Menu
 

Topic:

He bah.

Mieps01  schreef op: 07-01-2013 08:15:27
we zijn verhuisd. Een heel eind verderop. Veel keuze was er niet. Super baan...en verhuizen, niet verhuizen en geen werk.
op onze oude plek hadden de kindjes ( de oudste twee) best vriendjes. Ze hadden gewone speelafspraakjes. En er werd bijna alle dagen gespeeld met de buurkinderen. Bij ons, bij de buren, een soort van kinderkaravaan.. van huis naar huis.. Verschilllende leeftijden, jongens en meisjes, heel gezellig.
Nu is mijn zoon deze week 4 wezen vragen om een buurjongetje (2keer bij  2 verschillende) maar hij heeft er bij een 20 minuten gespeeld en toen moest hij weg.. Zonder reden. Bij de anderen kon niks.. niet bij ons niet buiten niet daar... maar hij wordt hij niet terug gevraagd..uiteindelijk zag ik de twee jongens daarna zonder hem buiten spelen.
kan gebeuren, je dwingt geen vriendschap af... Maar oh wat breekt je moederhart als je kind dan aan tafel zegt dat hij zijn eigen vriendjes zo mist..
ik hoop dat het gewoon tijd is.het huis is perfect. De wijk is goed. Vriendelijke mensen. Maar ik ben ook bang dat het gewoon echt niet meer zo leuk wordt. de mensen zijn hier zoveel stugger. Aardig, maar stug. Ik heb ook moeite mijn draai te vinden. Ik doe zo mijn best om positief te blijven, maar ben gewoon een beetje stuk ervan..
 
Quote
Navigatie
RE: He bah.
Frama  schreef op: 07-01-2013 08:52:33
Hè das vervelend. toen wij hier net woonden dachten we ook dat er weinig andere kindjes waren om mee te spelen. Die er waren kenden elkaar al langer en speelden wel met elkaar. Net als bij jou.
Maar in de inboezemingen onze kinderen ook spelen op het speelveldje en toen ontdekten ze veel meer kindjes die in de omliggende straten woonden, waar ze nu veel mee spelen. Ook spelen ze nu wel af en toe met die kindjes uit de straat die eerst niet met hun wilden spelen.
Wat ik dus wil zeggen het komt vast goed, vooral nu ze ook weer naar school gaan of zijn ze nog kleiner ?
 
Quote
RE: He bah.
Jen9  schreef op: 07-01-2013 08:58:02
Wij zijn 7 jaar geleden verhuisd.. we hadden t verschrikkelijk naar ons zin, maar het werd echt te klein (man kantoor aan huis, en we wilden een tweede kind.. slaapkamers van niet eens 2 bij 3)

Het heeft mij ongeveer 4 jaar geduurd om echt te wennen.... De buurt waarin ik nu woon is niet echt leuk, althans de naaste buren niet, van die echte lonrs die je nooit ziet. Gelukkig nu via acshool wel veel contacten.. Ik zou zeggen meld je aan bij ov van school, dat heeft mij veel contacten opgeleverd.. ga met je kind naar 1 of 2 verenigingen.. etcetera.

Succes en sterkte!
 
Quote
RE: He bah.
Jess  schreef op: 07-01-2013 09:09:23
het is heel vervelend en ik zou het ook verschrikkelijk vinden om zoiets van je kind te horen.

ik moet zeggen dat wij vorig jaar verhuisd zijn en het ook wel wat anders is qua buurt.

mijn dochter heeft nu af en toe een speelafspraakje met schoolvriendinnen maar verder lopen ze bij mij nog niet de deur plat.
ik vind dat nog wel prettig met nog 2 kinderen onder de anderhalf.

overal gaat het anders want in de oude wijk liep iedereen bij elkaar de deur plat.
 
Quote
RE: He bah.
Jolanda1974  schreef op: 07-01-2013 09:29:11
Hoe lang wonen jullie daar nu?
 
Quote
Navigatie


Reageren op He bah.
Naam
Bericht