Son schreef op: 13-12-2012 11:25:48 |
Hoi, Ik wil vanavond kapsalon maken. (nadat ik met Thomas naar de kapper ben geweest , dat is echt toeval en doet er niet toe, maar het is wel zo ) Op zich is het simpel, patatbakken shoarma maken, daarna met kaas in ovenschaal en dan in de oven. Maarrrrr.....op welke stand moet de oven ? Grillen of gewoon oven ? Of maakt dat niet uit ? En hoe lang ? Is het genoeg tot de kaas gesmolten is ? En nog iemand een lekkere variatie tip ? |
Quote |
Jolanda1974 schreef op: 13-12-2012 11:33:59 |
Geen idee, wij halen het altijd haha |
Quote |
Sabinemvyinthe schreef op: 13-12-2012 11:34:51 |
Geen tips.... wel een vraag: hoelaat kan ik aanschuiven? |
Quote |
Bloemblaadje schreef op: 13-12-2012 11:40:04 |
Ik heb ook geen idee, want ook wij halen het en dan is het niet met shoarma gemaakt. Maar als ik het zo zou doen, dan in de oven tot de kaas is gesmolten. Als je het er allemaal warm in doet zou ik alleen de bovengril even aanzetten en het goed in de gaten houden en anders gewoon 200 graden hetelucht |
Quote |
Kim Mv J En B schreef op: 13-12-2012 11:45:04 |
officieel is het met Kebab. Ik zou de oven op 180 graden zetten en alleen de bovenkant aan minuutje of 3 a 4 moet genoeg zijn. eet smakelijk.. Nu heb ik zin in kapsalon mjam |
Quote |
Son schreef op: 13-12-2012 11:45:12 |
Ik haal het ook altijd en vind het zooooo lekkeeerrrrrr ..maar je crisistijd he Nee grapje, ik vond het gewoon eens leuk. |
Quote |
Dani schreef op: 13-12-2012 12:10:00 |
wij halen het ook altijd bij mij altijd met kip , en met ui paprika en champignons in |
Quote |
Meanne schreef op: 13-12-2012 12:44:34 |
Als wij het halen zit er sla, ui, tomaat, kaas ed tussen |
Quote |
Son schreef op: 13-12-2012 12:47:14 |
Hier de sla na de kaas geloof ik... Ja moet ook wel, want anders smelt de kaas niet. Met kebab ga ik
ook een keer proberen, klinkt ook lekker. Ik denk dat ik het gewoon op de grillfuntie probeer....heb ik dat ook een keer gebruikt... |
Quote |
Mootjemvstijn_daan schreef op: 13-12-2012 12:51:44 |
Nog nooit van gehoord maar klinkt wel lekker. Ga ik zeker een keer proberen. |
Quote |
Spatje schreef op: 13-12-2012 12:58:21 |
nee lijkt me niet, op de pizza taco komt de sla ook pas nadat die uit de oven is heb er btw wel over gehoord, maar nog nooti gehad |
Quote |
Bepje schreef op: 13-12-2012 13:03:06 |
Oké, bedankt. Het leek mij al vreemd maar ik dacht dat dat aan mij lag. Vanwege buikgriep
moet ik er nu echt niet aan denken maar misschien over een weekje weer. |
Quote |
Chantie schreef op: 13-12-2012 13:04:30 |
Patat op de bodem, daarboven kebab, tussendoor knoflooksaus, daarboven kaas en sla en dan sambal
erop |
Quote |
Roze schreef op: 13-12-2012 13:34:49 | ||
Haha... dan was ik gelukkig niet de enige | ||
Quote |
Son schreef op: 13-12-2012 14:08:02 |
Ja je hebt gelijk en het hoeft maar kort...dus alles in de oven.. Misschien maar een grotere ovenschaal kopen Een kapasalon beginnen ik knip nog geen papiertje recht joh |
Quote |
Minou schreef op: 13-12-2012 14:12:45 | ||
Heb er nu wel trek van!! | ||
Quote |
Fruitsalade schreef op: 13-12-2012 22:54:13 |
Oh zoooo lekker. De shoarmatent die dit recept op de markt heeft gebracht, zat om de hoek van mijn oude huis. Ik heb bij meerdere zaken kapsalon gegeten, maar de lekkerste komt toch echt uit rotterdam west!!! Misschien binnenkort maar ff terug om een kapsalonnetje te halen |
Quote |
Int schreef op: 14-12-2012 10:08:28 |
Bij de Aldi verkopen ze trouwens zakken chips met de smaak Kapsalon. Dat zag ik gisteren hahaha. |
Quote |