Menu
 

Topic:

Zwanger en woest aantrekkelijk (of niet)

Zwanger  schreef op: 24-12-2012 12:18:05
Niet TE serieus hoor. En ook geen over share aan informatie.
Maar ik ben nu voor de zoveelste keer zwanger en mijn lieve partner aait mijn buik zo tussendoor en is zorgzaam en blij met de zwangerschap... Maar ondanks dat ik een relatief bescheiden buik heb ( en mooi al zeg ik het zelf ) wordt hij echt niet warm van mij met babybuik. Ik weet gelukkig inmiddels uit ervaring dat dat snel opgelost is als ik geen onderhuurder meer heb.. toch was ik bij de eerste en tweede erg onzeker omdat ik vriendinnen hoorde vertellen dat hun man hun zo mooi en lekker vond met de zwangere buik en ook in " de boekjes" van alles staat over intimiteit tijdens zwangerschap.. Ik begin de neiging te krijgen om dat ook een soort zwangerschapsmythe te vinden.. net als de  roze will na de bevalling of " het gemak" van borstvoeding..
Mijn man vind me mooi zwanger, maar dat roept zorgende gevoelens op en niet zozeer lust...  
hoe zat/ zit dat bij jullie?
 
Quote
Navigatie
RE: Zwanger en woest aantrekkelijk (of niet)
Debbel79  schreef op: 24-12-2012 12:24:08
Haha. Bij mij hetzelfde hoor. Maar dat kwam meer doordat ik al vrij vroeg in de zwangerschap elke keer erna een fikse bloeding kreeg. Ben er zelfs een week mee jn het ziekenhuis beland...

Geloof me... Als je tijdens de daad denkt dat het zo lekker vochtig is daarbeneden en je komt er ineens achter dat het geen genotsvocht maar bloed is.. Dan vergaat je lust tijdens de hele zwangerschap hihi...

Heb toen een verbod op sexen gekregen van de gyn... Hihi
 
Quote
RE: Zwanger en woest aantrekkelijk (of niet)
Baby2  schreef op: 24-12-2012 12:57:19
Ik zal eerlijk zijn, mijn man vond mij blijkbaar wel woest aantrekkelijk, wij hebben tot bijna vlak voor de bevalling gemeenschap gehad. Moet wel zeggen dat ik eerder ben bevallen, bij 37 weken een geplande keizersnede ( voordat er mensen vreemde ideeën krijgen).
 
Quote
RE: Zwanger en woest aantrekkelijk (of niet)
Worteltje  schreef op: 24-12-2012 13:12:11
De mijnevond het ook maar niks hoor. Geloof dat het hooguit zo'n 5x gebeurt is tijdens de zwangerschap. Hij vond tdoodengen was veel te bang zijn dochter kwijt te raken, hoe ik ook zei dat t echt geen kwaad kon. Maar we zijn ook dmv mmm zwanger geworden na bijna 4 jaar en in het begin van zwangerschap zat het fout (wat niet zo bleek te zijn) en ik denk dat hij ook gewoon angst had dat het ons niet gegund werd. Dus wilde alle risico's vermijden.
 
Quote
RE: Zwanger en woest aantrekkelijk (of niet)
Mar80  schreef op: 24-12-2012 20:57:15
Volgens mij had mijn man het idee dat ie 'm kon raken. Hij wilde dus niet meer hahaha
 
Quote
Navigatie


Reageren op Zwanger en woest aantrekkelijk (of niet)
Naam
Bericht