Menu
 

Topic:

slaan jullie ook zo door??

Xsara  schreef op: 21-12-2012 12:05:15
Ik ben net even boodschappen wezen doen, eigenlijk al de hele week hier en daar.. En nu ben ik me gaan realiseren dat ik ieder jaar doorsla met boodschappen doen, altijd zoveel spul, echt 2 vriezers en koelkasten tot de nok vol, alle kasten puilen uit en de planken in de trapkast hangen bijna door.. Vroeger was het bij ons thuis ook zo. We zijn maar met zijn viertjes deze kerst maar het lijkt of een weeshuis komt eten.. Normaal ben ik ook prijsbewust en let echt op mijn buget maar rond deze tijd gaat mama los..

hebben jullie dat nou ook??
 
Quote
Navigatie
RE: slaan jullie ook zo door??
Jo  schreef op: 21-12-2012 21:51:25
Joh lekker van genieten!!!
 
Quote
RE: slaan jullie ook zo door??
Janneke  schreef op: 21-12-2012 21:55:49

Quote Jomi:
IK merk wel dat ik altijd belachelijke inschattingen maak, dan sta ik bij het chipszak en dan reken ik ineens 1 zak chips pp ofzo



Daar ben ik ook een ster in, vreselijk
 
Quote
RE: slaan jullie ook zo door??
Xsara  schreef op: 21-12-2012 22:38:28
haha, gelukkig een hoop herkenning, voel ik me minder schuldig... maar aan de andere kant, leven we ook altijd gewoon normaal.. roken en drinken niet zijn geen feestgangers.. mijn moeder komt natuurlijk ook een dagje eten en ik wil der zo graag lekker verwennen maar goed ook al kwam ze niet.. we hebben wel kadootjes voor de kinderen... een wii spel voor mijn zoontje en een rugzak, van opa en oma dit jaar geen sint kadootjes maar een kerstkado.. playmobil zwembad voor mijn zoon en een braz pop voor mijn dochter, die krijgt van ons een pratende pop en fleece plaid.. nou netjes toch!! we hebben voor 1 van de dagen varkenshaas en de andere hoh rollade. die 2 vleespocukten zijn al 20 euro! ik vind het ook allemaal belachelijk duur hoor.. stoofperen 2 kilo 5 euro.. 1 zak walnoten ook 5 euro.. alsof het niks is! ik eet na de operatie heel weinig dus wil ook echt eten wat ik lekker vindt.

hoe dan ook, volle kasten of niet, ik wens jullie fijne dagen met familie en vrienden!
 
Quote
RE: slaan jullie ook zo door??
Jen9  schreef op: 21-12-2012 22:44:20
Meid, je hebt gelijk! Jullie ook fijne dagen!
 
Quote
RE: slaan jullie ook zo door??
Even Zo  schreef op: 21-12-2012 22:44:35
nou roos geniet er lekker van,wat moet dat heerlijk zijn als je eerst sober leeft en dan ineens eens lekker geld kunt uitgeven.ik zou jou lijstje wel eens willen zien
 
Quote
RE: slaan jullie ook zo door??
Mamvan3  schreef op: 21-12-2012 23:14:44
Ai!!! Wat ben ik dan sober.... Ik moet mijn normale boodschappen nog doen. Ik moet werken met Kerst en oud/nieuw. Dus heb besloten, dat ik niets speciaals wil.
Afgelopen weekend hebben we gegourmet voor de verjaardag van de oudste, had helemaal het kerstgevoel, dus direct maar 2 dagen achtereen Heb daarna wel plechtig moeten beloven dat we direct niet weer zouden gourmetten (mijn man heeft er helemaal niets mee).
Nee, voor ons waarschijnlijk gewoon standaardkost (al heeft mijn jongste gevraagd om wat te halen bij een heeeeeel lekker restaurantje in onze buurt )
 
Quote
RE: slaan jullie ook zo door??
Jarofe  schreef op: 22-12-2012 07:28:14
Hier gisteren de week boodschappen gedaan en druk dat het was pppfff.
1e kerstdag eten we pannenkoeken dat wilden de kinderen heel graag en die mochten kiezen als extra heb ik afbakbroodjes wat chipjes en brie gekocht verder niets. 2de Kerstdag gaan we naar vrienden en kerstavond heeft mijn dochtertje nog een optreden dus dat wordt een goedgevulde soep met stokbrood.
Ben trots op mezelf, maarja scheelt natuurlijk wel dat wij geen eters krijgen
 
Quote
RE: slaan jullie ook zo door??
Lin77  schreef op: 24-12-2012 20:28:24
Je moet doen wat je leuk vindt!
Wij gaan 2 keer gourmetten met mijn schoonouders en mijn ouders en nemen dan een fles sheridan mee.
Varkenshaas eten we hier juist niet met kerst maar door de week en alleen wanneer het in de aanbieding is.
Misschien gaan we op '3e kerstdag'uit eten bij de Turk
 
Quote
Navigatie


Reageren op slaan jullie ook zo door??
Naam
Bericht