef op: 09-05-2012 09:27:41
Goedemorgen Allen,

Hoe is eht bij jullie?

Hier druk bezig aan het opruimen, speelgoed van de meiden. Niet normaal meer hoeveel we hebben. De box hier is een opslagplaats en Elise zit hier echt nooit in.. Dus hoog tijd voor opruiming. Nu is dat niet echt handig als beide hier rondwandelen.....want niets mag weg... Nou binnenkort maar eens naar een rommelmarkt om de boel te verkopen...we hebben zoveel niet normaal. En volgende maand zijn beide meiden ook nog eens jarig dus komt de nieuwe lading !
Ook gelijk de rest van het huis maar eens flink opruimen, wil de kasten ook uitmesten. Kleding die ze niet meer passen opruimen... wordt een actief dagje dus ! hahahahaha... tja wat moet je anders, het regent pijpenstelen hier !

groetjes
Yvette
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Moontje1981  schreef op: 10-05-2012 14:10:52
Hallo!! Rustig hier! Heb zelf ook weinig tijd gehad hoor. Druk met kids vooral, en Johan was nog steeds aardig ziek, alhoewel het deze week gelukkig een stuk beter gaat! Hij is alweer werken en draait al weer redelijk mee, voor zover hij meehielp dan... dat is niet echt spectaculair veel maar ik kon het er NET niet meer bij hebben

Morgen mijn eerste optreden, bruiloft bij Purmerend aaaaaaaaaahhhh echt zo spannend!!! Heb er ook wel enorme zin in... hoop dat ik het volhou! Half 4 wordt ik opgehaald en denk dat ik zo rond die tijd alleen dan midden in de nacht ook pas thuis ben.... heb maar een blikje redbull gekocht vast haha, misschien beter meerdere kunnen kopen LOL

Een geslaagde week dus Yvette, klinkt heerlijk hoor! Mila had het weekendje ook een stel speelkids het huisje naast ons gevonden, best lachen hoor, heel de tijd : Mila, Mila, Mila en Mila wist niet eens hoe ze heetten hihi...

Oooh erg is dat he met die rommel! Ik heb 1 houten bankje voor staan met nog 2 plastic boxen ernaast, daar moet het maar in passen, en dan achterin de huiskamer in een hoek nog 2 boxen met wat spellen enzo erop. De rest heeft ze boven een hele kast voor, het is goed! En af en toe pak ik een vuilniszak en dan mik ik alle prulzooi gewoon weg!

Gebruik je nu al geen box meer joh? Ik vind dat toch wel handig, Elena is natuurlijn nu nog klein maar ook als ze gaat rondhobbelen en ik ben bv aan het koken... dan heb ik toch meer overzicht lijkt me? Alleen staat dat ding wel gruwelijk in de weg, we hebben echt alles opzij moeten schuiven aan de lange zijde van de woonkamer en daar staat ie dan echt gewoon tussen de kast, haard en bank gepropt, dat staat nu allemaal echt tegen elkaar aan hihi, ziet er niet echt mooi uit... En er moet eigenlijk nog een spiegel boven de haard maar ja die wil ik niet ophangen omdat als die box weggaat de haard weer opschuift en dan zit je met gaten in je muur te kijken... ach ja... lekker belangrijk Maar ja komt vanzelf goed.

Nou ik ga weer verder werken! Nee was trouwens maar 1 dagje alleen hoor gelukkig!

XX
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Moontje1981  schreef op: 15-05-2012 09:12:46
Hee nog steeds niemand hier?
Nou mijn optreden is geweest hoor... best goed gegaan!!! Wel echt nerveus van te voren hoor pffff, toen ik eenmaal vertrokken was was het weg, maar toen net van te voren wel weer en tijdens het eerste gedeelte zingen met van die vervelende vlagen... maar ja dat wordt hopelijk vanzelf wel minder. De tweede helft van de avond kon ik het helemaal los laten, toen was het gewoon 1 groot feestje, de mensen kwamen toen ook los. Het was echt heel leuk! Zaterdag weer he... in een cafe in Raamsdonksveer, dus als jullie zin hebben...

