Menu
 

Topic:

Typische mamaziekte zei de dokter...

Ikee  schreef op: 11-12-2012 10:52:40
Goed, loop dus al weken niet lekker te wezen. Maar ach wat doe ik, sinterklaas de schuld geven, mijn dochter die dan ook nog jarig is in die tijd. Tuurlijk dat je even niet lekker bent. Vanaf zondag knallende koppijn en pijnlijke ogen. Alles zit vast. Vanacht liggen klappertanden van de koorts en mijn vriend heeft me vanochtend naar de dokter gestuurd. Conclusie, verwaarloosde griep en een flinke voorhoofdholte onsteking.
Wijze woorden van de dokter: Tja, mevrouw mama's mogen niet ziek zijn! Dit is echt een typische mamaziekte, veel dames verwaarlozen lichamelijke klachtjes, tot het een grote klacht word. Haha, dank u dokter. Maar toch heeft ze wel gelijk. En ben ik blij met zo'n superlieve dokter die me gewoon even helemaal heeft gecheckt en even lekker meegepraat!
 
Quote
Navigatie
RE: Typische mamaziekte zei de dokter...
Mus  schreef op: 11-12-2012 10:55:59
dat is echt zo, je gaat als maar door, en dan komen er de grotere dingen.  Helaas herkenbaar. Heb een tijd lang last gehad van een chronische ontsteking in mijn kaakholte. Ben hieraan ook geopereerd. Dat komt ook voort uit een verwaarloosde verkoudheid. Asperientje en doorgaan. En opeens trekt je lichaam dat niet meer. Sterkte en beterschap ermee! En nu wel goed uitzieken!
 
Quote
RE: Typische mamaziekte zei de dokter...
Cateye  schreef op: 11-12-2012 10:56:35
beterschap
 
Quote
RE: Typische mamaziekte zei de dokter...
Ikee  schreef op: 11-12-2012 10:58:50
Thnx. Ja idd asperientje erin en het komt goed. En dan komt er inderdaad een tik van je lichaam dat het genoeg is geweest. Maar jeetje mus dat is ook niet niks dan! Ben je er nu vanaf? 
 
Quote
RE: Typische mamaziekte zei de dokter...
Mus  schreef op: 11-12-2012 11:12:17
Ikee ja gelukkig wel, maar heeft heeft maanden geduurd. Die bacterien hadden zich vastgezet in het bot in de kaakholte en door naar een wortel van een kies aan mijn bovenkaak gevreten, en het kwam er dus zo niet uit en was ook niet bereikbaar voor anti biotica.. Heel gezwollen gezichtshelft gehad maanden lang. Toen daaraan geopereerd via de mond en heeeeel veel anti biotica kuren. Nu gaat het goed, maar merk wel dat als ik verkouden ben dat een zwakke plek is. Maar het is wel een flinke waarschuwing van mijn lichaam geweest toen. 

Nu ben ik nog steeds zo stom om steeds door te gaan maar soms heb je als mama gewoon geen andere keus, of dat gevoel in ieder geval!

sterkte en veel stomen, neusdouchen met zout water en veel rust! Beterschap nogmaals!
 
Quote
RE: Typische mamaziekte zei de dokter...
Cassandra  schreef op: 11-12-2012 11:36:12
Ik heb ook net een voorhoofdsholte-ontsteking achter de rug. En inderdaad, je dendert maar door vanwege sinterklaas en andere dingen. Een ander meldt zich ziek en gaat in bed liggen, maar bij moeders kan dat niet zo makkelijk want ja, wie haalt en brengt dan de kinderen, doet de was, kookt het eten. Manlief niet, die moet buiten de deur werken en voelt zich te druk met andere dingen. kinderen ook niet, die zijn kinderen. En dus ga je als moeder maar door, ook al ben je al tijden verkouden en grieperig.

Ik heb een week lang paracetamol en ibuprofen geslikt en eindelijk is vandaag de hoofdpijn tussen mijn wenkbrouwen weg en snotter ik ook een stuk minder.

Ikee, beterschap!
 
Quote
RE: Typische mamaziekte zei de dokter...
Krumelke  schreef op: 11-12-2012 11:37:41
beterschap. en inderdaad dokter heeft helemaal gelijk.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Typische mamaziekte zei de dokter...
Naam
Bericht