Menu
 

Topic:

Hoe ben jij zoveel afgevallen?

Anna28  schreef op: 12-12-2012 10:59:08
Ik zie in het topic over 2012-2013 een aantal mensen voorbij komen die veel zijn afgevallen afgelopen jaar. 

Er zijn op ML veel vrouwen veel afgevallen, 
Mijn vraag is: hoe zijn jullie zoveel afgevallen? 
Speciaal dieet of een maagbandje/gastric bypass? 

wat is jouw geheim?
 
Quote
Navigatie
RE: Hoe ben jij zoveel afgevallen?
Anna28  schreef op: 12-12-2012 15:14:01

Quote Mitch:
Ik heb ook pcos, en vooral suikers zetten extra aan bij ons.
Ik ben 7 jaar geleden 20 kilo afgevallen door alle suikers te schrappen.
Koolhydraten doen ook gekke dingen met ons lijf, moet je maar eens op googlen.
het werkt allemaal net even anders.




zei ik vetten? het zijn suikers! 



Thanks Alice! Je hebt gelijk hoor, die spaarstand heb ik in het verleden dikwijls gehad. En dan liep ik maar te foeteren: ik eet zo weinig maar ik val niks af! Het is de kunst om 5x per dag te eten en zo dat 'kacheltje' aan te houden. 
 
Quote
RE: Hoe ben jij zoveel afgevallen?
Melissa  schreef op: 12-12-2012 15:30:09

Quote bepje:
@Melissa, hoe doe jij het dan met broodeten ?
Ik had van jou toen eens gelezen dat je speltbrood at, inmiddels heeft de bakker het hier ook en ik ben er helemaal verliefd op, zo lekker. Maar spelt is nog steeds een graansoort. Eet bje dat nog of heb je een alternatief ?

eerlijk ... ik neem het lome gevoel nu maar op de koop toe, en eet uit gemakzucht wel brood. Vorig jaar at ik vaakcrackers, yoghurt, fruit en andere dingen als vervanging.
 
Quote
RE: Hoe ben jij zoveel afgevallen?
Bepje  schreef op: 12-12-2012 18:47:20
Ah zo, van yoghurt krijg je ook snel weer honger vind ik en een cracker vult niet. Maar goed, door jou zit ik inmiddels aan het speltbrood. 
 
Quote
RE: Hoe ben jij zoveel afgevallen?
Jarofe  schreef op: 13-12-2012 06:13:40
Ik krijg altijd te horen ja jij kan het makkelijk hebben als ik een chocolaatje in mijn mond steekt, maar helemaal eerlijk is dat niet ik sport 3 maal in de week doe echt alles op de fiets.
Die moeder die dat van de week tegen mij zei beweegt 0,0 ja ze zou  ook eens gewoon de fiets kunnen pakken en
 gaan sporten ( bij haar is dit dan makkelijk te zeggen ze heeft geen ziekte haar kinderen zitten allemaal de hele dag op school ze werkt niet dus alle tijd om lekker te sporten) dan zou ze toch wel minder snel aankomen.

Bepje hier iemand die echt geen brood mag ik eet veel kwark met noten en honing als ontbijt tussendoor een rijstewafeltje s'middags zelfgemaakte goed gevulde soep/ glutenvrije pannenkoeken/ maaltijd salade of een lekkere gevulde omelet genoeg dingen om het brood te vervangen het glutenvrije brood vind ik namelijk niet zo heel lekker
 
Quote
RE: Hoe ben jij zoveel afgevallen?
Saskia1980  schreef op: 13-12-2012 09:29:42
Ik heb in 2009 een maagband gekregen.. helaas alleen maar complicaties en ellende, ben er 30 kilo mee afgevallen maar op de verkeerde manier. Altijd spugen en pijn hebben met eten en daardoor boulimia ontwikkeld. Ik heb nu sinds 14 november een GBP. Ik heb al zoveel dieten geprobeerd en alles is het jojo-effect omdat ik een volume eter ben. Nu moet ik het nog steeds zelf doen alleen is het volume er vanaf maar nog steeds de keuze neem je iets gezonds of ongezonds. Operatie is een hulpmiddel nog altijd geen wondermiddel.

Respect voor degene die het zelf kunnen.  Maar ik ben blij dat ik deze stap heb gezet zeker omdat ik zware BI heb en niet zwaar mag zijn vanwege 2 operaties die ik in 2 jaar tijd aan mijn bekken hebt gehad! 

Het blijft altijd een strijd met of zonder hulpmiddel!! 
 
Quote
RE: Hoe ben jij zoveel afgevallen?
Annemv4  schreef op: 13-12-2012 09:44:12
Ik ben in een jaar tijd 30kilo afgevallen door meer te gaan bewegen en gezond te gaan eten.
Jammer genoeg willen de laatste 6 kilo er niet meer af...
 
Quote
RE: Hoe ben jij zoveel afgevallen?
Nala  schreef op: 13-12-2012 10:12:00
Ik ben in het verleden eens 20 kilo in een maand afgevallen,niet op een goede manier, had een 1 of andere infectie en verdroeg alleen nog maar beschuit met jam en thee, hele hele slappe thee, de rest kwam er weer uit.

Daarna is het moeilijk kunnen eten gebleven,en de slaapstand van het lichaam begonnenen de kilo's kreeg ik er cadeau bij, paar operaties achter de rug, waardoor bewegen er niet echt meer in zit zoals ik het voorheen deed, sinds kort fiets ik samen met de kleine meid mijn man tegemoet als ie uit zijn werk komt, is maar een klein stukje maar voor mij een overwinning,nu nog het eten eet nog minder dan mijn dochter van 9, zou zo 2 dagen zonder eten kunnen.
Ben nu aan het opbouwen om in iedergeval 3 maal daags te eten en beetje bij beetje met wat schommelingen gaat er nu wat af, er mag nog wel zeker 10 tot 15 kilo vanaf, dus nog wel een lange weg te gaan, maar volgend jaar kerst, zullen we daar vast op zitten
 
Quote
Navigatie


Reageren op Hoe ben jij zoveel afgevallen?
Naam
Bericht