Lekker maar een half dagje werken vandaag en dan WEEKEND!!! Heerlijk! Hopen dat het weer een beetje meewerkt!!
Fijne dagen jullie!!!!
XX
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Kwebbel  schreef op: 23-05-2012 07:21:02
Goedemorgen !

Hoe is het bij jullie? Lekker weertje niet? Tis echt warm ineens ! Wel heerlijk hoor.. lekker weer buiten zitten..

Moontje, dus je optreden is goed gegaan? Was vast wel spannend het optreden, kan me voorstellen dat je zenuwen had !
Hoe is het zaterdag gegaan?

groetjes
yvette
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Moontje1981  schreef op: 31-05-2012 16:29:38
Hee het is niet meer zo druk hier he. Hoe is het met jullie???

Ja het is goed gegaan hoor, in het cafe wel NOG meer zenuwen, was superverkouden met keelontsteking, geluid was slecht voor mijzelf (hoorde mezelf slecht, lastig zingen) en natuurlijk een hoop bekenden. De week daarna was zeer geslaagd, heel goed geluid, enthousiaste mensen, GEEN zenuwen dit keer pfff ;-)

Had eindelijk een soll gesprek vorige week maar afgewezen snik...

Nou ik ga weer verder want ff druk op werk!! XX
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Kwebbel  schreef op: 01-06-2012 08:39:59
Hoi hoi,

Tis inderdaad rustig hier ! Hier bij ons ook alles goed, lekker genoten van het mooie weer de laatste tijd. Helaas nu minder, het is gewoon koud !

Druk ook met de voorbereidingen van de verjaardagen van de meiden, traktaties verzinnen enzo ! Best lastig ! Maar we hebben al leuke ideeen.
Woensdag mag Iris proefdraaien op school, best spannend dus. Dagelijks wordt me gevraagd wanneer ze nu eindelijk naar school mag. Dus we hebben samen een kalender gemaakt waarop we de dagen afstrepen, Iris met veel plezier, maar mama ook met een beetje dubbel gevoel. Mijn kleine meid wordt groot !
Wel lijkt het me leuk om nu meer tijd voor Elise alleen te hebben !

Balen moontje dat je afgewezen bent! Heb je nog mer lopen?

Lijkt me ook best spannend optreden en dan zeker als je al niet helemaal fit bent. Das helemaal lastig !

Nou ga hier ff de boodschappen doen, favoriete klusje...bah !

groetjes
Yvette
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Moontje1981  schreef op: 04-06-2012 15:07:46
Oooh wanneer zijn ze ook alweer jarig? Mila ook de 26e.. ik wil me er nog niet druk over maken ;-). Haar verjaardag is ook meteen de laatste dag op het kinderdagverblijf. Wat ga jij waarsch doen dan aan traktaties enzo?
Een kalender wat leuk! Mila vraagt telkens (al weken) hoeveel dagen ze nog naar het kdv moet... die heeft daar geen zin meer in... en straks moet ze nog zoveel dagen naar school... hoop echt dat ze dat wel leuk vind.. Ze zegt trouwens ook de hele tijd dat ze mij zo mist.. Ik mag niet meer werken, niet meer boodschappen doen, niet meer kleren kopen, niet meer zingen en naar naailes, dat moet papa allemaal maar doen, ik moet thuis blijven bij haar... ;-)
Maar zal best wennen zijn he, onze meiden straks op school. Idd leuk die aandacht voor de kleinsten, maar ik zal mijn druktemakertje toch ook wel flink missen!! :-(

Nee verder niks lopen nu. Jammer ja!

Ja koud he brrrr, helemaal niet leuk!!!
X
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Kwebbel  schreef op: 12-06-2012 07:03:02
Ze zijn hier 16 en 21 juni jarig. Dus vandaag de oudste trakteren...laatste keer creche voor haar. Ze is helemaal blij, vandaag is het mijn feestje roept ze de hele tijd..hihihihi..

