Menu
 

Topic:

ik weet het niet meer?

Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 25-12-2012 21:16:12
lieve allemaal 
op het moment dat ik dit til vliegen de tranen over mijn wangen zal wel factoren met vermoeidheid te maken hebben en het niet meer weten.
zou willen weten wat jullie zouden doen in mijn situatie?
6 december alledrie de jongens ziek en niet zomaar ziek en boven de 40 graden.
zondag de huisartsenpost langs gekomen tja uitzieken prima! maandags naar eigen arts zelfe verhaal. dinsdags weer terug voornamelijk om kleintje die kreeg uiteindelijk een kuur. jurre knapte weer wat op stijn niet die bleef die hoge koorts houden maar als hij bij de dokter was leek stijn totaal geen last te hebben van zijn koorts donderdag terug kuur voor stijn joris knaptte weer wat op. vrijdags jurre ziek van school afgehaald gebeld ook een kuur.
zaterdag allemaal koortsvrij jippie....
zondag allemaal weer wat verhoging stijn maandag weer beter naar school ik zelf maandag strontziek 1 dag want ja mamas mogen niet langer ziek zijn ook een kuur mijn man idem.
woensdag kuur van stijn afgelopen en pats weer koorts en hoge plus flink hoesten joris idem dito en jurre begon vrijdag weer vrijdag met kids weer5 naar de dokter tja tja ik zeg dit is toch niet normaal nee dat niet maar denken aan een virus en die moet je uitzieken prima joris zondagnacht heel veel huilen kreeg hem niet meer stil weer naar de dokter nou ja  zelfrde verhaal en nu is het 1 ste kerstdag alledrie de jongens jurre 38.6 stijn 38.7 en joris 40.5 dit duurt tocvh te lang die lijfjes zijn toch op pffff ik ben blij als de kerstdagen achter de rug zijn en dan naar mijn eigen arts te kunnen want kom op he dit is toch niet normaal of vinden jullie vcan wel heeft iemand dit ook weleens meegemaakyt dat het zolang duurde????? kan iemand mij geruststellen want maak me vreselijk zorgen hopelijk komen jullie er wijs uit waar het op neer komt de mannen hebben gewoon al 3 weken koorts.
 
Navigatie
RE: ik weet het niet meer?
Jen9  schreef op: 25-12-2012 21:18:36
ten eerste, ik vind de koort voor kinderen niet hoog, echt niet.. Die van mij stormen direct naar 41.2 en dat mag bij kinderen (vind t niet fijn)
Ja, ik vind t lang duren, dat wel.. Hoe oud zijn je kindjes? Ik vind t niet abnormaal trouwens. Dit is t eerste jaar dat t weer wat normaler gaat, ze zijn nu 9 en bijna 7.

Maar t is onwijs zwaar en vermoeiend... Zijn ze tussendoor koortsvrij geweest???  Sterkte meid, en vertrouw je t niet, gewoon weer aan de bel trekken...
 
RE: ik weet het niet meer?
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 25-12-2012 21:19:54
7 en 6 en 1 jaar ja koortsvrij hooguit 1 a 2 daagde rest koorts
 
RE: ik weet het niet meer?
Jen9  schreef op: 25-12-2012 21:20:42
Houd ze nu dan voorlopig thuis, niets doen, rusten... Hoop voor je dat t snel over is... Nogmaals sterkte!
 
RE: ik weet het niet meer?
Mamajenti  schreef op: 25-12-2012 21:22:56
er heerst iets heel naars. hoor veel erg zieke kindjes en hier ook vooral de jongste die blifjt kwakkelen. zo koorts en weer weg en hoestenhoestenhoesten pfff zelfs tot spugen aan toe.

als het een virus is, kunnen ze niets doen, maar je moet wel goed ind e gaten houden dat ze het lichaelijk trekken. vooral de jongste. want ze gaan ineens hard achteruit heb ik ervaren,

beterschap en sterkte voor jullie allemaal
 
RE: ik weet het niet meer?
Minou  schreef op: 25-12-2012 21:26:37
Ik ken het van Amber vorig jaar..ging op en af en dat duurde totoaal zo'n 3 weken.

Was blij met ff koortsvrij dagje en hup..volgende dag was het weer raak.

Tijd heeft het nodig, maar leuk is anders Zeker met 3 tegelijk...


Sterkte mop, je zult wel op zijn...is je man fit nu..?  Dat niet alles op jou schouders komt?


 
RE: ik weet het niet meer?
Extra Moderator  schreef op: 25-12-2012 21:45:18
Deze wordt gesloten, je mag verder in je eerdere topic over dit onderwerp.
Sterkte met je kindjes!
 
Navigatie
Fout
Je kan geen berichten plaatsen in gesloten topics... Ga terug