Menu
 

Topic:

moeder van vriend

Ik  schreef op: 08-01-2013 09:39:34

Ruzie met de moeder van mijn vriend. HELP.

Ze willen iets dat wij niet zien zitten en na voorzichtig benaderen en omslagtig vertellen zonder dat iemand boos wordt is dit weekend de bom gebarsten. We hebben gezegd dat we om diverse redenen het niet zien zitten. En nu is alles mijn schuld en ik ben geen goede vriendin voor haar zoon.
Nachten van niet slapen voor mij en mijn vriend. Gelukkig neemt mijn vriend het goed op en geeft niet mij de schuld. Later heeft hij nog met zijn broer gebeld en kreeg hij ook daar te horen wat voor slechte vriendin ik ben voor hem. Niet te geloven.

Moest dit gewoon even kwijt. Stom mens. Altijd al het gevoel gehad dat ze vond dat ik haar haar zoon afgenomen had, maar nu weet ik het zeker. We zijn nu 10 jaar bij elkaar en hebben samen 2 lieve kinderen.

 
Quote
Navigatie
RE: moeder van vriend
Cateye  schreef op: 08-01-2013 09:44:28
 
Quote
RE: moeder van vriend
Baby2  schreef op: 08-01-2013 10:01:08
 
Quote
RE: moeder van vriend
Anmv3  schreef op: 08-01-2013 10:02:47
 
Quote
RE: moeder van vriend
Tiesmv3jongens  schreef op: 08-01-2013 10:22:42
 
Quote
RE: moeder van vriend
Boterbloem  schreef op: 08-01-2013 10:26:52



En ander mag (vind ik) niet over je grenzen gaan. Weet nog van mijn zusje dat zijn ouders (van haar man dus) op vakantie wilden met alle kinderen toen ze zoveel jaar getrouwd waren. Geen probleem zou je denken, als zij dat willen doe je dat.


MAAR: ze meosten het wel allemaal zelf betalen. Ze hadden het geld amper en het contact met mijn zusje is soms best moeizaam. En een ellende dat het gaf! 


 


Dan denk ik: waar ben je mee bezig?

Belangrijkste is wel dat je goed voor ogen houdt dat als jij weet dat je wel goed bent voor je man (dat neem ik dan maar aan haha) dat je dat onthoud.


Je kunt iets willen (geen idee wat) maar daar moet wel iedereen achter staan.

 
Quote
RE: moeder van vriend
Mar80  schreef op: 08-01-2013 10:57:16

Daarom doet mijn man altijd alle communicatie richting zijn ouders. Ik heb het ook zo vaak 'gedaan'.

Maar ja nu even niet want er is al meer dan een jaar geen contact. Jammer voor mijn man, maar héérlijk voor mij!

 
Quote
RE: moeder van vriend
Ik  schreef op: 08-01-2013 11:42:00
Het gaat hier ook om een vakantie. Al jaren gaan we samen op vakantie in eigen land en dat is altijd al heibel dat het niet gezellig genoeg is ondanks vooraf duidelijk afspreken waar we heen gaan. Het gaat niet om geld want het wordt betaald, maar de bestemming zorgt voor heel veel heibel door oa reistijd, leeftijd van onze kinderen en meer.

Mar80, Ik snap je helemaal. Ik heb nu ook erg te doen met mijn vriend, maar voor mezelf denk ik eindelijk is het hoge woord eruit en ziet ook hij hoe zijn moeder werkelijk is naar mij. Ik heb het altijd gedaan ook al doe ik niets.
Boterbloem, mijn vriend zegt ook ik hou van jou en we redden het prima samen met de kinderen. We zijn allemaal gelukkig samen en dat is het belangrijkste.
 
Quote
Navigatie


Reageren op moeder van vriend
Naam
Bericht