Ja de kalender is echt een succes hier elke morgen een dagje afstrepen en ze weet precies wanneer ze naar school mag en wanneer ze jarig is, telt wel 10 x per dag en iedereen die binnenkomt moet het zien...hihihihi.
Zal de druktemaker hier ook missen hoor, het was woensdag wel heel stil ineeens in huis, maar ze vond het geweldig op school ! Straalde van oor tot oor!

Balen geen verdere sollicitaties lopen dus ! Ben je nog hard op zoek naar wat anders?
Oei, lastig he, als ze zo aan je hangen ! Hoe gaat het met het zingen?

Zo ga gauw de meiden klaarmaken en weg brengen, dagje werken vandaag!

groetjes
Yvette
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Moontje1981  schreef op: 14-06-2012 11:46:51
Oooh de eerste zaterdag al dus!!! Al redelijk voorbereid?? Wat heb je getrakteerd op het kdv/creche?? Ik ga het makkelijk doen hoor, die kinderen plunderen toch meteen de boel, gaat alleen maar om het snoep haha.

Haha leuk dat ze er zo mee bezig is! Mila is echt aan het aftellen hoe vaak ze nog naar het kdv moet.. nog maar 2 keer!!! Gaat ook opschieten zeg... Best spannend dat ze straks naar de grote school moet zeg, snik.. hoop dat ze het wel echt leuk vind! Fijn dat ze het zo leuk vond op school!!! Kent ze al kindjes?

Ja ik ben wel hard op zoek ja.. maar er is gewoon niet veel momenteel. Zingen gaat goed, ff rustig nu met optredens. Misschien nog een buurtfeest in augustus en dan meteen 15 september dat grote evenement aaargh, weet je ik ben nu al bloednerveus daarvoor, moet echt aan de valdispert!! Vorige keer in dat cafe in mijn woonplaats waren mijn zenuwen namelijk echt te heftig eigenlijk en pas na een uur weg. 15 sep is 100 keer zo groot en dan hoeven we maar een uur te spelen!!!!!!!! AAAAAHHH!!!

X
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Kwebbel  schreef op: 18-06-2012 11:11:43
Owww... qu traktatie was het heel verantwoord...hahahahaha... Ze wilde perse worstjes, kaas en komkommer, tomaatjes, druifjes trakteren. Dus ik heb leuke spiesjes gemaakt en de worst en kaas uitgestoken in bloemvorm. Dit heb ik in een mandje met oase gedaan, op de oase had ik nog zo'n plastic grasmatje gedaan. Was echt een groot succes de traktatie. Voor de leidsters had ze zelf een mok beschildert en daarin hebben we wat lekkers gedaan met wat theezakjes. Die mokken was gewoon een pakket incl. verf en alles bij de hema. Ideaal dus !

Schiet voor Mila ook best op ! Wanneer mag ze naar school?
Iris is vandaag officieel voor de eerste keer naar school en kent wel een paar kindjes in de klas. Haar beste vriendje van de creche zit ook bij haar in de klas dus dat is echt heel leuk.

Er zijn inderdaaad niet veel banen op het moment, ligt ook wel een beetje aan wat je wilt geloof ik. Maar heb het idee dat het hier in de omgeving ook niet veel is.

Wel leuk dat grote evenement, maar kan me indenken dat je best nerveus bent ! Heel normaal lijkt mij, is ook niet niks !

Hoe is het verder met je meiden? Hier alles goed, Elise maakt al stapjes achter zo'n loopauto, gaat wel heel snel ineens. Ben benieuwd wanneer ze echt gaat lopen, Iris liep rond half juli dus was maar 12-13 maand.
Donderdag wordt de kleine meid hier ook al een jaar,wat gaat dat snel !

Nou ga de boel hier even opruimen en de oudste zo van school halen..

groetjes
Yvette
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Moontje1981  schreef op: 18-06-2012 15:03:51
Oh nee he ook nog voor de leidsters iets apart? Pff is dat gebruikelijk? Helemaal niet aan gedacht!! En we zitten al zo bomvol deze week, behalve zondag dan... misschien toch maar eens gaan nadenken hihi... Wel leuk jouw traktaties!!

