Menu
 

Topic:

Leuk kookboek

Mv E.l.s  schreef op: 26-12-2012 16:30:17
Ik ben op zoek naar een kookboek. Niet al te moeilijk, niet waar ik eerst heel veel moeilijk verkrijgbare kruiden en ingrediënten voor moet aanschaffen. Het liefst met snelle, simpele gerechten, zoals ovenschotels, groenten uit het seizoen, met ingrediënten die ik gewoon in de supermarkt kan kopen. Jamie  b.v. heeft wel mooie boeken, maar niet wat ik zoek, te ingewikkeld.
Hebben jullie advies?
 
Quote
Navigatie
RE: Leuk kookboek
Mv E.l.s  schreef op: 26-12-2012 17:22:32
Maar zou niet weten waarop ik moet Googlen. Ik moet iets zien waarvan ik denk jaaaaa, dát ga ik maken en dan pas naar de supermarkt. Zag een recept van Jamie en zie dan ciabattabrood staan. Pfff, de bakker komt eens per week mijn grof volkoren aan huis brengen, die heeft echt geen ciabattabrood en zou ook niet weten waar wel haha. En zo zie ik van hem wel meer recepten waarvan ik denk, laat maar. 
 
Quote
RE: Leuk kookboek
Boterbloem  schreef op: 26-12-2012 17:48:06
Als je hem hebt gevonden, laat het mij dan weten!

Ikzelf doe het nu zo: ik krijg van mijn schoonmoeder van die tijdschriften van de supermarkt daar en zelf neem ik het hier mee bij de COOP en de AH. 
Daaruit knip ik alle simpele recepten en plak ze in. Uit een heel boek dus echt meer 3 of 4 recepten. Maar zo wordt het uiteindelijk toch wel wat.

Een heleboel is inderdaad ook wel makkelijk maar er zitten OF heel dure producten in, OF heel veel kruiden en dat hoef ik hier niet te proberen plus je moet zoveel verschillende idngen kopen en ik kook niet elke week of maand met al die kruiden.


 
Quote
RE: Leuk kookboek
Karien  schreef op: 26-12-2012 18:53:36
Ik vind de kookboeken van Koken met Karin leuk.
Vind het niet moeilijk, en wat ik tot nu toe gemaakt heb errug lekker.

Sta ook geregeld bij de boekwinkel te snuffelen bij de kooktijdschriften en als er een aantal recepten
instaan wat me aanspreekt koop ik die.
 
Quote
RE: Leuk kookboek
Marie8  schreef op: 26-12-2012 20:16:00
Ik kijk altijd op recepten van de AH...oftwel de appie app. Super handig!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Leuk kookboek
Naam
Bericht