Menu
 

Topic:

even wat afleiding

Marion  schreef op: 06-01-2013 12:43:59
hoi meiden, ik ga even tegen jullie aan praten. mijn dochter is gisteren opgenomen in het ziekenhuis, omdat ze de waterpokken heeft. nou ja een hele ernstige vorm van waterpokken, haar hele lichaam is bedekt met pokjes, ze heeft hoge koorts en eet en drinkt niet meer. ze heeft nu een sonde, krijgt antibiotica en pijnstillers.
hoe zielig is het om je kind zo te zien! ze heeft zoveel pijn, zo ontzettend veel pijn.. moeilijk  om dat als ouder zo te moeten aanzien.
nu zit ik hier dus bij haar op het kamertje, een beetje in quarantaine, want ze zijn hier niet zo blij met waterpokken wat natuurlijk begrijpelijk is want het is superbesmettelijk. mijn dochter ligt nu op het bedje tv te kijken en ik zocht even wat afleiding, dus hier maar even iets neerzetten. ze mag verder ook geen visite, dus ik ook niet (niet dat dat het belangrijkste is hoor, maar een beetje aanspraak is wel fijn)

groetjess
 
Quote
Navigatie
RE: even wat afleiding
Liva  schreef op: 07-01-2013 16:51:00
Hoe gaat het vandaag met de kleine meid?
 
Quote
RE: even wat afleiding
Minou  schreef op: 07-01-2013 17:12:47
Ach toch..arme schat, zo ziek van die waterpokken. Ik denk sowieso dat ze al erg gevoelig zal zijn qua huidje. 

Is de pijn al minder, dat het smeren niet zo'n ontzettend zeer doet?

Waterpokken kunnen idd heel ernstig zijn, dat blijkt.

Amber had ze met 2,5 en na 1 helnacht was ze over de ergste jeuk heen. Stella heedft ze nog niet gehad ondanks dath et tig keer heerste. Stella heeft ook een gevoelig huidje en is nogal van het krabben. Dus ik hoop dat ze ze nog niet krijgt...

Sterkte meis!
 
Quote
RE: even wat afleiding
M@rion  schreef op: 07-01-2013 20:50:21
vandaag gaat het iets beter. de blaasjes lijken iets rustiger. ook is ze een stukje actiever weer. de pijn is nog steeds hels. het insmeren is een pure marteling voor haar, zo zielig.
ze heeft idd een gevoelig huidje, normaal al last van eczeem en nu dus een hevige reactie met de waterpokken. ze heeft er absurd veel. veel jeuk heeft ze niet, ze heeft juist veel pijn (wat niet normaal is hoor, normaal is de jeuk volop aanwezig) ze zijn ook echt ontstoken, vandaar de antibiotica en de zalf.
we hopen dat ze morgen weer wat gaat eten en drinken, dat doet ze nog praktisch niet, dus alles komt nog via de sonde. 
mijn kindjes thuis beginnen het er ook steeds moeilijker mee te krijgen. hun mama is eigenlijk altijd hier, en ze mogen hier niet komen (er mag geen bezoek komen, alleen mama en papa). vanmiddag was ik een paar uurtjes thuis, maar mijn zoontje moest bij afscheid zo huilen, pff kutsituatie!
maar ja nog een paar daagjes doorbikkelen!

thnx voor alle lieve berichtjes!
 
Quote
RE: even wat afleiding
Moontje Mv 2 Meiden  schreef op: 08-01-2013 12:37:51
Arme meis .... ik hoop dat het ni iedere dag een beetje beter gaat
 
Quote
RE: even wat afleiding
Liva  schreef op: 08-01-2013 16:54:15
Heftig, meid! Heeft ze vandaag wel (iets) gegeten of gedronken? Hoe oud zijn je andere kindjes? Slaapt ze veel? En hoe kom je zelf de dag door?
 
Quote
RE: even wat afleiding
Meanne  schreef op: 08-01-2013 17:08:29
Ach wat sneu

Waterpokken zijn niet zo onschuldig als wij denken hoor, de artsen zeggen van wel maar heb in het amc toch iets heel anders gezien.

Beterschap voor je meisje.

Mijn meisje lag ook in  quarantaine toen ze 14 maanden was, ze had de mazelen gekregen van de inenting toen was er nog internet of foons, praat ik over 7 jaar terug, verveelde me ontzettend idd geen bezoek.
 
Quote
RE: even wat afleiding
Snuitje  schreef op: 08-01-2013 17:51:45
Wat zielig voor je dochter. Hoop dat het snel verdwijnt en dat ze niet zoveel pijn heeft.

Ik wist nooit dat waterpokken zo erg konden zijn. Sterkte!!
 
Quote
RE: even wat afleiding
M@rion  schreef op: 08-01-2013 19:24:15
hoihoi, vandaag gaat het weer een stukje beter, zoals het er nu uitziet mogen we morgen zelfs naar huis, yeahhh. vanmorgen trok ze per ongeluk de sonde eruit, dus we mochten zonder proberen, en ze eet en drinkt!!!! hetzalven zal nog wel even moeten, maar dat kan ik thuis ook wel. nu maar hopen dat we morgen naar huis mogen!
mijn andere kindjes zijn 9 jaar, 7 jaar en haar tweelingzus van 4 jaar . ze sliep de eerste dagen in het ziekenhuis bijna alleen maar, maar nu is ze grotendeels van de dag wakker.
en tja hoe kom ik de dag door, euhhh beetje internetten, beetje skypen, puzzelen, spelen met mijn dochter, niks doen vanmiddag gingen we een film kijken, nou halverwege lagen we beide te slapen, lol.

maar goed, het gaat de goede kant op dus, thnx voor de lieve berichtjess

groetjess
 
Quote
RE: even wat afleiding
Liva  schreef op: 08-01-2013 20:46:33
Ah, wat een fijn nieuws! Leuk trouwens, 4 kindjes (heb er ook 4 ). Mist ze haar tweelingzus erg?
Ben blij dat het beter met haar gaat en hoewel je het vast anders had willen zien... stiekum kun je nu een beetje bijtanken, van het even verplicht niets kunnen doen . Ontbijtje op bed... hihi.
Maar hoop toch dat je morgen weer je drukke gezinsleven mag hervatten .
 
Quote
RE: even wat afleiding
Marion  schreef op: 10-01-2013 09:49:43
hoihoi, ik wilde even zeggen dat mijn meisje gisteren naar huis mocht ze is nog niet beter natuurlijk, maar de rest kan thuis opknappen. gelukkig zie je het met de dag beter worden. morgen moet ze al weer terug op controle, maar wij vinden het er zelf goed uitzien, dus ze zal wel door de keuring komen morgen

groetjesss
 
Quote
RE: even wat afleiding
Linnie  schreef op: 10-01-2013 10:29:02
Wat een mooi bericht! We hopen dat ze snel opgeknapt is!
 
Quote
RE: even wat afleiding
Minou  schreef op: 10-01-2013 12:45:15


fijn meis!!!
 
Quote
RE: even wat afleiding
Moontje Mv 2 Meiden  schreef op: 10-01-2013 12:47:14
Wat fijn om te horen
 
Quote
Navigatie


Reageren op even wat afleiding
Naam
Bericht