Menu
 

Topic:

Zoooo geschrokken

Kim Mv J En B  schreef op: 12-12-2012 08:34:15
Vanmorgen tijdens het naar mijn werk rijden onderuit gegaan met mijn scooter.
Reed ongeveer 35 km.
Daar lag ik dan verstrengeld met mijn scooter. Klem met mijn been eronder
en mijn 24 weken zwangere buik.. Gadver lig ik nog in een plas ook..

Baby doe je het nog?? Gelukkig krijg ik een harde schop. Er is iemand omgedraaid om te helpen. Gelukkig. Deze jonge knul ( denk een jaar of 16 ) heeft wel 80 keer gevraagd of ie iemand moest bellen kijkend naar mijn dikke buik.. En ik heb wel 80 keer bedankt voor zijn hulp. Werk gebeld, manlief gebeld. Scooter aan de hand meegenomen ( lag midden in de polders ) en bij het busstation vast gezet. Naar huis.. Daar een doodongeruste man die niet weg kon thuis. 

Ik kreeg nog net de kans om te gaan zitten want hij had de vk al gebeld. Met het kindje is alles goed godzijdank.. Maar kreeg strenge instructies mee. Morgen weer op controle. Ikzelf??? alles doet pijn. Kapotte elleboog, dikke knie pijnlijke enkel. Loop alsof ik hartstikke mank ben...

Pffff wa ben ik geschrokken zeg.. Net even flink gehuild toen het hartje van ons mannke de stille kamer vulde... Wat was ik bang..

Zooo sory hoor meiden.. Moest even mijn vehaal kwijt pffffffff
 
Quote
Navigatie
RE: Zoooo geschrokken
Saskia70  schreef op: 13-12-2012 08:11:55
Ik lees het nu pas maar wat een schrik, hoe is het nu met je? Het zal nog wel even pijn doen al die kneuzingen. Enne... toch maar met de auto naar je werk toe. 
 
Quote
Navigatie


Reageren op Zoooo geschrokken
Naam
Bericht