Menu
 

Topic:

tips voor feestje

Esther_mv_ifmi  schreef op: 07-01-2013 14:45:29
Ivar is vlak voor de vakantie jarig geweest. I.v.m. de vakantie nog geen feestje gehad en dat wil hij natuurlijk wel heel graag Dus volgende week woensdag gaat het gebeuren, zijn eerste partijtje. Ik zit te denken aan 5 kindjes en van 14-16.30 uur: dat is lang genoeg toch? En verder ben ik dus op zoek naar tips wat we dan kunnen doen, dus bij deze: iemand leuke ideetjes? Kindjes zijn allemaal 5/6 jaar
 
Quote
Navigatie
RE: tips voor feestje
Angelique  schreef op: 07-01-2013 15:01:01
jayden word in april 5
hij is sociaal nog al ingewikkeld dus ik doe heel simpel
ik wil ook onveer 4 a5 kindjes uitndoigen gelijk uit school mee dus 12:15
dan tot ongveer 15/16 uur
ik dnek dat we lekker cakjes en koekjes gaan bakken en versieren
vind ie zelf ook erg leuk dus dnek dat dat dan wel genoeg is leuk muziekje erbij evt wat knutselen nog (bakjes om het in te doen )
ga het mezelf niet lastig maken maar jayden ook niet denk dat voor hem ook echt genoeg is aangezine hij het toch wle al wat lastig heeft met het hele vrinedjes en samen spelen gedoe
 
Quote
RE: tips voor feestje
Baby2  schreef op: 08-01-2013 10:09:42
Misschien beginnen met zingen voor de jarige en dan drinken en iets lekkers, vervolgens d.m.v. een spelletje cadeautjes uitpakken (kinderen bijvoorbeeld de cadautjes laten verstoppen, of alle namen in verschillende balonnen stoppen en dan je zoon een ballon stuk laten prikken, de naam die eruit valt is het kindje die zijn/haar cadeau mag geven)
Daarna een activiteit, iets bakken, iets versieren, oud-hollandse spelletjes zoals stoelendansen, koek/snoephappen, blindemannetje, ezeltje prik enz
Afsluiten door gezamelijk wat te eten, bijvoorbeeld patatjes, pannekoek, broodje knakworst of bijvoorbeeld iedereen een zakje snoep geven.
 
Quote
RE: tips voor feestje
Baby2  schreef op: 08-01-2013 10:10:22
je zou ook nog bingo kunnen doen met kleine prijsjes of sjoelen.
 
Quote
RE: tips voor feestje
Krumelke  schreef op: 10-01-2013 16:54:49
ik heb in oktober het eerste kinderfeestje van mijn zoon gevierd. we hadden piraten thema.
we hadden van 12.00 (gelijk na school gingen ze mee) tot 15.00 uur en dat was hier meer dan lang genoeg.

allemaal simpele spelletjes gegoten in een piratenthema (haaienhappen, kogel gooien, storm op zee (watjes blazen), piratenbingo, ik zie niks en meer van dit soort spellen. op het einde de kookwekker zoeken en daar lag de schatkaart naar de schatkist die gevuld was met balonnen, een piratendiploma bvoor iedereen en een zakje piratensnoepjes.

alle kinderen hebben er enorm van genoten. uitnodigingen waren trouwens ook helemaal in stijl (flessenpost).
 
Quote
RE: tips voor feestje
Krumelke  schreef op: 10-01-2013 16:58:27

oja we hadden 3 vriend(innet)jes gevraagd.  oedereen was (bijna) 5 jaar.

 
Quote
RE: tips voor feestje
Ik  schreef op: 10-01-2013 17:08:37
Hier volgende week al weer het 3e kinderfeestje voor mijn dochter.

Het eerste jaar hebben we spiegeltjes (van de ikea) versierd
Het tweede jaar een T-shirt met tectielstiften versierd
Dit jaar gaan we muziekinstrumentjes maken (en opa komt een uur voor einde met zijn gitaar om samen muziek te maken en liedjes te zingen)

Met cadeautjes uitpakken een dobbelsteen lateh rondgaan en als ze 6 giiden mochten ze cadeautje geven. Dit jaar wil ik misschien de cadeautjes laten rondgaan in een kruing en als muziek stopt mag jarige dat pakje uitpakken.

Ook het ouderwetse spekhappen was een groot succes hier vorig jaar. En op muziek een tas doorgeven met allerlei hoedjes en petjes en als muziek stopt zonder kijken iets uithalen en opzetten. Verder hebben wij een WII en dat is altijd handig om achter de hand te hebben, maar dat is natuurlijk ook zo met 'gewoon' een DVD'tje of zo.
 
Quote
Navigatie


Reageren op tips voor feestje
Naam
Bericht