Ja ze mag gewoon na de zomervakantie starten, dat is hier 13 aug al geloof ik, ze is van 26 juni en 29 juni is laatste schooldag dus dat heeft geen zin meer. Ooooh vandaag haar eerste dag dan, spannend!!!! Hoe vond ze het??? Dat is idd erg leuk van dat klasgenootje! Ik hoop ook echt dat Mila dat straks heeft.

Stapjes al joh, wauw! Elena heeft haar 1e tandje nu haha. Grappig gezicht. Donderdag alweer een jaar joh, jeetje!! Idd snel he met zo'n tweede, Elena is ook alweer 7 maanden!! Alles gaat goed verder hoor, het zijn 2 heerlijke meiden.

Fijne verjaardag vast donderdag dan he!!!! X
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Trotsemama  schreef op: 22-06-2012 11:23:18
Hoi meiden!

Hier ben ik ook weer eens, erg lang geleden.... Sorry!
Hier gaat alles goed, Charlotte loopt al! Zo leuk, zo'n waggelend kleintje. Sophie zit op school en heeft bijna vakantie. Ook wel weer lekker hoor! Geen tijdschema elke dag en lekker de dag de dag laten worden. Aanstaande zondag heeft ze een optreden met haar balletgroep. Ben benieuwd!

Hoe gaat het met jullie?
Wow, Elise al stapjes? Knap hoor! Wat gaat het toch snel met die kleintjes! Hoe was het op school met je grote meid? Sophie heef took wat kindjes van de psz bij haar in de klas en volgend jaar blijft dat zo. Erg leuk, ik heb wel het idee dat dat scheelt met wennen. Al zijn de vriendschappen bij de kleintjes nog vluchtig, vind ik.

Moontje, Elena haar 1e tandje! Ook weer een mijlpaal. Dus na de vakantie mag Mila gaan beginnen? Spannend hoor! Gaan jullie nog weg deze zomer?

Tot gauw! xx
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Moontje1981  schreef op: 28-06-2012 16:08:42
Hoihoi!

Ja niemand is echt actief meer hier geloof ik, Liesje is al best een tijdje niet geweest! Maar ik heb zo het idee dat die zich lekker even op andere dingen aan het richten is, groot gelijk!
Wauw loopt ze alweer ja, gaat hard he!!

Jaaa dat tijdschema he, dat ga ik vanaf 13 aug ook krijgen, snik... niet meer pas om 10:00 aankleden dus helaas ;-)
Hoe was het balletoptreden??

Elena heeft flink last van haar tanden! Afgelopen weekend was ze hartstikke ziek, dik 40 graden koorts, zondags weer juist 35,6! Dat was ook even akelig, dacht wat gaan we nou krijgen. Maar het trok weer omhoog na een paar uur gelukkig...

Wij gaan een midweekje naar Arcen, met mijn ouders mee, even er tussenuit. Alhoewel ik een vakantie ook altijd een hoop stress vind hoor, zeker zo'n korte vakantie... Alles meeslepen, uitpakken, en na een paar dagen begint het hele circus weer opnieuw en ben ik eigenlijk altijd blij als ik weer opgeruimd thuis zit hihi.... Erg he ;-) Hopelijk is het in elk geval wel mooi weer!!!! En ik moet toch proberen eens wat minder te stressen van te voren. Maar ja alles komt ook op mijn nek met die vakanties.... de kids, de inkopen, het inpakken... hebben jullie dat nou ook thuis? Het enige dat mijn man doet is de auto inladen, nou dat kan ik dan ook nog wel net zo goed zelf doen, en ik moet ook trouwens meehelpen, anders krijg ik nog commentaar ook... ongelofelijk... Word alweer boos als ik eraan denk haha. Vorig weekendje weg had ik het hele weekend gewoon barstende koppijn van de stres, toen was mijn man ook nog eens ziek eigenlijk (ontsteking bijbal) dus hij kon echt NIKS doen, nou je kon mijn opvegen pffffff hihi

