Menu
 

Topic:

Peuter niet verdronken maar gewurgd

Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 29-12-2012 14:47:28

Drentse peuter niet verdronken maar gewurgd


AMSTERDAM - Het 2-jarig jongetje dat afgelopen zondag in een auto verdronken zou zijn doordat zijn eigen moeder met de auto bewust het water inreed, was al dood voordat de auto het water raakte. 


NU.nl/Gino
Press


Dat meldt het Openbaar Ministerie vrijdag. 


Uit een sectie is gebleken dat de peuter door verstikking of verwurging om het leven is gebracht. 



Eerder werd gedacht dat het jongetje was verdronken. Hulpverleners probeerden de peuter nog te reanimeren, maar dat mocht niet baten. De 33-jarige moeder reed de auto in verwarde toestand het water in langs de Diepweg in het Drentse Stuifzand.


Zij en haar 7-jarige dochter overleefden het tragische incident. Het jongetje was al overleden toen hij door zijn moeder in de auto werd gelegd. 


 


Verdenking


De moeder zit vast op verdenking van moord dan wel doodslag op haar zoontje en poging tot moord dan wel doodslag op haar dochter en is door de rechter-commissaris in bewaring gesteld.


Door: NU.nl  | Bekijk op de kaart
 
Navigatie
RE: Peuter niet verdronken maar gewurgd
Jen9  schreef op: 29-12-2012 14:50:39
Staat al bij het lopende topic daarover.. Ik vind t verschrikkelijk.. eerder had ik nog zoiets van, die moeder moet wel heel verward zijn geweest en had stiekem ook een beetje mer haar te doen.... Mijn beste vriendin heeft mij en mijn gezin ooit letterlijk naar het leven gestaan, dus weet wel iets af van dit soort situaties.. 
Maar vind t nu moeilijker worden, dat zijn 2 acties achter elkaar.. ben benieuwd wat er nu precies achter steekt, hoewel dat nooit zullen weten.... Heb zo te doen met t kindje dat nog ver is..
 
RE: Peuter niet verdronken maar gewurgd
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 29-12-2012 14:53:14
Ok, ik zag het bericht niet staan.


Hoe dan ook, ik vind het verschrikkelijk, vooral voor dat meisje die misschien wel gezien heeft hoe het jongetje om het leven is gekomen, om vervolgens naast haar dode broertje in de auto te zitten, en daarna nog eens ternauwernood aan de dood meost ontsnappen, vreselijk!
 
RE: Peuter niet verdronken maar gewurgd
Jen9  schreef op: 29-12-2012 14:53:56
nog ver is?? Nog in leven is uiteraard......
 
RE: Peuter niet verdronken maar gewurgd
Dani  schreef op: 29-12-2012 15:31:42
ik sluit dit topic , er loopt al topic over.
 
Navigatie
Fout
Je kan geen berichten plaatsen in gesloten topics... Ga terug