Menu
 

Topic:

Ben ik nou echt zo'n emo-muts??

Nicole_mv_tatum_en_r
enske
  schreef op: 19-12-2012 09:43:26
Soms word ik niet goed van mezelf, ik huil echt werkelijk bij alles! En dan met name wat met mijn jongste dochter te maken heeft, dan is het het ergste!

Afgelopen vrijdag bijvoorbeeld, hadden ze hun allereerste streetdance-voorstelling. Ik ging er echt vanuit dat Renske dit niet zou durven, zeker nadat ik zag hoeveel mensen er kwamen kijken en dat in een veel te kleine ruimte. Daarbij was ze ook nog es de kleinste en jongste van de hele groep. Maar ze heeft me zo verbaasd! Ze begon er flink op los te dansen! En nog goed ook! En dat nog wel 4 dansjes! Ik kon het gewoon niet droog houden! Ik vond dit zo geweldig dat die kleine meid dit durfde! Zo ontzettend trots ben ik dan.

En vanmorgen breng ik haar naar de peuterspeelzaal. Ik wist dat 1 kindje afscheid ging nemen, maar daar was Renske wel een beetje blij mee want dit kindje mocht Renske niet zo omdat hij alttijd aan haar zat en haar plaagde. Maar nu kreeg ze ineens te horen dat haar allerbeste vriendinnetje ook afscheid ging nemen vandaag! De teleurstelling was van haar gezicht te lezen! Ik zei al meteen dat ze haar met zwemmen nog altijd zou zien. Maar ook toen weer, tranen prikte weer in mijn ogen. Doet me dan zo'n verdriet als ik haar teleurstelling zie. Wetende dat ze zich enorm vastklampt aan 1 kindje en dat juist dit kindje naar de basisschool gaat.

En zo zijn er nog wel meer dingen, en vaak de stomste dingen waarbij ik echt in huilen kan uitbarsten. Ik moet dan zo inhouden! Want ik wil niet overkomen als zo'n emo-muts!
1x ging Renske met tegenzin naar de peuterspeelzaal, gelukkig was mijn man erbij zodat ik op tijd weg kon lopen. Want ik begin meteen te janken als ik zie dat ze niet wil!

Maar bij Tatum heb ik dit niet. Komt denk ik wel omdat ik weet dat zij zich heel goed red, ze is gewoon heel zelfstandig en maakt ongelooflijk makkelijk vriendjes. Renske hangt gewoon nog heel erg aan mij, heeft heel veel moeite met contacten en nieuwe omgeving, daardoor zal ik me dit denk ik veel meer aantrekken.

Maar zijn er nog meer hier die net zo emo-mutsen zijn als mij? Ik hoop namelijk niet dat ik echt zo erg ben als dat ik denk!
 
Quote
Navigatie
RE: Ben ik nou echt zo'n emo-muts??
Chloe  schreef op: 19-12-2012 20:48:58
ik ben ook zo en heb het lang bij iedereen proberen te verbergen, maar dat doe ik niet meer. Van mij mogen mijn kinderen mijn ontroering best zien. Zo ben ik nu eenmaal en zo leren ze maar meteen dat je je emoties mag tonen. Ik heb ze al jong uitgelegd dat grote mensen niet alleen huilen van verdriet, maar ook als ze iets heel mooi of heel lief vinden bv. Dus als ze me zien snotteren, dan weten ze weer hoe laat het is!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Ben ik nou echt zo'n emo-muts??
Naam
Bericht