Menu
 

Topic:

moet het even kwijt

Even Niet  schreef op: 15-12-2012 14:17:46
Ik moet even mijn beklaag doen, als er mensen zijn die mij herkennen graag even niks zeggen...

we zitten nu midden in dec. en onze saldo is gewoon zo laag dat ik er wel om kan janken, tevens werken de hormonen ook echt niet mee!!
Volgende week gaan we bij schoonfamilie logeren en we kunnen niet eens wat geld meenemen om wat te kopen daar 

Mijn vriend kan nog steeds geen werk vinden, en nu willen ze dat hij een opleiding gaat doen volgend jaar, maar we moeten wel zelf even 500 euro betalen daarvoor! geld wat we dus helemaal niet hebben, helemaal omdat er volgend jaar nog een kleine bij komt

Het zal wel de hormonen zijn maar ik maak me echt gek de laatste dagen
 
Quote
Navigatie
RE: moet het even kwijt
Kim Mv J En B  schreef op: 16-12-2012 12:07:04
Satekroket daar heb je ook helemaal gelijk in hoor!!! 9 van de 10 dagen voel ik me ook echt de rijkste vrouw op aarde. Ja we zijn allemaal gezond en houden vreselijk veel van elkaar. Hebben een hechte band met zijn allen en met de mensen om ons heen. Wat wil je nog meer?? En daar kan idd een dikke bankrekening niet aan tippen!!

Bij jullie niet iedereen gezond???

soms heb ik gewoon dagen dat ik door de bomen het bos niet meer ziet en zo een dag was het gister. Dan zit ik er gewoon doorheen en is iedere opmerking hoe goed ook bedoeld in mijn ogen fout.. Nu een nachtje verder is die doembui weer voorbij en realiseer ik me weer dat ik tevreden moet zijn met wat we hebben. Maar heel soms is dat gewoon heel moeilijk!!
 
Quote
RE: moet het even kwijt
Satekroket  schreef op: 16-12-2012 12:11:28
Het zal waarschijnlijk de laatste kerst worden met mijn moeder erbij. Ze is ernstig ziek. Dat maakt het moeiijk. Maar we gaan ervan genieten! Tijd met elkaar is het waardevolste.
 
Quote
RE: moet het even kwijt
Aquarius  schreef op: 16-12-2012 12:23:53

Quote Made:
Je hebt er op dit moment niks aan, maar straks met de belastingpapieren kun je geloof ik een deel van de studiekosten terug krijgen...weet niet precies hoe of wat, maar de moeite om het even uit te zoeken



Even off-topic: de drempel daarvoor is 500 euro.. Alles wat daar boven komt kun je inderdaad aftrekken. TO heeft daarin dus ook flink pech dat het precies 500 euro is, tenzij er natuurlijk ook materiaal aangeschaft moet worden..
 
Quote
RE: moet het even kwijt
Ano  schreef op: 16-12-2012 12:25:18
ik begrijp hier ook iedereen,gezondheid is inderdaad het allerbelangrijkste,geniet deze kerst dan nog maar extra satekroket ik ben alleen met mijn kinderen werk ook hard en hou geen cent over,ben al jaren op vakantie aan het willen gaan,maar ook dit jaar komt het er niet van,zelfs dagjes uit heb ik al heel lang niet meer kunnen doen.
mijn ouders zijn met kerst niet thuis,verder ook geen familie,.en vriendinnen vieren kerst met eigen gezin.
gelukkig kreeg ik vorige week van mijn ouders 100 euro voor extra lekkers te halen deze maand en cadeautjes voor de kinderen,anders had ik ook niks kunnen doen,gezondheid is inderdaad nummer 1 maar altijd geldzorgen is ook vreselijk!
inderdaad iedere keer wat heb je gedaan het weekend?,terwijl ze weten dat ik nergens heen kan ,ja lekker wandeling maken of een fietstochtje,ik hoop dat iedereen toch een hele fijne en gezelige kerst heeft
 
Quote
RE: moet het even kwijt
Kim Mv J En B  schreef op: 16-12-2012 12:30:14
Owwww satekroket... Dat is nog vele malen klutter dan die geldzorgen.. Bah dan mag ik gewoon niet klagen... Ik wil je heel veel sterkte en kracht wensen. En hoop dat jullie deze kerst extra van je mama kunnen genieten
 
Quote
RE: moet het even kwijt
Kim Mv Sem  schreef op: 16-12-2012 12:38:51

Je hebt als je niet werkt recht op een heffingskorting he, hier noemen ze dat aanrechttoeslag, weet zo even niet hoe het echt heet...
Als een vrouw niet werkt heeft ze recht op deze toeslag, ik zit momenteel ook zonder werk (en geen zicht momenteel op werk) en mijn moeder heeft onze financieen nagekeken en zag deze toeslag ook voorbij komen.Ik krijg geloof ik 122 euro per maand. moet nog ingaan dus even afwachten. Deze toeslag willen ze stopzetten maar ze doen dat geleidelijk, 2% minder per jaar....maar goed alle beetjes zijn meegeholpen.


Weet niet of je deze toeslag al krijgt maar wilde je er even op wijzen.

Verder wil ik je veel sterkte wensen, probeer niet teveel te stressen (is makkelijker gezegt als gedaan, ik weet het)

 
Quote
RE: moet het even kwijt
Deborah Mv Priscilla
,levi,stan
  schreef op: 16-12-2012 13:14:10

Mijn man heeft drie jaar thuis gezeten (deels bewust). Hij was timmerman.
In maart wou hij weer gaan werken en had binnen 2 weken werk als bakker.
Geen ervaring, ook al oud(35j).
In ons directe omgeving verliezen velen hun baan. Maar een aantal vinden zo weer werk.  Dus blijf positief. Er zijn nog steeds banen te vinden.





 
Quote
Navigatie


Reageren op moet het even kwijt
Naam
Bericht