Menu
 

Topic:

even klagen

Melissa  schreef op: 18-12-2012 07:33:38
Nadat alle mannen in dit gezin ziek zijn geweest en ik ze heb verzorgt, is het nu mijn beurt! Gelukkig niet echt ziek maar gewoon zwaar verkouden. Maar heb nu zulke hoestbuien dat ik zojuist mij koffie weer op heb gehoest, dat was echt gewoon goor!! En het hoesten doet nu al zo zeer, in mijn keel maar ook in mijn hoofd, dropjes werken niet en codeïne mag ik nu niet ....

Dus ik blaf nog maar even door, geef af en toe tussendoor dan maar wat over door het hoesten en dat allemaal met een kop vol snot ....

Ik hoop dat het snel over is!
 
Quote
Navigatie
RE: even klagen
Anna28  schreef op: 20-12-2012 16:53:24
En als je voor niks komt of je voor niks laat prikken: prima! Maar dan ben je van je onzekerheid verlost en weet je het zeker. 
Anders morgenochtend even met je huisarts bellen om te vragen om die bloedtest? 

ik heb nooit bloedspoortjes gehad trouwens, alleen toen ik alweer weken thuis was uit het ziekenhuis een dagje. 
 
Quote
RE: even klagen
Melissa  schreef op: 20-12-2012 16:55:38
Ik moet morgen eigenlijk sowieso bloed laten prikken van de verloskundige omdat mijn HB heel laag was ineens (in drie weken gezakt van 8,5 naar 5,1), kan dan wel even vragen morgen of de HA er direct een formuliertje bij wil doen voor D-dimeer, naald zit er dan toch al in. En op een dag komt het toch niet aan?
 
Quote
RE: even klagen
Anna28  schreef op: 20-12-2012 17:19:50
das ook een idee ja!  als je je niet erg ziek voelt komt het niet op een dagje denk ik, maar moocht je benauwder worden dan wel ff eerder doen hoor. wat is je hb laag joh, hoop dat het beter is morgen!
 
Quote
RE: even klagen
Melissa  schreef op: 20-12-2012 17:39:10
Nee heb het verder ook niet benauwd, alleen als ik dus hoest/nies/poep hihi, dan doet het zeer, of als ik mijn stem verhef tegen de kinderen. Dus heb nog niet echt het gevoel dat ik zo omval. Zal wel niets aan de hand zijn, kan gewoon niet een paar dagen in het ziekenhuis liggen, kan heir gewoon niet gemist worden (en ben echt niet bang voor die slagaderprik ..... oh ja toch wel, doodsbenauwd)
 
Quote
RE: even klagen
Melissa  schreef op: 21-12-2012 15:51:18
De huisarts wilde niet op D-dimeren laten prikken. Maar ik moest wel vanmiddag langskomen. Hij heeft even goed naar mij geluisterd en denkt niet dat het een longembolie is. Dat hij niet op D-dimeren wil laten prikken, als zwangere heb je standaart verhoogde waardes en dat kan een vals alarm geven, waardoor ik dan vanavond allerlei testen moet doen bij de SEH die ook niet gezond zijn voor de baby terwijl de kans erg groot is dat er niets is. En daar ben ik het wel mee eens.
 
Quote
RE: even klagen
Anna28  schreef op: 21-12-2012 15:56:32
Goed dat je toch geweest bent en dat hij goed geluistert heeft naar je. Ik wist niet dat de waardes ook verhoogd konden zijn door zwangerschap! 
Hij heeft inderdaad een punt: erg gezond is het niet. Zeker niet als je een scan ofzo zal inmoeten als er twijfel is... 
Hou jezel goed in de gaten en als je twijfelt of het gaat achteruit trek je alsnog aan de bel. 
(longembolies zijn zeer slecht te horen/op te sporen, maar dat wist je denk ik ook wel he) 

Je schrijft gisteravond: kan hier niet gemist worden.... tuurlijk kun je dat niet. Maar als het echt nodig zal zijn, dan heb je geen keuze he
Maar gelukkig lijkt er niks aan de hand te zijn. 

Heb je nog wel pijn? En bloed ophoesten? Beterschap. 
 
Quote
RE: even klagen
Melissa  schreef op: 21-12-2012 16:18:30
Ik heb nog geen bloedspoortjes weer gezien, en de pijn in mijn longen valt mee, alleen dus met hoesten, niezen enzo. Maar aangezien ik dat nu bijna niet meer hoef valt het wel mee.

Toen ik in het ziekenhuis lag van de longembolie drie jaar geleden, Valentijn 12 daagjes oud, ik echt helemaal kapot, al twee dagen ondragelijke pijn , zware pijnmedicatie en de hele dag allerlei tests gedaan waar ik echt bang van was geworden, aan alle kanten geprikt waaronder ook die slagaderprik ...

En toen kwam 's avonds mijn man op ziekenbezoek met Dominiek, lichtelijk geirriteerd, want ja "terwijl ik lekker in een bed tv lag te kijken en niets lag te doen moest hij wel werken en Dominiek ophalen bij zijn ouders en voor eten zorgen, hij had het 'erg zwaar' met alles.
 
Quote
RE: even klagen
Anna28  schreef op: 21-12-2012 17:19:55
Ik wist helemaal niet dat jij ook longembolies hebt gehad na je bevalling! (toen) 
Heftig!
Ik heb t ook gehad, maar ik ben veel te laat opgenomen in het ziekenhuis omdat de huisarts het dus niet zag. Was toen kantje boord. Na de keizersnee van Tim. 

Quote Melissa:
 

En toen kwam 's avonds mijn man op ziekenbezoek met Dominiek, lichtelijk geirriteerd, want ja "terwijl ik lekker in een bed tv lag te kijken en niets lag te doen moest hij wel werken en Dominiek ophalen bij zijn ouders en voor eten zorgen, hij had het 'erg zwaar' met alles.



 
Das niet leuk en ook niet acceptabel natuurlijk. Over inlevingsvermogen gesproken... maar goed, daar hebben we t vaker over gehad  

Je voelt zelf nu wel aan of het echt iets is of niet, en gelukkig vallen de klachten nu mee! 
 
Quote
RE: even klagen
Melissa  schreef op: 22-12-2012 10:17:58
Huisarts nam mij ook niet serieus, ben 2 dagen lang terug gestuurd naar huis, ik kon Valentijn niet meer vast houden van de pijn en kreeg geen lucht meer, maar huisarts zei alleen maar 'paracetamol' en stuurde me naar huis.
 
Quote
RE: even klagen
Pacific  schreef op: 22-12-2012 10:25:50

lekker dan zo huisarts!


Ik las over je ijzer van 5,1 doen ze daar niks aan??  Toen ik bij controle een laag hb leek te hebben(vingerprik) moest ik het nogmaals in het ziekenhuis laten controleren. 's middags had  de vk de uitslag en een paar uur later lag ik aan een ijzerinfuus. Maar moet wel zeggen dat ik me toen ook belabberd voelde.

 
Quote
RE: even klagen
Melissa  schreef op: 22-12-2012 10:34:03
Ja heb gisteren in het ziekenhuis bloed moeten laten prikken, ze hopen volgende week meer te weten, moest ondertussen ijzerrijk gaan eten en floradix slikken.
 
Quote
RE: even klagen
Suusmv3  schreef op: 25-12-2012 17:55:34
ook gemeld
 
Quote
Navigatie


Reageren op even klagen
Naam
Bericht