Nou leuk van je te horen en mocht het weer even duren (ook vanuit mij) iedereen een fijne vakantie!!!!!!!!!!!!! XXX
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Liesje75  schreef op: 01-07-2012 18:46:55
Hoi hoi allemaal,

Ja Moontje ik ben zeker al heeeeel lang niet meer geweest. En eigenlijk komt dat gewoon omdat ik niks nieuws te vertellen heb, als ik nu net als jullie 1 of 2 kids rond had lopen, dan kun je nog wat ervaringen delen, maarja, ik kan wel gaan vertellen wat mijn katten en man uitspoken maar daar zitten jullie ook niet op te wachten! Wel dan? Niet lullig bedoelt hoor, dat zeker niet, maar de feiten liggen er gewoon.

Ik kom af en toe wel even kijken en dan lees ik de berichtjes wel, maar het was zowiezo erg rustig hier.

Hier alles nog hetzelfde, elke maand weer een verrassing of de rode duivels komen of niet...tot heden zijn ze niet weg te slaan!!
Na onze zomervakantie meld ik me aan voor de laatste behandeling, gewoon in Nederland, en dan ben ik er wel klaar mee.....zo denk ik er nu over!

Achja, Moontje, dat herken ik wel hoor, mannen zijn zulke watjes....
Hier komt ook alles op mij neer, en dan zijn we nog maar met z'n twee. Dit jaar hebben we eerst een week thuis, in die week komt mijn zusje nog logeren met haar zoontje en dan moet ik ook nog in die tussentijd de boodschappen doen, wassen, inpakken en het huis netjes achterlaten, want dat is een tik van mij, als ik terug kom van vakantie wil ik in een opgeruimd huis aankomen....dus van dat weekje als ik er aan denk krijg ik al stress... En manlief zit dan gewoon voor de tv of achter de pc, of maakt de auto in orde, geen stress dus...
Dus kan me jouw gevoelens wel voorstellen!
Wat wel een voordeel is, ik hoef nooit te rijden als we op vakantie gaan, dat moet hij zelf doen!

Wij hebben aug pas vakantie.

Wens jullie allemaal alvast een fijne vakantie en geniet er lekker van met z'n allen!

En op facebook houden we elkaar ook wel in de gaten!

Liefs Liesje xxx

 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Trotsemama  schreef op: 03-07-2012 06:31:50
Hoi meiden!

De balletuitvoering van Sophie ging goed. Goh, wat kun je toch trots zijn! Ik zat echt met tranen in mijn ogen.... Sophie vond het erg leuk!
Gisteren is ze tegen de hoek van de tafel aan gevallen... Oh, wat vond en vind ik dat toch erg! We moesten even langs de HOV om het te laten plakken. Haar oog is nu erg dik en blauw, zo zielig! Hopelijk gaat het gauw weer over!

We hebben bijna vakantie, nog 2 weken, heb er zo'n zin in!!! Hopelijk gaat de tijd snel en zitten we heel gauw in Frankrijk!

Liesje, vind het fijn dat we elkaar in de gaten houden op fb! Lekker Songpop spelen! Verslavend hoor!

Ga nu even stoppen, Charlotte wil even wat aandacht!
xxx
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Kwebbel  schreef op: 04-07-2012 07:29:53
Goedemorgen,

Wat een weertje niet heerlijk die zon weer !

Wat leuk zeg dus Sophie heeft al een balletuitvoering gehad, geweldig hoor. Hier hebben ze op school een viering gehad. Gingen ze versjes opzeggen en zingen op een podium... zo schattig ook !
Ojee, hoe is het nu met haar oog dan? Jullie ook al bijna vakantie ! Wij ook na deze week nog twee weken en dan gaan wij ook naar Frankrijk. Waar gaan jullie heen dan? Wij naar de ardeche

Liesje, dus na de vakantie de laatste behandeling....ik hoop het zo voor jullie ! Dus toch de keuze gemaakt om de behandeling in NL te doen.
Jullie nog leuke plannen voor de vakantie?

