Menu
 

Topic:

zo raar

Lilly  schreef op: 24-12-2012 12:26:02
Meiden iemand van jullie die dit herkend?
Ik heb altijd al een erg sterke band gehad met mijn (bijzondere) kindjes. Als ze ziek zijn kunnen ze dat meestal niet aangeven, maar dan wist (weet) ik toch wat er aan de hand was omdat ik mezelf op dezelfde manier ziek voelde.
Vaak heel verklaarbaar, omdat we bijna altijd samen zijn komen we immers vaak met dezelfde bacteriën en virussen in contact, maar ook bij niet besmettelijke dingen als hoofdpijn ofzo heb ik dat vaak.

Maar das niet het enige, eergisteren ben ik bvb de kerstcadeautjes gaan kopen. Voor mijn ene zoontje kocht ik een golfspel. Niemand weet (zelfs mijn hubbie niet) wat ik gekocht heb. Niemand heeft het me zien inpakken ofzo, het is totaal niet herkenbaar in de verpakking...
Zit dat ene zoontje opeens gisteren zuchtend in de zetel: ik wil zo graag eens kunnen golfen!
Hij had het nog nooit over golfen gehad!

Voor onze andere dochter had ik een kaarsmaakset gekocht.  Eigenlijk omdat ik niet echt iets vond dat HET cadeau voor haar was, ze heeft nog nooit eerder echt interesse in kaarsen getoond. Ruim ik gisteren haar kamer op en vond ik een paar oude beschadigde kaarsen die ik bijna had weggegooit. Begint onze dochter opeens te huilen dat die echt niet weg mogen , dat het het mooiste is wat ze heeft en dat ze zoveel van kaarsen houdt!

En ons andere zoontje, twee weken terug. Ik ben diegene die altijd de kindjes ophaal van school. Die dag wist ik dat ik die dag uitzonderlijk niet kon dus hebben we hem duidelijk uitgelegd dat ik niet kon en papa zou komen. Maar papa had panne met de auto en belde me tien minuten op voorhand dat hij er niet kon raken. Ik zat zelf echter op 2 uur rijden (openbaar vervoer) van de school en kon er dus echt niet op tijd zijn.  Dus heb ik de grote zus (van 16) een half uur eerder uit haar klas moeten laten halen zodat zij om haar broertje kon. Iets wat echt nog nooit gebeurd was, ik nooit gedacht had ooit te moeten doen en we dus zeker niet ons zoontje hadden over ingelicht.
Blijkt dus achteraf dat ons zoontje tien minuten voor het belsignaal (dus terwijl ik naar de school van onze dochter aan het bellen was) had gezegd tegen zijn juf dat zijn zus hem kwam halen. En toen de juf hem had herinnerd dat zijn papa om hem zou komen had hij gezegd: neen hoor mijn zus met haar rood haar komt me halen , je zal het wel zien!

BIzar hé, herkenbaar voor iemand?
 
Quote
Navigatie
RE: zo raar
Pink  schreef op: 24-12-2012 12:43:28
Ik herken het niet, maar ik kan wel ontroerd raken van het feit dat je je kinderen zo goed aanvoelt. Ik vind het altijd zo fijn om te horen. (zie in mijn werk vaak het omgekeerde)
 
Quote
RE: zo raar
Mariskamv2  schreef op: 24-12-2012 13:47:20
Mooi zo'n nieuwe tijds kindje he! 
 
Quote
RE: zo raar
Blauwtje  schreef op: 24-12-2012 13:50:44
Wat mooi
 
Quote
RE: zo raar
Lilly  schreef op: 24-12-2012 14:14:15
Is dit wat ze noemen nieuwetijdskindjes? Ik vroeg me altijd al af wat ze daarmee bedoelden. Mijn schatjes hebben wel allemaal een autisme stoornis (en nog wat andere dingen) heeft dat ermee te maken?
 
Quote
RE: zo raar
Worteltje  schreef op: 24-12-2012 14:25:26
Nee dat heb ik niet maar ik vind het wel heeeeeeel mooi
 
Quote
RE: zo raar
Monica Mv 2  schreef op: 24-12-2012 14:27:22
waaw bijzonder

Ik heb een zoontje die niet aangeeft waar en hoeveel pijn die heeft. Ik zou zeggen, leen hem eens een paar dagen
 
Quote
RE: zo raar
Nicole_mv_tatum_en_r
enske
  schreef op: 24-12-2012 14:36:12
Dat is echt heel erg mooi dat jij je kindjes zo goed aanvoelt en dat je kindjes jou goed aanvoelen! Uniek hoor!
 
Quote
RE: zo raar
Mariskamv2  schreef op: 24-12-2012 23:23:28
Kijk eens op indigo kinderen
 
Quote
RE: zo raar
Marie8  schreef op: 24-12-2012 23:42:49
Ik heb wel duidelijk een lijntje met mijn kids...maar dit soort voorspellende uitspraken hebben ze niet gedaan.
Ik zou zeggen, bijkomend voordeeltje voor kindjes met ass...dat maakt het omgaan met veranderingen dan minder moeilijk
 
Quote
RE: zo raar
Ffzo  schreef op: 25-12-2012 00:06:53
 Ik herken het heel goed, mijn zoon heeft Asperger en "weet" en voelt ook dingen die hij niet kan weten. Hij weet al wie er belt nog voor ik heb opgenomen, soms kan hij iemands hand pakken ze zegt rake dingen (b.v. op een verjaardag uit het niets tegen mijn schoonzus dat ze niet te veel hooi op haar vork moet nemen).
 
Quote
RE: zo raar
Suzan  schreef op: 25-12-2012 00:31:17
Ja ik herken het wel, mooi ook om te lezen. Mijn zoon heeft tegen zijn vader op een morgen eens gezegd, de auto doet het niet. En jawel, hij de auto startte niet! En heeft tegen mn zus gezegd dat ze een baby in haar buik had, die dag nog had ze een positieve test in haar handen. Moet zeggen dat dit soort voorvallen er nu niet meer zijn sinds dat hij medicatie heeft (voor ADHD).
 
Quote
Navigatie


Reageren op zo raar
Naam
Bericht