Menu
 

Topic:

paranorman

Marie8  schreef op: 15-12-2012 22:42:40
Heb zojuist met de kids de film paranorman gekeken. Buiten dat ie leuk, grappig en spannend was...was het ook best wel een zwaar onderwerp ...want het jongetje kon met geesten praten. En daar hadden ze toch best wel wat vragen over. En waar gingen die mensen nu heen nadat ze dood waren...en wie of wat dan, je binnenkant (zoals mijn dochter zei), en waarom eigenlijk...
 
Quote
Navigatie
RE: paranorman
Jen9  schreef op: 15-12-2012 22:50:55
Ik vind dat altijd heftig, maar ook leuk om over te praten.. Ben gewoon benieuwd wat ze denken. God vinden ze iig de grootst mogelijke onzin (en wij praten hier nooit negatief over met onze kinderen, maar juist heel objectief...) Dood is dood vonden ze ook maar niks, dus hebben ze zelf maar een hiernamaals bedacht...
 
Quote
RE: paranorman
Marie8  schreef op: 15-12-2012 23:00:12
Had hier laatst al een topic over dat mijn oudste zei meer te voelen voor de evolutietheorie, haha. Wij zijn niet bezig met geloof, maar ik heb ook zo mijn idee van het hiernamaals en dat noem ik dan maar wel hemel. Eigenlijk alleen maar om 't een naam te geven.
Eigenlijk was het heel mooi, want het jongetje voelde zich erg onbegrepen en ik vind het eigenlijk wel belangrijk dat de kinderen wel begrip zouden kunnen tonen.
 
Quote
RE: paranorman
Corine  schreef op: 16-12-2012 20:10:00
Leuke film he? Wij hebben hem afgelopen donderdag ook gekeken met de kids. Ze vroegen eigenlijk niks over het hiernamaals ofzo, maar mijn dochter van 7 zei wel dat alle oude mensen dood gingen. En die oom van norman(zwerver) was al oud en die lag dood met een boek in zijn handen die norman niet uit zijn handen kreeg. Mijn dochter zei toen: als je dood bent en je houd iets vast krijg je het niet meer uit je handen, dan moet jij als je oud bent en dood gaat maar niks vasthouden, mama.
 
Quote
RE: paranorman
Marie8  schreef op: 16-12-2012 21:27:36
hihi...en hadden ze niet in de gaten dan dat het meisje vroeger als kind dood is gegaan?

Hier hadden ze daar echt wel vragen over en heb dus veel moeten uitleggen. Op zich kleur ik daarmee denk ik de denkwijze van de kids ook wel, lastig om dat niet te doen!
 
Quote
RE: paranorman
Mamavonn  schreef op: 16-12-2012 21:38:10
Grappig heb hem net vanmiddag gedownload maar nog geen tijd gehad om te kijken. Is leuk dus?
 
Quote
RE: paranorman
Marie8  schreef op: 16-12-2012 22:04:42
Ik vond 'm zelf ook erg leuk, hij was ook wel grappig en ook wel een beetje spannend.
En zoals te lezen hadden mijn kids vragen over leven na de dood door deze film
 
Quote
Navigatie


Reageren op paranorman
Naam
Bericht