Owww..mannen zijn overal hetzelfde he ! Als ze ook ziek zijn.. dan ligt de boel plat..hahahaha

Moontje, Elena dus flink last van tandjes? Elise hier heeft er nog maar 2..hahahaaha.. schiet niet echt op. Mag ze eindelijk alles eten kan ze amper kauwen met die twee tandjes..hihihihi..
Dus jullie gaan lekker een weekje naar Arcen, leuk ! Jaja..leuk he die vakantiestress..hahahahaha... ik meot ook altijd alles nog op het laatste moment doen. Ben benieuwd hoe het dit jaar gaat !

We hebben afgelopen weekend de caravan getest...ging echt supergoed ! Ben er erg blij mee, alleen het opzetten van die voortent waren we nogal aan het klungelen..hihihihihi... maar uiteindelijk gelukt ! Met een beetje hulp !

Hier alle verjaardagsdrukte weer achter de rug, erg druk gehad emt twee in een week, maar heel gezellig !
De oudste vind het helemaal leuk op school en heeft het erg naar haar zin ook de bso gaat gelukkig goed. Een hele opluchting!

Nou ga hier de dames maar weer klaarmaken want er moet er eentje naar school. Das wel wennen hoor ! Elke ochtend opschieten !

groetjes
Yvette
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Trotsemama  schreef op: 04-07-2012 17:44:35
Hoi!

@Yvette, wij gaan ook naar de Ardeche! Welke camping? Wij gaan naar Privas, Ardeche camping.
Met Sophie gaat het goed, ik probeer haar wat rustiger te houden. Maar dat lukt niet echt... Tja, is ook lastig. Haar oog is bont en blauw, maar het wordt al minder dik.

Sophie heeft nu vakantie, erg fijn! Niet meer perse om 8.30 uur bij school. Dus we doen het nu lekker rustig aan..

Haha, dat geklungel met de voortent komt bekend voor! Wij hebben dit jaar ook een andere caravan gekocht met voortent, dus dat was ook even klungelen.... Maar uiteindelijk is het helemaal goed gekomen!

Heb zo'n zin in de vakantie! Jullie ook?
xx
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Kwebbel  schreef op: 06-07-2012 07:13:16
Oei, dan moet ik even kijken welke camping ook al weer... weet de naam niet uit mijn hoofd. Het is wel een andere camping bij Vallon Pont d'Arc. We hebben echt veel zin in de vakantie, lekker weg met de caravan heerlijk !

Hahahaha... gelukkig zijn we niet de enigen die aan het klungelen waren..viel wel even tegen. Maar met een beetje hulp stond ie snel !

Wat vervelend van haar oog ! Hebben jullie al vakantie? Jullie wonen in het zuiden toch?
Hier nog twee weken school en dan lekker vakaantie en uitslapen...hihihihi...

Hebben jullie nog slecht weer gehad gister? Hier bijna niet ! Paar druppen regen

groetjes
Yvette
 
Quote
RE: Brabbel deel 2!!
Trotsemama  schreef op: 06-07-2012 10:22:08
Wij zitten dus dicht bij elkaar tijdens onze vakantie! Ben wel benieuwd naar jullie camping en hoe deze bevalt.

Gelukkig gaat het weer beter met haar oog, niet meer zo blauw en dik. En ik hoop dat het sneetje geen litteken wordt, goed smeren dus!

Hier heeft het flink geregend en diverse straten zijn ondergelopen, bij ons in de wijk gelukkig niet!

Wij hebben nog geen vakantie, maar wel veel zin erin! Sophie heeft wel al vakantie, nu 1 week. Die is al bijna voorbij... Time flies!

Gaan jullie nog wat leuks doen dit weekend?

Groetjes!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende


Reageren op Brabbel deel 2!!
Naam
Bericht